Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον

περα απο την οθονη δινω εξοδο απο την καρτα γραφικων και σε μια τηλεοραση

απο τις ρυθμισεις εχω επιλεξει το ''extend my windows desktop onto this monitor''

εγω ομως θελω να διαχειριζομαι εντελως ξεχωριστα την οθονη και την τηλεοραση, δηλαδη να εχουν διαφορετικο backround και το κυριοτερο στην τηλεοραση να εχει screensaver και στην οθονη οχι

το χρειαζομαι αυτο γιατι θα εμφανιζει το screensaver καποιες εικονες με πληροφοριες για τους πελατες μου

εχω windows xp

γινεται αυτο που θελω?

Δημοσ.

Με την μορφή screensaver δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.

Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα βίντεο με τις πληροφορίες που θέλεις ή μια παρουσίαση στο powerpoint και να το βάζεις να παίζει full screen στην 2η οθόνη μόνο.

Δημοσ.
Με την μορφή screensaver δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.

Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα βίντεο με τις πληροφορίες που θέλεις ή μια παρουσίαση στο powerpoint και να το βάζεις να παίζει full screen στην 2η οθόνη μόνο.

και η λυση του Powerpoint με βολευει

πως θα το κανω ομως να παιζει μονο στη δευτερη οθονη?

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να ορίσεις την 2η οθόνη σαν Extend (Επέκταση) από το Control panel της κάρτας γραφικών.

Μετά πας στο PP και στο μενού Προβολή παρουσίασης-Ρυθμίσεις προβολής και ορίζεις για Εμφάνιση προβολής την 2η οθόνη σου.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω Windows 7 και ηθελα να βαλω screensaver αλλα οταν παταω για να το βαλω μου βγαζει το εξης μηνημα " Ta windows δεν βρηκανε τον rundll.exe" 

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...