Kal4meNchrgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα! Εχω ενα προβλημα. Ενας τυπος στο facebook ανεβασε ενα βιντεο που ειμαι κι εγω μεσα και θελω να φυγει... Του ζητησα να το βγαλει και ανεφερα το video στο facebook (video report). Ομως ειναι ακομα εκει! Μπορω να κανω κατι; εκτος να τον βρω και να τον βρισω;;; ευχαριστω πολυ παιδια!
nick#18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν ειναι πολοι ακομα και εισαι απλα ενας ασχετος δεν νομιζω να ειναι λογικο αυτο που λες...αν σε τραβαγε επιτιδες δοκιμασε να πεις και σε κανενα φιλο σου να κανει report....
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα! Εχω ενα προβλημα. Ενας τυπος στο facebook ανεβασε ενα βιντεο που ειμαι κι εγω μεσα και θελω να φυγει... Του ζητησα να το βγαλει και ανεφερα το video στο facebook (video report). Ομως ειναι ακομα εκει! Μπορω να κανω κατι; εκτος να τον βρω και να τον βρισω;;; ευχαριστω πολυ παιδια! Αν προσβάλλεται η προσωπικότητα σου (είναι κάτι που σε μειώνει) κάνεις μήνυση και ενημερώνεις και το facebook για αυτό. Αν απλά θέλεις να μη φαίνεσαι και ο άλλος σε "γράφει", στέλνεις email στο facebook και επιπλέον κάνεις ότι είπε ο nick#18 (βάζεις και άλλους να κάνουν report)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.