Προς το περιεχόμενο

κουνελι

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!ημουν προσ αναζητηση κοκερ σπανιελ αλλα το σκεφτηκα καλα και δν θελω να περιορισω ενα σκυλακι στο διαμερισμα.ετσι αποφασισα να ξαναπαρω κουνελακι.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ενα καλο pet shop στην αθηνα και πιο πολυ στα νοτια προαστεια ή αν καποιος δινει καποιο κουνελακι.α για νανακια κουνελακια ενδιαφερομαι!σας ευχαριστω πολυ!ελπιζω μονο να μου απαντησετε πριν την πρωτοχρονια γιατι θελω να ειναι δωρο στην οικογενεια μου!καλα χριστουγεννα σε ολους! (bs)

Δημοσ.

Γιατι δεν σκεφτεσαι με την ιδια λογικη και για το κουνελι?Το οτι ειναι πιο μικροσωμο δεν σημαινει οτι δεν ζηταει την ιδια ελευθερια οσο και ενας σκυλος..Το να κλεινεις ενα ζωο σε ενα κλουβι ειναι βασανιστηριο.Για μας ειναι ωραιο γιατι ειναι γλυκο και παιχνιδιαρικο αλλα αυτο νιωθει εγκλωβισμενο.Σκεψου το.

*Ειναι οφτοπικ αλλα πιστευω πριν το αγορασεις καλυτερα να το σκεφτεις.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για κουνέλι σε κλουβί, είμαι με τον αποπάνω.

Αν μιλάμε για εκτός κλουβιού, είμαι με την καθαρίστρια.

Γατούλα γιατί δε σκεφτόμαστε; Δε χαλιούνται όσο τα σκυλιά με το διαμέρισμα, ξέρουν που να τα κάνουν, δεν είναι (πολύ) ζημιάρες κτλ.

Δημοσ.

δεκτες οι γνωμες σας αλλα οπως εγραψα ξαναειχα κουνελι και ξερω πως να το περιποιηθω κτλ μα γιατι παντα απαντατε ενω στην ουσια η απαντηση σας δεν ειναι η απαντηση στο ερωτημα μου?φιλικα παντα:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
δεκτες οι γνωμες σας αλλα οπως εγραψα ξαναειχα κουνελι και ξερω πως να το περιποιηθω κτλ μα γιατι παντα απαντατε ενω στην ουσια η απαντηση σας δεν ειναι η απαντηση στο ερωτημα μου?φιλικα παντα:-)

Γιατί μας ...προβληματίζει το γεγονός πως η εναλλακτική του σκύλου είναι ένα κουνελι (και μάλιστα νάνος...)! Οπότε μήπως να πάρεις ένα ...ipod νάνο μέρες που είναι???

:rolleyes:

PS: 12 η ώρα! Χρόνια Πολλά βρε!

PS2: Εδώ μπορούμε για σήμερα μόνο να σφαχτούμε ελεύθερα μιας και ο Luci θα λείπει (είναι η μία από τις 2 μέρες του χρόνου που εξαφναίζεται -η δεύτερη είναι η ...ανάσταση-)

B)

Δημοσ.

Εχεις δικιο αλλα ειναι θεμα αρχων και προκαλει.

Παραδειγμα στην απαντηση σου.Εισαι σε ενα κλειδωμενο σπιτι για την υπολοιπη ζωη σου,τρως οτι γουσταρεις,σε κανουν μπανιο,σου κανουν εμβολια για να μην αρρωστησεις,σε κανουν αγκαλιες και σε παιζουν.Εισαι ευτυχισμενη?

Δημοσ.

με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να εχουμε κανενα ζωο σαν κατοικιδιο.επισης αυτο που θεωρεις εσυ και εγω σκλαβια για ενα ζωο μπορει να ειναι ευτυχια αν σκεφτεις ποσοι ανιδεοι εχουν ζωα και τα παραμελουν και τα βασανιζουν η αν σκεφτεις τα αδεσποτα.

Δημοσ.
με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να εχουμε κανενα ζωο σαν κατοικιδιο.επισης αυτο που θεωρεις εσυ και εγω σκλαβια για ενα ζωο μπορει να ειναι ευτυχια αν σκεφτεις ποσοι ανιδεοι εχουν ζωα και τα παραμελουν και τα βασανιζουν η αν σκεφτεις τα αδεσποτα.

μα τι σε κανει να νομιζεις οτι να εχεις κατοικιδιο ειναι σωστο.Παιρνεις στην ιδιοκτησια σου ενα ζωο απο ποιον? με ποιο δικαιωμα? Απο τους βασανιστες που θελουν να λεγονται εμποροι?Η ευτυχια για ενα οποιδηποτε ζωνταντο σιγουρα περιλαμβανει την ελευθερια.Θα σου απαντησω στο 2ο κομματι οπως πριν.Σε παιρνω και σε φυλακιζω γιατι αν εισαι μονη σου στο δρομο μπορεις να σε βιασουν να σε δειρουν η ακομα και να σε σκοτωσουν.Το δεχεσαι σαν προστασια?~Υπαρχει διαφορα στο να παρω ενα φτωχο ανθρωπο σπιτι που πεθαινει της πεινας και να τον φροντισω αλλα οταν σταθει στα ποδια του να τον αφησω ελευθερο.Ειμαι υπερ της πραξης σου αν το ζωο γυρναει απο μονο του σπιτι.Αν πχ τρεχεις να κλεισεις την πορτα για να μην φυγει τοτε το ζωο υποφερει.

Δημοσ.

Με προβληματίζει το γεγονός οτι το θέλεις σώνει και καλά πριν την....Πρωτοχρονιά.

Οι ανησυχίες μου ενισχύονται από το γεγονός οτι είχες και στο παρελθόν κουνελάκι χωρίς να μας αναφέρεις πουθενά τι απέγινε...

Επίσης ανησυχώ ακόμα πιο πολύ γιατί σε κάποιο σημείο λες χαρακτηριστικά : "ξέρω πως να το περιποιηθώ"

Μήπως το δώρο των εορτών δεν φτάνει για....γαλοπούλα και ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό λόγω κρίσης???????????

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Με προβληματίζει το γεγονός οτι το θέλεις σώνει και καλά πριν την....Πρωτοχρονιά.

Οι ανησυχίες μου ενισχύονται από το γεγονός οτι είχες και στο παρελθόν κουνελάκι χωρίς να μας αναφέρεις πουθενά τι απέγινε...

Επίσης ανησυχώ ακόμα πιο πολύ γιατί σε κάποιο σημείο λες χαρακτηριστικά : "ξέρω πως να το περιποιηθώ"

Μήπως το δώρο των εορτών δεν φτάνει για....γαλοπούλα και ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό λόγω κρίσης???????????

:lol::lol::lol::lol:

SlJPJ-qvTeG-nhDkn-rabbit8_sm.jpg

Καλα χριστουγεννα.

Δημοσ.

Ρε γαμάει το κουνέλι, αν και δυσκολεύομαι να φανταστώ ένα κουνέλι να χοροπηδάει στο σαλόνι μου, προχθές πήγαμε σε ένα ΡΕΣΤΟΡΑΝ και πραγματικά, δεδομένης της απόλαυσης του πρωτηφορατρωωκουνελι, θα ήθελα κι εγώ ένα μινιόν κουνελάκι πριν την πρωτοχρονιά.

Ατομικό κουνελάκι με πορτοκάλι. Γιαμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...