Luciddream Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 όταν το είχα πάρει εγώ (πριν κανα χρόνο) δεν γινόταν απο το steam όχι. έπρεπε να το κάνεις με άλλο τρόπο μέσω το youplay. τώρα δεν ξέρω τι ισχύει ίσως το έχουν φτιάξει αυτό... δεν ειναι ανάγκη να έχεις trackir και πιστεύω με ένα φτηνό joystick θα είσαι καλά για οποιοδήποτε online simulator. πολλά πράγματα περίπλοκα τα κάνεις και με keyboard και mouse. το BMS που σου γράφω είναι free και θα έχεις μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια απο πολλούς Έλληνες. το wings of pray έχει άλλη φιλοσοφία. νομίζω όμως οτι αξίζει τα χρήματα του αλλα δυστυχως δεν το χω παίξει πολύ για να σου πώ. (115 minutes played λολ)
newlynx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αν ο φίλος θέλει κάτι σε arcade (περισσότερο) και εξομοίωση (λιγότερο) ας πάρει το Wings of Pray. Το BMS είναι για παίκτες με πολύ χρόνο και όρεξη να μάθουν τα πάντα για το χειρισμό αεροσκάφους. Δεν είναι παιχνίδι που το μαθαίνεις γρήγορα και το χαίρεσαι αμέσως. Θέλει χρόνο και υπομονή.
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ. Ναι, δεν τρελαινομαι πολυ για το Βms μιας και δεν με συγκινει και οπτικα οσο το wings of prey. Βεβαια που ξερεις, μπορει να μαρεσει πολυ αυτο το ειδος παιχνιδιων και αν μετα δεν μπορει να μου προσφερει αυτο που θελω το wings of prey να καταληξω στο Bms ή στο il-2 που παιζει ο φιλος μου και με εχει φαει εδω και χρονια να το ξεκινησω. Αν το παρω τελικος, θα το ρυθμισω στην αρχη με το xbox controller, μιας και θυμαμαι φιλο μου να εχει παιξει στο παρελθον παρομοιο παιχνιδι ικανοποιητικα με αυτο το controller και βλεπω και αλλους στο internet. Αν δεν με καλυψει, παιρνω κανενα φθηνο (εως 20-25 ευρω joystick).
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 xbox controller το είχα παίξει και εγώ. Το game είναι μεγάλο κόλημα αλλά και το single player του είναι αρκετά χορταστικό.
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Α ωραια. Οποτε αν το παρω, το ξεκιναω οπως ειπα με xbox controller και βλεπω. Εσυ καλα επαιζες με αυτο ε? Δεν ειχες προβλημα?
aekoupoli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 να δω τι θα πρωτοπαιξεις, για το cliff of dover σου ελεγα ειναι βαρυ
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Χαχαχ. Πλακα πλακα δεν ξερω.... ναι εχεις δικιο το cliff ειναι το καινουριο..
stratigos24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλα, μπηκα και επαιξα online. Το γελιο. Ολοι ελεγαν σιγα σιγα στο statigo ειναι καινουριος και με περιμεναν να τους ριξω και μου λεγαν τι να κανω...αχαχ. Ε μετα απο λιγο αφου δεν μπορουσα να κανω τιποτα τους εκανα add και τους χαιρετησα. Θα παιξω λιγο το campaign πρωτα και θα ρυθμισω το xbox controller μιας και ξεχασα να το κανω και ημουν με mouse - keyboart. Πολυ ωραιο μου φανηκε, δυσκολο αν και στο arcade το επαιξα online και εχω μια ερωτηση. Ολα καλα ολα οκ, με εβαλε στο τελευταιο update μονο του το yuplay δεν εχω παραπονο και βρηκα και μια χαρα servers και μια χαρα ολα στο παιχνιδι. Δεν μπορω ομως να συνδεθω στο chat του yuplay και δεν ξερω γιατι. Ενω κανονικα εχω κανει login και δουλευει πισω απο το παιχνιδι το yuplay chat, ειμαι offline για τους φιλους μου εκει. Ξερει κανεις κατι? Edit: Ολα ενταξει παιδια τελικα και με το chat λεει πλεον online, ηθελε να παρεις το cd key του παιχνιδιου απο το steam και να το κανεις και ξεχωριστα activate στο yuplay.com
stratigos24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τελικος πηρα ενα logitech extreme 3d pro και βρηκα την υγεια μου. Το συνεδεσα πηγα στο μενου για τα controlls, ειχε να το επιλεξω σαν joystick και τελος, ολα τα κουμπια αυτοματα σε ολο το joystick. Tωρα μου μενει να φτιαξω αυριο και ενα trackir να μαστε ωραιοι. άποψη μου πάντως είναι να τα αφήσεις όλα και να αρχίσεις να πετάς BMS: http://www.youtube.com/watch?v=SP43QeCSQV4 Mιας και το εψαξα λιγο....μου προτινες να παιξω Falcon Bms?? Eιναι δυνατον? Μπηκα στο ελληνικο φορουμ και λενε κατι για να κανουν μαθηματα σε αλλους που δεν το ξερουν, διοτι ειναι πολυ καλο παιχνιδι αλλα ιδιαιτερος δυσκολο και πολυπλοκο...Χχαχα, μα εγω δεν εχω ξαναπεταξει ποτε με αεροπλανα, ακομα και το wings of prey που εχει αεροπλανα του 40' με 5 πραγματα ολα και ολα, μου φαινεται βουνο.... Αν θες καποια στιγμη παιζουμε wings of prey μιας και το εχεις μην καθεται...εχω κανει πολλους φιλους μεσω yuplay που μπαινουν και παιζουν...
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Mιας και το εψαξα λιγο....μου προτινες να παιξω Falcon Bms?? Eιναι δυνατον? Μπηκα στο ελληνικο φορουμ και λενε κατι για να κανουν μαθηματα σε αλλους που δεν το ξερουν, διοτι ειναι πολυ καλο παιχνιδι αλλα ιδιαιτερος δυσκολο και πολυπλοκο...Χχαχα, μα εγω δεν εχω ξαναπεταξει ποτε με αεροπλανα, ακομα και το wings of prey που εχει αεροπλανα του 40' με 5 πραγματα ολα και ολα, μου φαινεται βουνο.... Αν θες καποια στιγμη παιζουμε wings of prey μιας και το εχεις μην καθεται...εχω κανει πολλους φιλους μεσω yuplay που μπαινουν και παιζουν... δεν ειναι δύσκολο ούτε πολύπλοκο όσον αφορά τα βασικά. απλά πρέπει να στα εξηγήσει κάποιος. δηλαδή αν κάνεις 3-4 μέρες για να μάθεις τα βασικά και μετά πετάς κανονικά σου φαίνεται δύσκολο...?? δεν θα μπορείς να κάνεις πολύπλοκα πράγματα όπως το να κάνεις βομβαρδισμό με συγκεκριμένες μοίρες σε συγκεκριμένους στόχους και ταυτόχρονα να αποφεύγεις πυραύλους hawk, ούτε θα ξέρεις όλα τα όπλα και τις δυνατότητες τους απέξω, όμως θα μπορούσες να πετάξεις sead άνετα (να κάνεις δηλαδή βολές σε επίγειους σταθερούς στόχους απο πολύ μεγάλη απόσταση) και μετά να προσγειώνεσαι απογειώνεσαι κτλπ στην βάση. απλά στο έγραψα γιατι η εμπειρία και η ευχαρίστηση που αποκτάς απο όλο αυτό δεν περιγράφεται με λόγια.. μέσα πάντως για wings of prey απλά πρέπει να το κάνω πάλι install.. στείλε pm !!
remalis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τελικος πηρα ενα logitech extreme 3d pro και βρηκα την υγεια μου. Το συνεδεσα πηγα στο μενου για τα controlls, ειχε να το επιλεξω σαν joystick και τελος, ολα τα κουμπια αυτοματα σε ολο το joystick. Tωρα μου μενει να φτιαξω αυριο και ενα trackir να μαστε ωραιοι. Επειδή λέω να το βάλω κ γω αλλά δεν έχω joystick, το logitech τι λέει? Γιατί έλεγα να πάρω κανένα saitek πχ. αυτό
stratigos24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Saitek εχει ο φιλος μου που παιζει το il-2 και του αρεσει πολυ. Πιο πριν ειχε το δικο μου μοντελο και ηταν ευχαριστημενος παρα πολυ, οταν του ειπα οτι θα παρω το extreme 3d pro μου ειπε ''πολυ καλο joystick''. Απο εκει και περα με παιδια που μιλησα στο yuplay που παιζουνε wings of prey, ειπαν καλυτερα logitech, trustmaster κλπ και οχι saitek λογω κατασκευης. Αν και ενας Γερμανος λεει μονο saitek εγω απο δω και περα, αλλα δεν καταλαβα γιατι. Και εγω νομιζω πως σαν κατασκευη ειναι καλυτερο το δικο μου απο του φιλου μου. Τι να σου πω και εγω, δεν ξερω. Προσωπικα αυτο που πηρα μου φαινεται πολυ καλο αλλα δεν εχω και εμπειρια. Εμενα μου προτιναν το trustmaster 9000 αλλα δεν το βρηκα Ελλαδα. Nα κοιταξεις αυτο που θα παρεις να κανει περαν των τεσσαρων κινησεων (αριστερα, δεξια, πανω, κατω), περιστροφη (να περιστρεφεται ο μοχλος αριστερα, δεξια). Δεν ξερω αν με καταλαβες. Η διαφορα τιμης που εχουν το δικο μου με αυτο που προτινες το saitek ειναι μικρη οποτε βλεπεις. Aς μας πει και κανενας γνωστης τη γνωμη του....αντε! Edit: Mολις μιλησα και με τον φιλο μου και μου ειπε οτι το logitech πιστευει οτι ειναι καλυτερο απο αυτο που εχει και οτι απλα πηρε το saitek αφου του χαλασε το logitech για να το δοκιμασει μπας και ειναι καλυτερο. Το saitek που πηρε εχει παραπανω τιμη απο το logitech extreme 3d pro. Mου ειπε να σου προτινω το logitech....τωρα δεν ξερω κατι αλλο. Ακομα, μπορω να δω ποια joystick εχει απο μονο του στο μενου να επιλεξεις το wings of prey και να διαλεξεις ενα απο αυτα, ωστε να παιζει κατευθειαν και ολα ρυθμισμενα. To δικο μου ηταν στη λιστα. Το φορτωσα και τελος. Ουτε εμπλεξα με το να ρυθμιζω κουμπια, ουτε τιποτα.
remalis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πωπω στρατηγέ μου ήσουν κατατοπιστικότατος (ως συνήθως). Με έπεισες για logitech (που ότι προιον είχα μέχρι τώρα μόνο θετικά σχόλια έχω). Αυτή η κίνηση που περιγράφεις είναι το yaw (κ όχι yo ) απ'ότι καταλαβαίνω, κ το οποίο το θεωρώ απαραίτητο γιατί θα το χρησιμοποιήσω και στο FSX. Saitek έλεγα μόνο κ μόνο γιατί ΄φτιάχνει πολύ flight sticks κ έλεγα μήπως είναι πιο καλά , αλλά αφού λες το logitech θα πάω εκεί. Άντε τώρα το μόνο που μένει είναι να το ξαναβάλει σε προσφορά το steam για να το αγοράσω xD Όταν το πάρω θα πω να σε προσθέσω να πετάμε μαζί
stratigos24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιος, μολις το παρεις μιλαμε για να πεταξουμε παρεα. Εν τω μεταξυ κανε με add και στο steam με το ιδιο ονομα ειμαι οπως και εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα