Προς το περιεχόμενο

Ιδανικο ποτο για την αλλαγη της χρονιας;


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα περασω σπιτι με τη κοπελα μου την αλαλγη χρονιας. Τι λετε να παρω για να πιουμε; Εχετε καμμια καλη προταση; Επισης για μαγειρεμα; Ή να παραγγειλω κατι καλο απο εξω; Δε ξερω και πολλα απο Αθηνα, γιατι πειτε τιποτα προτασεις. Ζωγραφου μενω.

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

 

moet_chandon_6007393.jpg

 

Κι αν από φαγητό δεν, καλύτερα να παραγγείλεις κάτι απ' έξω.

Αντί αυτού της παραπάνω εικόνας, ένα καλό μπουκάλι κρασί.

Δημοσ.

Κώνειο.

 

Κατά τα άλλα, εξαρτάται τι θες, θες να κάνεις κεφάλι και να χώσεις, θες να γίνεις λιάρδα και να ξεχάσεις πως περνάν τα χρόνια, θες να πέσει σε κώμα και να πας στο πριβέ πάρτυ της πορνοστάρ γειτόνισσας, τι.

 

Αναφορικά με το μαγείρεμα, πες πόσο θες να κουραστείς κτλ.

Δημοσ.

Δε θελω να κουραστω καθολου! Μαλλον κατι σε παραγγελια με βλεπω, αλλα δε ξερω απο που! Καμμια καλη καβα στη Ζωγραφου ξερετε; Πρεπει να εχει στα Ιλισια. Απο κρασι τι μαρκα;

Δημοσ.

Rosso di Montepulciano.

 

Σβέλτη συνταγή που είναι και γευστική είναι η εξής:

 

Υλικά:

 

-1 κουτί παπαρδέλες (μη γελάτε)

-Φέτες ζαμπόν.

-Κρέμα γάλακτος

-Τριμμένα τυριά κίτρινα και διαφορετικά (γκούντα, έμενταλ, ρεγκάτο κτλ)

 

Βράζεις τις παπαρδέλες σα να βράζεις μακαρόνια, με αλατάκι κτλ.

Μόλις είναι έτοιμες, στρώνεις το 1/3 σε ένα πυρέξ.

Ρίχνεις από πάνω τριμμένο τυρί.

Ρίχνεις άλλες λίγες παπαρδέλες από πάνω.

Από πάνω, ψιλοκομμένο ζαμπόν, ή σε λωρίδες.

Όσες παπαρδέλες μείνανε, από πάνω το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ρίχνεις και την κρέμα γάλακτος.

 

Στο φούρνο στο πάνω κάτω μέχρι να κάνει κρούστα το τυρί και είσαι άρχοντας.

Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να βρεις λευκό κρασί, προτείνω σιράζ.

Δημοσ.

Κανένα καλό βίσκι ίσως;

Πχ: talisker

 

Για υποστήριξη δε, προτείνει το παραπάνω σάητ

 

smoked salmon, kipper fillets, grilled smoked mackerel and oysters on the half shell.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...