FaRMaKhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον τα κομματια απο το παλιο μου pc τα εβαλα σε νεο κουτι για να το αφησω στο πατερα αυτα ειναι phenom x3 8450 giga 790x-ds4 2x1GB geil 800mhz gpu ati x1950 και psu http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Picture!PSU&GPU τα εχω παρει απο φιλους που δεν τα χρειαζονταν! Το Pc ποστ δεν κανει ουτε κατα διανεια,βασικα ουτε τα beep για τις ram δεν κανει! Αλλαξα και ραμ για δικιμη με ocz 667 gold edition αφησα μια μια σε καθε θεση αλλα τιποτα!Εν το μεταξη το pc αυτο το δουλευα προ 2 εβδομαδων εγω κανονικοτατα! Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος για το κατα ποσο σωστα πρατω ειναι οτι επειδη δεν εχω το καλωδιο του τροφοδοτικου το μαμα βαζω οποιο ναναι(δεν ξερω αν φταιει αυτο..)Ακομα υπαρχει περιπτωση να εχει φαει crash το τροφοδοτικο γιατι το Pc αναβει λαμπακια ανεμηστιρια κτλ κτλ? Γενικα δε ξερω τι αλλο να κανω και εχω σκασει plz help
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Οταν λες οτι δεν κανει post δεν βλέπεις τίποτα στην οθονη ; Δοκιμασε να κανεις ενα clear το cmos. Για να το κάνεις αυτο ψαξε στο manual της μητρικης ή μπορείς να μας πεις ποια μητρική έχεις για να σου πουμε πως να κανεις clear.
FaRMaKhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Βρε αφου σας ειπα το μηχανημα λειτουργουσε κανονικα clear cmos εχω κανει ηδη και οταν λεω δεν κανει post ναι εννοω μαυρη μαυρηλα πλακωσε στην οθονη!Δεν ειναι 1η φορα που τη δουλευω τη μητρικη γιαυτο μου κανει εντυπωση :S
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πιστεύω να έβαλες τις τροφοδοσίες στην κάρτα γραφικών ε ; Δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.