PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας παιδια .. λοιπον οταν παιζω παιχνιδια το PC μου κανει Restart ... υστερα απο πολλαπλες ερευνες ανακαλυψα οτι φταιει ο επεξεργαστης (Intel Pentium 4 630) ...θελω να ρωτησω αν αυτος εδω ο επεξεργαστης ταιριαζει στην μητρικη μου (Gigabyte G31MF-S2) ... Help!
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 με τοσα λεφτα μπορεις να πας εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Quad-Core-8300-S775-2-5Ghz-B-BX0580Q8300.htm ειναι και 4πυρινος και τον ανεβαζεις λιγο....
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ωραια ... αλλα το θεμα εινια ταιριαζουν? ... εγω εκει εχω κολησει! δεν εχει νοημα να τον παρω τζαμπα
letni Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι συμβατος φιλε αλλα κοιταξε ποια εκδοση Bios εχεις γιατι θελει τo F2 για να δουλεψει κανε επανεκκινηση και επανω αριστερα στο post screen γραφει την εκδοση.Αν εχεις το F1 θα χρειαστει Update στο F2. Αληθεια απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι φταιει ο επεξεργαστης; Μηπως ειναι κατι αλλο... τροφοδοτικο π.χ;
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον ακου .. ειχα ενα προβλημα πιο παλια .. κολουσαν τα γραφικα στο pc ... εκανε οπως κανει οταν χαλαει ενα καναλι .. το εκανε 3 φορες συνεχομενα και μετα καπακι restart ... λογικο να φταει η καρτα .. την αλλαξα αλλα μολις την εβαλα μετα απο 2 βδομαδες αρχισε να κανει παλι restart χωρις ομως αυτη τη φορα να χαλανε τα γραφικα ... κοιταξα θερμοκρασεις απο εδω απο εκει αλλα τιποτα ολα καλα και φυσιολογικα ... κοιτα ρωτησα και εναν που ασχολειτε (δουλεια του ειναι) να φτειαχνει υπολογιστες .. και αυτος μου ειπε το ιδιο ... λες να λεει μπαρουφες? :S ... αλλα και παλι υποψιαζομαι επεξεργαστη γιατι πολυ απλα ο επεξεργαστης μου ειναι προ χριστου! ααα ταιριαζουν και οι 2 ή ο δευτερος ο καλος?
kalampakas. Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον ακου .. ειχα ενα προβλημα πιο παλια .. κολουσαν τα γραφικα στο pc ... εκανε οπως κανει οταν χαλαει ενα καναλι .. το εκανε 3 φορες συνεχομενα και μετα καπακι restart ... λογικο να φταει η καρτα .. την αλλαξα αλλα μολις την εβαλα μετα απο 2 βδομαδες αρχισε να κανει παλι restart χωρις ομως αυτη τη φορα να χαλανε τα γραφικα ... κοιταξα θερμοκρασεις απο εδω απο εκει αλλα τιποτα ολα καλα και φυσιολογικα ... κοιτα ρωτησα και εναν που ασχολειτε (δουλεια του ειναι) να φτειαχνει υπολογιστες .. και αυτος μου ειπε το ιδιο ... λες να λεει μπαρουφες? :S ... αλλα και παλι υποψιαζομαι επεξεργαστη γιατι πολυ απλα ο επεξεργαστης μου ειναι προ χριστου! ααα ταιριαζουν και οι 2 ή ο δευτερος ο καλος? και γω φιλε ειχα κατι παρομοια προβληματα, τι καρτα γραφικων αλλαξα , τι τροφοδοτικο,τι φορματ εκανα αλλα μετα παλι restart και bsod συνεχεια και αυτο που λες ''σα να χαλαει καναλι''.Τελικα εφταιγε η Ram που ηταν κατι μουφα ( οταν το πηρα δεν ηξερα απ αυτα ).εβαλα μια καινουρια kingston 1 gb εβγαλα την παλια και ολα τελεια!Δεν ειχα ξανα τετοια προβληματα.Και με επεξεργαστη pentium 4 στα 2.8 ghz μεχρι και Pro 2010 παιζω...ψαξ'το μπορει να ειναι προβλημα ram .
letni Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και ο 7600 θελει update στο bios F2. Κοιταξε οσο αφορα για εκεινον που ρωτησες χωρις να κανει ελεγχο στο ειπε;Τι ειναι γκουρου; Αν δεν εκανε ελεγχο στο μηχανημα και σου ειπε στα κουτουρου οτι ειναι επεξεργαστης τοτε με συγχωρεις μονο την δουλεια του δεν ξερει! Ειναι πολλοι οι λογοι που κανει restart ενα μηχανημα hardware και software δεν μπορει να βγαλει κανενας συμπερασμα εξ'αποστασεως! Η καρτα γραφικων μηπως καταναλωνει πιο πολυ απο την προηγουμενη και ζοριζεται το τροφοδοτικο λεω εγω τωρα. Για πες τα πληρη χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και τι λειτουργικο εχεις επανω;
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και ο 7600 θελει update στο bios F2.Κοιταξε οσο αφορα για το εκεινον που ρωτησες χωρις να κανει ελεγχο στο ειπε;Τι ειναι γκουρου; Αν δεν εκανε ελεγχο στο μηχανημα και σου ειπε στα κουτουρου οτι ειναι επεξεργαστης τοτε με συγχωρεις μονο την δουλεια του δεν ξερει! Ειναι πολλοι οι λογοι που κανει restart ενα μηχανημα hardware και software δεν μπορει να βγαλει κανενας συμπερασμα εξ'αποστασεως! Η καρτα γραφικων μηπως καταναλωνει πιο πολυ απο την προηγουμενη και ζοριζεται το τροφοδοτικο λεω εγω τωρα. Για πες τα πληρη χαρακτηριστικα το υπολογιστη σου και τι λειτουργικο εχεις επανω; του ελεγα τα χαρακτηριστικα του pc και αυτος τα ελεγχε σε ενα προγραμμα .. σου λεω τον βρηκα online .. αυτο για το τροφοδοτικο το ειχα σκεφτει και εγω ... ποσα πρεπει να δινει περιπου (volt ) στην καρτα ? η νεα καρτα γραφικων ειναι η ATI Radeon HD 4670 ... kalampaka εχω κανει και εγω format και η μνημη ειναι καινουρια .. τωρα δεν "χαλαει σαν την τηλεοραση" κανει κατευθειαν restart ... αρα πως θα βγαλουμε συμπερασμα αν ειναι τροφοδοτικο ή επεξεργαστης!? χρειαζομαι βοηθεια
letni Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ρε τι αλλο θα ακουσουμε... τι online ελεγχο εκανε;Λεγοντας τα χαρακτηριστικα μονο αυτα τα πραγματα δεν γινονται στο PC πρεπει να γινει ελεγχος απο κοντα ή να σε καθοδηγησουμε εμεις βημα βημα απο εδω μηπως και καταληξουμε! Ξαναρωτω...πες τα πληρη χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και τι λειτουργικο εχεις επανω;
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 CPU : Intel Pentium 4 630 Motherboard : Gigabyte G31MF-S2 Memory : (Ηταν πακετο) Type : DDR2 (2048 MB) Graphic Card : ATI Radeon HD4670 αυτα θυμαμαι ακριβως .. τωρα αμα θες κατι αλλο πρεπει να ανοιξο κουτια
Delirium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να ειναι θεμα: - software - τροφοδοτικου - μητρικης - επεξεργαστη* Και θα τα ελεγχα με αυτη τη σειρα *μηπως ανεβαζει θερμοκρασιες & γι' αυτο restartαρει? Ειναι αλλωστε Prescott = πιθανο (και) ενδεχομενο
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 φιλε δεν εχω ομως λεφτα για πεταμα ... ειμαι 13 ... θελω να βρω το prob ωστε να το λυσω ... γιατι δν μπορω να δωσω 500 ευρω να τα κανω ολα με τη σειρα ! .. ο επεξεργαστης γιατι τελευταιος? για εμενα θα ηταν πρωτος .. εφοσον ειναι πολυ παλιος .. ακομα οταν λες software πιο ακριβως μπορει να φταει :S?
letni Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα η καρτα γραφικων που εχεις δεν εχει απαιτησεις μεγαλες απο ενεργεια,δεν εχει και συνδεση εξωτερικη για τροφοδοσια και αυτος ειναι και ο λογος. Χωρις να αποκλειουμε το τροφοδοτικο,γιατι μπορει να μην δινει σωστες τις τασεις και να ειναι στα τελευταια του. Ποιο τροφοδοτικο εχεις; Τα restart τα κανει στο gaming ή και οταν ο υπολογιστης ειναι σε αδρανεια;
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ααα α μπραβο αλλος ενα λογος για να ειναι ο επεξεργαστης .. λοιπον το κανει στο gaming ... δεν κανει οταν ειναι σε αδρναεια , αλλα καμια φορα κανει οταν ανοιξω πολλες καρτελες στο mozzila ... (πολλες ) ... οσο για το τροφοδοτικο δν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που θα σου πω ή μπορει να ειναι και κατι τελειος ασχετο! (να ειναι κατι αλλο δηλαδη ) ITE IT87 (αυτο ειναι :S? )
Delirium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Τελευταιος, ο επεξεργαστης*, ακου που σου λεω Αν ειχε προβλημα, τοτε, δε θα δουλευε καθολου * Θα τσεκαρα βασικα θερμοκρασιες σε αυτον, ιδιως σε συνδιασμο με σχετικα bios options (για παραδειγμα τα shut down temperatures)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.