Προς το περιεχόμενο

Ιδανικο ποτο για την αλλαγη της χρονιας;


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lucifer πολυ καλο το site!

 

Μαλλον απο το DAFI'S θα παραγγειλω και θα παρω και κανενα καλο κρασακι, γλυκο που χτυπαει και καλυτερα. :D

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
My weapon of choice

Αντι για σαμπάνιες και τέτοια δηλαδή.. Πλησιάζει πολύ αλλα είναι κλάσεις ανώτερο. Μπορώ να ζήσω μόνο με moscato d'asti :P

 

Αυτό υπάρχει παντού, η είναι εξεζητημένο και πρέπει να το ψάχνεις...? Φαίνεται πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.
Αυτό υπάρχει παντού, η είναι εξεζητημένο και πρέπει να το ψάχνεις...? Φαίνεται πολύ καλή επιλογή.

 

και στο Σκλαβενίτη το βρίσκεις.έχει 12 € περίπου.

Δημοσ.
Γιατι προτεινετε βισκι στο παλικαρακι???Με την κοπελα του θα το περασει το βραδυ,οχι με τον ξαδερφο του που απωληθηκε απο τον στρατο.....ε αν παρετε 100 γυναικες στην τυχη,ποσες θα πιουν βισκι???οποτε παμε παρακατω....

 

Aφρωδη οινο συνιστω,κατα προτιμηση ενα μπουκαλι brachetto που ουτε ακριβο ειναι,average γευση εχει,ελαφρυ ειναι(αρα η κοπελα θα πιει) και θα εισαι και καλας!καλες γιορτες παιδες!

 

Αν πάρεις 100 καγκουρογκόμενες,ξανθιές που συχνάζουν σε κανα Vogue,Venue κτλ. θα εκπλαγείς με το πόσο ουίσκυ πίνουν.Ακόμα κλαίω το στερνό μου μπουκάλι από Glenlivet 21 στη αρχή της φοιτητικής μου ζωής.2 Ξανθιές γέμιζαν τα ποτήρια λες κ έβαζαν νερό.Μετά βέβαια έπεσαν σε κώμα.Γμτ και για το κώμα κ το μπουκάλι.Κρλες

Δημοσ.

Συκοφαντίες, ούτε ξανθιές είμαστε κύριε ούτε καγκουρογκόμενες που συχνάζουν στα μπουζουκοκλαμπ, αλλά εκτιμάμε τα καλά βίσκι.-

 

Χθες έγινα κώλος σε γλέντι γάμου με σαμπάνια πάντως, τι αηδία, κατεβαίνει σαν αναψυκτικό και είναι τόσο απαράδεκτα γλυκό, έπρεπε να πιω δυο καμπάρι για να στρώσει η γεύση στο στόμα μετά.

 

Αν πάρεις σαμπάνια για το γκομενάκι, ψάξε καμία μέτρια, δεν πίνουν όλες καφέ γλυκό-γάλα και μαργαρίτα φράουλα.

Δημοσ.

Τα γιορτινά "κοκτέιλ σαμπάνιας", τώρα αν τα βρίσκεις υπερβολικά αλλά σου αρέσει η ιδέα, τότε 1 μέρος χυμός φράουλας (εννοείτε χωρίς "πραγματάκια" μέσα -απόφυγε την "πούλπα" για να αποφύγεις και το ...σουρωτήρι lol) και 3 μέρη σαμπάνιας (όχι ημίγλυκο οίνο τύπου Asti αλλά κάτι πιο ισορροπημένο για το κοκτέιλ, η Μοet είναι σταθερή αξία).

Σε ένα καλό σούπερ μάρκετ-ντελικατέσσεν μπορείς να βρείς ακόμη και έτοιμα συσκευασμένα καναπεδάκια για το εφέ τα οποία είναι μεν ακριβούτσικα, αλλά τί στο καλό, μία φορά το κάνεις αν είσαι φαν της πολυτέλειας μη το σκεφτείς. Καλά να περάσετε :-D

Δημοσ.
Αν πάρεις 100 καγκουρογκόμενες,ξανθιές που συχνάζουν σε κανα Vogue,Venue κτλ. θα εκπλαγείς με το πόσο ουίσκυ πίνουν.Ακόμα κλαίω το στερνό μου μπουκάλι από Glenlivet 21 στη αρχή της φοιτητικής μου ζωής.2 Ξανθιές γέμιζαν τα ποτήρια λες κ έβαζαν νερό.Μετά βέβαια έπεσαν σε κώμα.Γμτ και για το κώμα κ το μπουκάλι.Κρλες

 

 

Αxaxa,ρε μιλαω για κανονικες γκομενες,οχι μπαροβιες!Αυτες ειναι θανατος-μακρια! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πηρα μια ποικιλια να εχω. Μια σαμπανια MOET τη μικρη, γιατι ειναι και πανακριβη, ενα κρασι χατζημιχαλη, και ενα green Johny.

 

:-D

Δημοσ.

Γενικά κάτι με ωραίο περιτύλιγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει θηλυκό διαφορά μεταξύ καλού και μέτριου κρασιού -πόσο μάλλον μεταξύ καλού και μέτριου ουίσκι.

Δημοσ.

Παιδες κατι σχετικο, να μη ανοιγω καινουριο θεμα. Οταν λεμε για τα ουισκι πχ οτι ειναι 15 ετων τι εννοει; Εχει και ουισκι που ειναι 20-40 ετων! Καλα απο τα ακριβοτερα στο κοσμο μιλαμε. Αλλα 20 χρονια να περιμενουν για να το πουλησουν; Παιζει καμμια μουφα;

Δημοσ.
Παιδες κατι σχετικο, να μη ανοιγω καινουριο θεμα. Οταν λεμε για τα ουισκι πχ οτι ειναι 15 ετων τι εννοει; Εχει και ουισκι που ειναι 20-40 ετων! Καλα απο τα ακριβοτερα στο κοσμο μιλαμε. Αλλα 20 χρονια να περιμενουν για να το πουλησουν; Παιζει καμμια μουφα;

 

Εννοεί ότι το ουίσκι παρέμεινε στο κελάρι μέσα σε ειδικά βαρέλια για να ωριμάσει τόσα ακριβώς χρόνια πριν το ανοίξουν, διαπιστώσουν ότι έχει λάβει τα χαρακτηριστικά που θέλουν και αποφασίσουν να το εμφιαλώσουν.

Από εκεί και μετά, δεν συμβαίνει κάποια ιδιαίτερη ωρίμανση μέσα στο μπουκάλι και προφανώς δεν "προστίθεται" το διάστημα που το κρατάς στο σύνθετό σου στην ηλικία του ουίσκι :Ρ

 

Μη σε παραξενεύει το γεγονός αυτό, πάντως. Οι περισσότεροι παραγωγοί έχουν αρκετές δεκάδες χρόνια παράδοσης και φροντίζουν να κρατάνε ένα σχετικά μικρό ποσοστό της παραγωγής για μακροχρόνια ωρίμανση, με το ανάλογο αντίτιμο όταν έρθει η ώρα της πώλησης, ενώ το μεγαλύτερο μέρος εμφιαλώνεται αμέσως και τους αποφέρει άμεσα κέρδος:

βάλε μου μία πέρδικα, ένα κατεσάρ, ένα τσόνη-κόλα κλπ κλπ...

Δημοσ.

Έχει διαφορά στην γεύση ακόμα και κάποιος που δεν πίνει ουισκιά μετά από 2-3 μέρες θα το καταλάβει...Αυτό δεν είναι όταν λέμε πως είναι πιο καθαρά??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...