Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Θα περασω σπιτι με τη κοπελα μου την αλαλγη χρονιας. Τι λετε να παρω για να πιουμε; Εχετε καμμια καλη προταση; Επισης για μαγειρεμα; Ή να παραγγειλω κατι καλο απο εξω; Δε ξερω και πολλα απο Αθηνα, γιατι πειτε τιποτα προτασεις. Ζωγραφου μενω.
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κι αν από φαγητό δεν, καλύτερα να παραγγείλεις κάτι απ' έξω. Αντί αυτού της παραπάνω εικόνας, ένα καλό μπουκάλι κρασί.
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κώνειο. Κατά τα άλλα, εξαρτάται τι θες, θες να κάνεις κεφάλι και να χώσεις, θες να γίνεις λιάρδα και να ξεχάσεις πως περνάν τα χρόνια, θες να πέσει σε κώμα και να πας στο πριβέ πάρτυ της πορνοστάρ γειτόνισσας, τι. Αναφορικά με το μαγείρεμα, πες πόσο θες να κουραστείς κτλ.
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δε θελω να κουραστω καθολου! Μαλλον κατι σε παραγγελια με βλεπω, αλλα δε ξερω απο που! Καμμια καλη καβα στη Ζωγραφου ξερετε; Πρεπει να εχει στα Ιλισια. Απο κρασι τι μαρκα;
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Rosso di Montepulciano. Σβέλτη συνταγή που είναι και γευστική είναι η εξής: Υλικά: -1 κουτί παπαρδέλες (μη γελάτε) -Φέτες ζαμπόν. -Κρέμα γάλακτος -Τριμμένα τυριά κίτρινα και διαφορετικά (γκούντα, έμενταλ, ρεγκάτο κτλ) Βράζεις τις παπαρδέλες σα να βράζεις μακαρόνια, με αλατάκι κτλ. Μόλις είναι έτοιμες, στρώνεις το 1/3 σε ένα πυρέξ. Ρίχνεις από πάνω τριμμένο τυρί. Ρίχνεις άλλες λίγες παπαρδέλες από πάνω. Από πάνω, ψιλοκομμένο ζαμπόν, ή σε λωρίδες. Όσες παπαρδέλες μείνανε, από πάνω το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ρίχνεις και την κρέμα γάλακτος. Στο φούρνο στο πάνω κάτω μέχρι να κάνει κρούστα το τυρί και είσαι άρχοντας. Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να βρεις λευκό κρασί, προτείνω σιράζ.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μια απορία, γιατί συνηθίζουν να πίνουν σαμπάνια στην αλλαγή του χρόνου? Δεν παίζει να υπάρχει χειρότερο αλκοολούχο ποτό.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπαρχει ιδανικο ποτο και τροπος διασκεδασης, εσενα τι σου αρεσει. Το οτι δεν εισαι απο αθηνα δεν λεει κατι.
Garnele Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κανένα καλό βίσκι ίσως; Πχ: talisker Για υποστήριξη δε, προτείνει το παραπάνω σάητ smoked salmon, kipper fillets, grilled smoked mackerel and oysters on the half shell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.