Προς το περιεχόμενο

Το site του HAC λειτουργεί!

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Κατ' αρχήν συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί γιατί έχω να μπω στο forum αρκετές ημέρες. Με μια πρόχειρη όμως ματιά, δεν είδα κάτι σχετικό) ;)

Βαριεστημένος σήμερα έκανα μια μικρή "βόλτα" σε διάφορα site και δεν ξέρω πως μου ήρθε και μπήκα μετά από 1+ μήνα στο site του HAC (www.hacshop.gr).

Με έκπληξη μου είδα πως το on-line κατάστημα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά (δεν δοκίμασα να κάνω παραγγελία, αλλά προϊόντα και τιμές έχει).

Μπράβο βρε, ωραία σχεδίαση και λειτουργική! Καλορίζικο και καλές δουλειές! :) :) :)

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είτε έχεις την σελίδα στην cache σου, είτε έτυχες στην στιγμή που κάτι άλλαζε.

Δημοσ.

Sorry ρε παιδιά-σαν αυτιστικός κάνω,φοριέται τώρα τελευταία-έφαγα όλα τα μπισκοτάκια(καλό παιδί μιλάμε),άδειασα και καμια 5.284 temp internet files(χειροκίνητα,με πόνεσε η μέση απ το κουβάλημα),αλλα εκεί:"Under Construction".

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Κάντε refresh τη σελίδα ρε παιδιά!

Σβήστε και κανένα temporary file και ξαναδοκιμάστε. <hr /></blockquote>

Βαρέθηκα,πα να φύγω... :P

Δημοσ.

Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις σας παιδιά, δουλεύει κανονικά...

Δημοσ.

Paidia eyxaristoume poly.To site den teleiose akoma,kanoume kapoia dokimastika...Episis, ta paidia pou den to vlepoun akoma,einai mallon ston Otenet(an boroun kalo tha itan na mas to epivevaiosoun)o opoios gia kapoio logo pou tha anakalypso avrio to proi, deixei under construction....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...