Προς το περιεχόμενο

Το site του HAC λειτουργεί!

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote timiman:</font><hr> Παιδιά, οι τιμές δεν είναι τρελές!

Δείτε διαφορά πχ. της SLK-800 με την Checkmate, της 7+ πάλι με την checkmate. (~ -10)

Εκεί που θα συμφωνίσω είναι στον τομέα γραφικών (κάρτες,οθόνες) πχ. Asus ti4600 deluxe vivo σε σύγκριση με το Πλαίσιο

Το θέμα είναι ότι στο Hacshop θα βρεις προϊόντα που δεν θα τα βρεις σε άλλο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση (πχ. slk-800, Lian-Li)

Έτσι και αλλιώς τα προϊόντα του Hacshop δεν είναι αυτά που θα ζητήσει κάποιος χρήστης που πάει να πάρει Η/Υ για πρώτη φορά.

Και τέλος, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο μαγαζί στην εξυπηρέτηση. Σε ποιο άλλο μαγαζί μπορείς να ζητήσεις/ρωτήσεις για συγκεκριμένο μοντέλο υλικού; Πιστεύω ότι η απάντηση στο ερώτημα, ποιο αντιγραφικό DVD είναι καλύτερο, στο Πλαίσιο θα σας λέγανε "Ακόμα δεν έχουν βγει αντιγραφικά DVD;"

Τέλος πάντων, σαν μαγαζί με έχει αφήσει αρκετά ευχαριστημένο <hr /></blockquote>

pantos ego to idio sistima pou kapote eixa paei na ftiaxo sto HAC to eftiaxa sto PLAISIO me 500 pio kato milame gia toso megali diafora ( an me dei apo konta o Stratos 8a me katalabei - eimai siguros ) alla IMO den pauei na iparxei sto magazi oti pio high tech auto einai to mono siguro,ti lete ?

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχήν 270 δεν είναι πολλά για Ελλάδα για το PC-70. Και πάρε μετά για παράδειγμα τις τιμές της 7+ που είναι πιο φτηνές από τον εδώ αντιπρόσωπο, τη Checkmate...

Δημοσ.

<hr /></blockquote>

pantos ego to idio sistima pou kapote eixa paei na ftiaxo sto HAC to eftiaxa sto PLAISIO me 500 pio kato milame gia toso megali diafora ( an me dei apo konta o Stratos 8a me katalabei - eimai siguros ) alla IMO den pauei na iparxei sto magazi oti pio high tech auto einai to mono siguro,ti lete ? <hr /></blockquote>

Δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος (ολοι εχουν στομα και μιλανε) αλλα πριν κανα 2 μηνες που εκανα αναβαθμιση ειχα βρει πολυ καλες τιμες, σιγουρα καλυτερες απο πλαισιο....(δεν υπαρχει περιπτωση να ειχε 500 διαφορα)

Δεν νομιζω οτι τωρα εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα...γενικα στο πλαισιο δεν εχω βρει κατι σε καλυτερη τιμη απο τα αλλα μαγαζια της Στουρναρη.....

Σε πολλα προιοντα θα βρειτε καλες τιμες στον cosmo και εξυπηρετηση επισης.....

Δημοσ.

na po oti den exo paei apo ekei kai den xero poios einai o stratos

eimai patra kai oute exo psonisei pote (esto me paragelia)

an einai ftiaxo pc den tha psoniza pote apo hac,plaisio h OTIDIPOTE allo, protimo gnosta mikromagaza pou paraggelnoun oti tous po kai se times pou den tha mou kanoun oi alloi

oso gia ta pramata pou exei to hac, symfono oti exei arketa pou den tha vrethoun allou (special coolerakia, CC, lia-li ktl)

epimeno omos oti den eida scsi disko :) (eimai stokos...)

den exo paei apo to magazi na xero vevaia, syntoma tha ginei kai auto

kai poios einai autos o stayros nte?

Δημοσ.

Να πω και εγω την γνωμη μου , μολις προχθες προτιμησα το HAC για ενα σετ mobo+cpu+ram+fan+PSu και μπορω να πω οτι το HAC μου εκανε την καλυτερη προσφορα σε σχεση με με αυτα που μου προσφερε!ΟΙ κυριοι ειναι πολυ εξηπηρετικοι , γνωστες του τι πουλανε και εχουν αποψη! Ισωσ αντιστοιχη αγορα στο πλαισιο να μου εβγαινε καποια ευρω λιγοτερα ..αλλα ποιοτικα θα ηταν φανερα χειροτερη!Πειρα και αλλες προσφορες απο ACOM, RASMSHOP , COSMODATA etc οι οποιες ειτε θα ηταν αλλοπροσαλες ειτε απλα απογοητευτικες!(Το RAMSHOP btw μου εκανε την δευτερη πιο ενδιαφερουσα αγορα!).επισης θελω να πω οτι εκανα μια βολτα στο πλαισιο και δυστηχως ειχε τοσο κοσμο τετοιος χαμος που δεν ειχα την ωρα και την υπομονη να περιμενω σε ουρες για να μαθω αν 2-3 πραγματα ηταν ετοιμοπαραδοτα και αν μπορουσα να τα παρω.,,σε αυτον τον τομεα το πλαισιο πρεπει να δουλεψει πιο πολυ.. Κατα καιρους μεσα απο αυτο το φορουμ εχω στολησει διαφορα μαγαζια στον Στουρναρη ...για το συγκεκριμενο μεχρι τωρα εχω να πω μονο καλα λογια!

Δημοσ.

mandos πως ακριβώς εννοείς τον όρο μικρομάγαζο; Αν εννοείς το μικρό (σε χώρο) μαγαζί, με 2-3 πωλητές, με τους οποιους μπορείς να ανταλλάξεις και καμιά κουβέντα, καθώς έχουν γνώσεις περί του αντικειμένου, τότε το HAC είναι τουλάχιστον για μας που κατοικούμε Αθήνα το ιδανικό "μικρομάγαζο" καθώς έχει και τρομερή ποικιλία. Τώρα αν τυχόν όπως λες δεν έχει SCSI, μη χολοσκάς, οτι και αν τους ζητήσεις τα παιδιά απο κει θα στο φέρουν. Για τις τιμές νομίζω οτι σε πάρα πολλά πράγματα είναι φτηνότερο απο άλλα μαγαζιά, και αυτό το λέω καθώς 2 φιλαράκια που πήγαν στουρναρότσαρκα τελικά προτίμησαν το HAC για το σύστημα τους. Αν τώρα παραπονιέστε που οι Corsair, τα Lian Li, τα Enermax και αυτή η άχρηστη ψύχτρα που έχει όνομα κλοπυραϊτ απο Μερσεντές, η SLK-800 είναι ακριβά, συγνώμη αλλά έτσι είναι τα πράγματα, το καλό είναι και ακριβό. Και μην συγκρίνετε τιμές ειδικά σε ογκώδη πράγματα με Αμερική γιατι σας έχω 2 λεξούλες: Μεταφορικά, Τελωνείο. Το γεγονός οτι πολλά πράγματα είναι φθηνότερα απο την επίσημη αντιπροσωπεία ε κάτι νομίζω πως λέει.

ΥΓ1:Στράτο αν τυχόν και έχεις ξεχάσεις τον αριθμό του λογαριασμού μου στην Eurobank πες μου να στον ξαναστείλω ε;

ΥΓ2:Η Geil μου ελπίζω να με περιμένει ακόμα ε;

Δημοσ.

LL_NEO

Εγώ έχω σειρά για την Eurobank πρώτος. Και επειδή είναι και γιορτές μάλλον σε βλέπω για μετά τα φώτα!!! (χεχεχε) ;)

Πέρα από την πλάκα, το HacShop είναι νέο μαγαζί, έχει τον καιρό να διορθώσει τις όποιες ατέλειες λέτε ότι έχει.

Δημοσ.

Εγώ το θεωρώ μια καλή κίνηση εκ μέρους των παιδιών γιατι αν φανταστείς δεν υπάρχει στην έλλαδα άλλο μαγάζι (αν εξαιρέσουμε την checkmate) που πουλάνε εξαρτήματα για overclockers. Για μένα τουλάχιστον είναι ιδανικό, μένω επαρχία και εδώ δεν έχει τίποτα. Αν δείτε και ένα post του doc1000:

<blockquote><font class="small">Quote doc1000:</font><hr>Έχω 1 μήνα που έχω παραγγείλει το Volcano7+ και ακόμα να μου το φέρουν! Για τη δε SLK800 με ρωτούσαν: "πώς την είπατε? όχι δεν την φέρνουμε... ( ούτε με παραγγελία)"

Όχι δε ζω στην Ουγκάντα... Στη Λάρισα μένω αυτόν τον καιρό, που τουλάχιστον στους υπολογιστές είναι σκατοχώρι του κερατά... Αν κάποιος ξέρει κανένα άλλο μαγαζί της προκοπής στη Λάρισα τον παρακαλώ να το αναφέρει...<hr /></blockquote>

Είδατε λοιπόν που ζώ, άρα έμενα μόνο καλό μου έκανε, και να σας πώ ακόμα μια φάση, πήγα να ζήτησω Fan Grill στα μαγαζιά και με κοιτόυσαν με μισό μάτι. Όπως και για Artic Silver.

YΓ: Strato δεν είδα να δίνετε με αντικαταβολή... :(

Δημοσ.

Φαντάζεσαι να παραγγήλεις ένα lamp για το κουτί σου με τα ΕΛΤΑ ? Χαμένο από χέρι το βλέπω το lamp... Courier για σιγουριά. Νομίζω ότι μεταφέρετε έτσι έχει και μία ασφάλεια, οπότε δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.

Δημοσ.

ante re peite to :P

ego nomiza oti milame gia magazi typou plaisio otan legame hac!!!

an einai etsi einai akrivos auto pou leo mikromagazo

TO MAGAZI POU DEN EINAI ALYSIDA KAI DEN EXEI POUTHENA ALLOU YPOKATASTHMA!!

etsi to dexomai, kai an einai etsi dikaiologite na exei times ypsiles (kai xamhles allou fysika)

loipon, se kanena mhna tha kano mia episkepsh apo konta (protimo na psonizo etsi, peirazei?)

xexaste oti eipa, epanalmvano oti to theorousa alysida katasthmaton

oso gia thn patra... h agora suckzzzz, thn artic silver den thn exoun akousei sth zoh tous

ta lian-li tous einai protognora

KAI TO iPOD TO THEOROUN MHXANAKI!!!! (leme tora, alla den to gnorizei kanenas)

mono me ton typa sthn alpha ebgaza ligo akrh, kai fysika me to gnosto mou mikromagazo (den einai koryfh, alla mou paragkelnei kati psilopramata opos gf256ddr kai scsi hdd arketous mhnes prin patisoun sthn ellada :D )

gia 2h fora... den hxera oti einai tetoio styl magaziou :)

Δημοσ.

Paidia,eyxaristo poly gia ta kala sas logia kai pistevo na fanoume kai makroprothesma axioi tis empistosynis sas.Exo mono kana dyo sxoliakia gia na min yparxoun parexigiseis.

A. to site tha prospathisoume na exei mono etoimoparadota proionta,pou vriskontai mesa sto magazi.Den nomizo na ofelei na exoume exotikous diskous an den boroume na tous paradosoume...Kai fysika den nomizo osoi tous exoun sto site tous na tous exoun kai stock.... :).Pantos to site vgike ligo apotoma,sigoura tha yparxoun allages tis protes meres,pistevo gia kalo.

:) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...