Προς το περιεχόμενο

Το site του HAC λειτουργεί!

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KYRIAKOS_GKLEZAKOS:</font><hr> Το σιτε ειναι πολυ καλο και σιγουρα περνει τα πρωτεια σε λειτουργικοτητα και εμφανιση απο τα ραμ και πλαισιο οχι ομως και στις τιμες! <hr /></blockquote>

edo 8a simfoniso kai ego.... :( :( :(

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω το Under Construction και δεν έχω otenet. Έχω όμως Netscape 7.1 και Linux και ενώ βλέπω το site κανονικά, δε δουλεύυει κανένα link στην ενότητα "Προϊόντα".

Δημοσ.

Λοιπόν Στράτο αν και στο hostmaster είναι δηλωμένοι κανονικά οι καινούριοι servers στη Santa Cruz CA,

όπως επίσης και το Visualware της Symantec σας βρίσκει κανονικά με IP 209.11.145.2,

οι dns root servers της Οtenet αρνούνται πεισματικά να μου δώσουν το σωστό ip σας και επιμένουν

στο 195.167.100.157, όπου υποθέτω ήταν το under construction site σας.

Τώρα αν είναι έτσι τα πράγματα, ή κάποιος δεν τους ειδοποίησε ή κάποιος του ειδοποίησε και αυτοί τα ξύνουν.

Μάλλον πρέπει να πέσει τηλέφωνο για "υπενθύμιση".

sc

Δημοσ.

Ε τώρα επί της ευκαιρίας να τα πάρω στο κρανίο έτσι; :( Δηλαδή εμείς θα βλέπουμε ότι θέλει η οτενέτ ή η κάθε οτενέτ; Για να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται τώρα γιατί δεν είναι η πρώτη σελίδα που έχω πρόβλημα αλλά και με κάτι άλλες.. :confused: Για να έχω στα υπ'όψιν στην επόμενη ανανέωση τι πρόκειται να κάνω.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote madsc:</font><hr> Λοιπόν Στράτο αν και στο hostmaster είναι δηλωμένοι κανονικά οι καινούριοι servers στη Santa Cruz CA,

όπως επίσης και το Visualware της Symantec σας βρίσκει κανονικά με IP 209.11.145.2,

οι dns root servers της Οtenet αρνούνται πεισματικά να μου δώσουν το σωστό ip σας και επιμένουν

στο 195.167.100.157, όπου υποθέτω ήταν το under construction site σας.

Τώρα αν είναι έτσι τα πράγματα, ή κάποιος δεν τους ειδοποίησε ή κάποιος του ειδοποίησε και αυτοί τα ξύνουν.

Μάλλον πρέπει να πέσει τηλέφωνο για "υπενθύμιση".

sc <hr /></blockquote>

ennoeitai.... :mad:

Δημοσ.

Στράτο άμα είναι έτσι τα πράγματα, το πιο πιθανό είναι να σου πετάξουν την καραμέλα ότι οι dns θέλουν 48-72 ώρες

για να ενημερωθούνε. (μιλάμε για 5 κλικ δουλειά).

sc

Δημοσ.

Λοιπόν Στρατή τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως στα είπα.

Η πλάκα είναι ότι ούτε καν το ξέρανε για την αλλαγή. Μου είπαν ότι μέχρι τις 9:00 - 10:00 σήμερα, θα έχει γίνει η αλλαγή.

Αντε να σου πούμε και εμείς "με γεια".

edit: μαζί ποστάραμε...

sc

Δημοσ.

paidia se ote oxi aplos leei under con alla malista exei kai to palio, to mayro

an thimaste prin 2 mhnes to eixe allaxei kai eixe valei ena aspro back me mail kai thl epano

sto grafeio eimai me ote kai den mpaino me tpt

to site einai "omorfo" alla tromera argo

kai apo times to hacshop einai *a*i*e*a

exei oraia pramata den leo, alla na pao athina (h na ta paro apo athina) kai na skaso kai ta mallia ths kefalhs mou... den pezei fash

am ela pou thelo ekeino to full-tower lian-li (270eyra, posaaaaa??? ahahahahaha)

tsampa h anamonh toso kairo, mono gia na paroume kamia cold cathode pezei

kai apo poikilia tpt, patos teleios

scsi den eixe tpt, oute enan hdd

home of advanced computers xoris scsi den ginete

(ftanoun auta gia na mhn exo kai tis kalhteres entyposeis)

kalh protoxronia (an kai kapou edo mesa tha koproskileyo kai tote :P )

Δημοσ.

Παιδιά, οι τιμές δεν είναι τρελές!

Δείτε διαφορά πχ. της SLK-800 με την Checkmate, της 7+ πάλι με την checkmate. (~ -10)

Εκεί που θα συμφωνίσω είναι στον τομέα γραφικών (κάρτες,οθόνες) πχ. Asus ti4600 deluxe vivo σε σύγκριση με το Πλαίσιο

Το θέμα είναι ότι στο Hacshop θα βρεις προϊόντα που δεν θα τα βρεις σε άλλο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση (πχ. slk-800, Lian-Li)

Έτσι και αλλιώς τα προϊόντα του Hacshop δεν είναι αυτά που θα ζητήσει κάποιος χρήστης που πάει να πάρει Η/Υ για πρώτη φορά.

Και τέλος, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο μαγαζί στην εξυπηρέτηση. Σε ποιο άλλο μαγαζί μπορείς να ζητήσεις/ρωτήσεις για συγκεκριμένο μοντέλο υλικού; Πιστεύω ότι η απάντηση στο ερώτημα, ποιο αντιγραφικό DVD είναι καλύτερο, στο Πλαίσιο θα σας λέγανε "Ακόμα δεν έχουν βγει αντιγραφικά DVD;"

Τέλος πάντων, σαν μαγαζί με έχει αφήσει αρκετά ευχαριστημένο

Δημοσ.

wraio site kai apo times einai cool. oxi se ola ta proionta alla stin pliopsifia tous ki an skefteis oti o stratos einai mia xara paidi kai oxi kanas mlks pou grafei tous pelates ekei pou den pianei melani tote sigoura einai kali epilogi. ante kaloriziko ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...