le_bron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα και καλες γιορτες. Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Ολα ξεκινησαν οταν πηγα να του ξαναπερασω τα windows. Επειδη εβαζα να bootarei απο το cd και αυτο ξεκινουσε για ενα ανεξηγητο λογο παντα απο το σκληρο, ο μονος τροπος ηταν να του κανω install τα ΧΡ μεσα απο το λειτουργικο. Επειδη ομως ετσι δεν κανει φορματ πατησα να βγει το cd στη μεση της εγκαταστασης για να ξαναπροσπαθησω να μπουταρει απο το cd. Ε απο την ωρα που βγηκε το cd δε μπαινει μεσα στο λειτουργικο πλεον. Και το θεμα ειναι οτι του οριζω να κανει μπουτ απο το cd και μπουταρει παντα απο το σκληρο. Ουτε με usb γινεται τιποτα. Εβγαλα το σκληρο του και το εβαλα στο desktop και του εκανα install XP απο κει αλλα το λαπτοπ δεν ανοιγει παλι. Μου γραφει ''Invalid partition table''. Τι αλλο μενει να κανω?
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα και καλες γιορτες. Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Ολα ξεκινησαν οταν πηγα να του ξαναπερασω τα windows. Επειδη εβαζα να bootarei απο το cd και αυτο ξεκινουσε για ενα ανεξηγητο λογο παντα απο το σκληρο, ο μονος τροπος ηταν να του κανω install τα ΧΡ μεσα απο το λειτουργικο. Επειδη ομως ετσι δεν κανει φορματ πατησα να βγει το cd στη μεση της εγκαταστασης για να ξαναπροσπαθησω να μπουταρει απο το cd. Ε απο την ωρα που βγηκε το cd δε μπαινει μεσα στο λειτουργικο πλεον. Και το θεμα ειναι οτι του οριζω να κανει μπουτ απο το cd και μπουταρει παντα απο το σκληρο. Ουτε με usb γινεται τιποτα. Εβγαλα το σκληρο του και το εβαλα στο desktop και του εκανα install XP απο κει αλλα το λαπτοπ δεν ανοιγει παλι. Μου γραφει ''Invalid partition table''. Τι αλλο μενει να κανω? Πρώτη ερώτηση: Το cd των windows που έχεις είναι boot; Δεύτερη ερώτηση : Ο δίσκος είναι sata;
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Περίεργα μας τα λες. Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση από usb stick. Αν ψάξεις στο forum, θα βρεις οδηγίες
le_bron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ειπα οτι δοκιμασα. Αλλα αφου λεω πως οτι και να ρυθμιζω στο bios αυτο κανει boot παντα απο το σκληρο.
Achilleas90 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 εχω την αισθηση οτι οι σκληροι δισκοι sata δεν λειτουργουν στα xp χωρις drivers ....που πρεπει να περασεις πριν την εγκατασταση των XP με μια δισκετα.... ειχα καποτε το ιδιο προβλημα δεν μπορεσα να το λυσω και τελικα περασα τα vista
le_bron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μα για να περασω τα σβηστα πρεπει να καταφερω να κανω boot απο το cd πρωτα. Εγω οτι και να του βαζω να βοοταρει αυτο ξεκιναει απο το σκληρο πρωτα.
le_bron Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καμια νεα ιδεα κανεις? Το χρειαζομαι το λαπτοπ για να κανω μια εργασια.
o_magazatoras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Την ώρα που ανοίγει το laptop,κρατάς πατημένο ένα πλήκτρο (διαφέρει από laptop σε laptop ποιό πλήκτρο είναι αυτό,θα στο δείχνει και στην εικόνα υποδοχής) και θα σε βάλει στο bios,όπου θα βρεις την επιλογή που βάζοντάς την σε προτεραιότητα θα σου δώσει τη δυνατότητα να μπουτάρεις από CD.
le_bron Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Διαβασε το πρωτο ποστ του θεματος. Λεω πως οτι και να του βαζω ως boot priority αυτο μπουταρει παντα απο το σκληρο.
o_magazatoras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Διαβασε το πρωτο ποστ του θεματος. Λεω πως οτι και να του βαζω ως boot priority αυτο μπουταρει παντα απο το σκληρο. Αποθηκεύει άραγε την επιλογή σου;Δηλαδή άμα ξαναμπείς στο bios μπορείς να δεις αν άλλαξε; Σαν να μην κρατάει τις αλλαγές,ίσως να τάχει φτύσει η μπαταριούλα (εν ίδει κέρματος 1€) που συγκρατεί τα δεδομένα των αλλαγών της eprom του bios. Δεν πάει αλλού το μυαλό μου....
le_bron Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τα αποθηκευει... Αλλα και να μην τα αποθηκευε οταν παταω το c στο boot παλι απο το σλκηρο ξεκιναει... Δεν την γλυτωνω την επισκευη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.