Προς το περιεχόμενο

επεξεργαστης

PavlaraS18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποθ σημαινει βρηκαμε το ποβλημα :D?

99,99999999999999999999999999999999999999999999999%

Ναι!

Kαι αφηνω αυτη την μικρη πιθανοτητα γιατι ποτε δεν ξερεις αλλα δεν νομιζω αυτος ειναι ο λογος.

Περιμενε λιγο να βρω κανενα καλο να σου προτεινω...

Απο που σε βολευει η αγορα μονο απο e-shop και plaisio ή και απο αλλου;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλο φενεται .. πολυ καλο :lol: ... περιμενω αποψεις και απο πολυ πιο "εμπειρους" απο εμενα .. να εχουμε μια πληρες εικονα :P

Κοιτα αν μεινεις με το μηχανημα αυτο που εχεις για καιρο πολυ ακομα αυτο ειναι αρκετο και πολυ καλο.

Με 3 γραμμές +12V,80 PLUS BRONZE πιστοποιηση οπου σημαινει χαμηλοτερη καταναλωση,με Active PFC που σημαινει οτι θα δωσει την απαιτουμενη αυξημενη ενεργεια οποτε την χρειαστει σε αντιθεση με αυτα που εχουν PFC Παθητικό.

Τωρα αν θες για επικειμενη αναβαθμιση μεχρι μια μονη ATI 5870 θα την σηκωσει στα ορια του,εννοειται χωρις overclocking σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων διαφορετικα πας σε κατι μεγαλυτερο και εχεις καβατζα τα "Θεμελια" σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:13 ----------

Οριστε και μια οικονομικοτατη λυση,

που σηκωνει ανετα τα τρεχοντα σου

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-550W-20-4-Pin-12Cm-Fan-DR-550BTX.htm

Εδω μας τα χαλασες φιλαρακι το ξερω οτι του προτεινες αυτο για πιο οικονομικα αλλα θα εχει παλι τους ιδιους μπελαδες .Φιλικα παντα.

Εχουμε πει το τροφοδοτικο ειναι το Αλφα και το Ωμεγα στον υπολογιστη μην κανουμε τσιγκουνιες,ενα αμφιβολου ποιοτητας τροφοδοτικο εκτος οτι καταναλωνει περισσοτερο λογω χαμηλου

efficiency οπου αυτη η χαμενη ενεργεια μεταφραζεται σε μεγαλυτερη θερμοκρασια,να μην δινει σωστες τασεις οπου σημαινει μειωση της ζωης των αλλων υποσυτηματων,ελλειψη κυκλωματων προστασιας και αν καει μπορει να παρει μαζι του κι'αλλα υποσυτηματα!

Δημοσ.

Εδω μας τα χαλασες φιλαρακι το ξερω οτι του προτεινες αυτο για πιο οικονομικα αλλα θα εχει παλι τους ιδιους μπελαδες .Φιλικα παντα.

Αν εχει τους ιδιους μπελαδες και φταιει αυτο, τοτε θα του παρω καινουργιο!

Σοβαρα τωρα: προτεινω μονο αυτα που εχω δοκιμασει και -μαζι με Chieftec-

εχω βαλει αρκετα, σε απλα συστηματα (διχως απαιτησεις) χωρις problems :-)

[Επισης τα εχω δοκιμασει και σε δικα μου, με πολυ μεγαλυτερο φορτο,

οχι οτι το προτεινω σαν vivere pericolosamente, απλως το σημειωνω]

Δημοσ.
Αν εχει τους ιδιους μπελαδες και φταιει αυτο, τοτε θα του παρω καινουργιο!

Σοβαρα τωρα: προτεινω μονο αυτα που εχω δοκιμασει και -μαζι με Chieftec-

εχω βαλει αρκετα, σε απλα συστηματα (διχως απαιτησεις) χωρις problems :-)

Αυτο δεν σημαινει οτι εχουν την ιδια αξιοπιστια,οσο αφορα την προηγουμενη τοποθετηση μου.

[Επισης τα εχω δοκιμασει και σε δικα μου, με πολυ μεγαλυτερο φορτο,

Δεν διαφωνω.

οχι οτι το προτεινω σαν vivere pericolosamente, απλως το σημειωνω]

Αφου το επισημανα κι'ολας οτι το ξερω οτι το εδωσες σαν "οικονομικη λυση"

Απο εκει και περα δικια του επιλογη.:-)

Δημοσ.

θα ταιριαζει ομως στη μοναδα? ααα , επισης λεω αυτη τη φορα να μην παρω κατι παρα πολυ οικονομικο .. γιατι αν οντως φταει το τροφοδοτικο να ειναι καλο τουλαχιστον .. ειμαστε σιγουροι ομως ή θα το παρω και θα ειναι τζαμπα λεφτα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ----------

καμια συντομη απαντηση ? γιατι αμα ειναι θελω να τα παραγγειλω :S! θα ταιριαζει ?

Αυτός?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...