adamakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον περα απο την οθονη δινω εξοδο απο την καρτα γραφικων και σε μια τηλεοραση απο τις ρυθμισεις εχω επιλεξει το ''extend my windows desktop onto this monitor'' εγω ομως θελω να διαχειριζομαι εντελως ξεχωριστα την οθονη και την τηλεοραση, δηλαδη να εχουν διαφορετικο backround και το κυριοτερο στην τηλεοραση να εχει screensaver και στην οθονη οχι το χρειαζομαι αυτο γιατι θα εμφανιζει το screensaver καποιες εικονες με πληροφοριες για τους πελατες μου εχω windows xp γινεται αυτο που θελω?
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Με την μορφή screensaver δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα βίντεο με τις πληροφορίες που θέλεις ή μια παρουσίαση στο powerpoint και να το βάζεις να παίζει full screen στην 2η οθόνη μόνο.
adamakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Με την μορφή screensaver δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα βίντεο με τις πληροφορίες που θέλεις ή μια παρουσίαση στο powerpoint και να το βάζεις να παίζει full screen στην 2η οθόνη μόνο. και η λυση του Powerpoint με βολευει πως θα το κανω ομως να παιζει μονο στη δευτερη οθονη?
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πρώτα πρέπει να ορίσεις την 2η οθόνη σαν Extend (Επέκταση) από το Control panel της κάρτας γραφικών. Μετά πας στο PP και στο μενού Προβολή παρουσίασης-Ρυθμίσεις προβολής και ορίζεις για Εμφάνιση προβολής την 2η οθόνη σου.
adamakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αντιστοιχη επιλογη για το open office υπαρχει?
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω. Ψάξε στο αντίστοιχο μενού για προβολή παρουσίασης.
Montezuma Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπερα, εχω Windows 7 και ηθελα να βαλω screensaver αλλα οταν παταω για να το βαλω μου βγαζει το εξης μηνημα " Ta windows δεν βρηκανε τον rundll.exe" ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα