Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για φορματ σε ΧP PROFESIONAL

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Οταν κανω το φορματ που βαζω τη χωριτικοτητα θελω να μου πειτε τι νουμερο θα γραψω εκει.

2.Πως μπορω να κανω μονο σε ενα δισκο φορματ?

3.Υπαρχει περιπτωση αν ενας φιλος μου ,μου εδινε το κωδικο του και τα Windows 7 +code θα λειτουργουσε κανονικα?Θα ηταν παρανομο ,υπαρχει προστιμο για αυτο?

4.Αφου τελειωσει το φορματ με πια σειρα θα βαλω τα drivers?η δεν εχει σημαδια?

5.Θα μπορουσατε να μου πειτε τι διαφορα απο τα serv pack 2 με το 3 serv pack?

6.Οταν θα μου εμφανιστει στο τελος ενα παραθυρο για της ενημερωσεις τι παταω ?να ειναι ενεργο η απενεργοποιημενο?

7.Πιο ειναι το πιο σημαντικο πραμα που πρεπει να προσεξω κατα το φορματ....

Οτι μπορειτε απαντηστε .

Ευχαριστο.

Δημοσ.

1. 39604α. Τώρα σοβαρά τι περιμένεις να ακούσεις?

2. Επιλέγεις μόνο τον ένα δίσκο.

3. Ποιος είναι ο κωδικός και ποιο το code? Το πιο πιθανό άμα χρησιμοποιήσετε το ίδιο Product key είναι να μην κάνει ενεργοποίηση στο 2ο pc. Είναι παράνομο και τιμωρείται με φυλάκιση 3-6 μηνών + χρηματικό ποσό για εγγύηση.

4. Chipset μητρικής, κάρτα γραφικών, κάρτα δικτύου, κάρτα ήχου, modem, bluetooth, κινητό τηλέφωνο

5. Έχει ένα νούμερο διαφορά και άπειρα site στο net που λένε τι ακριβώς έχει διορθωθεί.

6. Άμα έχεις αυθεντικά πατάς ενεργοποίηση. Άμα δεν έχεις να πας να πάρεις και να πατήσεις πάλι ενεργοποίηση.

7. Να μην χυθεί καφές στο πληκτρολόγιο και να μην ακουμπήσεις το tower (έστω και καταλάθος).

Δημοσ.
1. 39604α. Τώρα σοβαρά τι περιμένεις να ακούσεις?

2. Επιλέγεις μόνο τον ένα δίσκο.

3. Ποιος είναι ο κωδικός και ποιο το code? Το πιο πιθανό άμα χρησιμοποιήσετε το ίδιο Product key είναι να μην κάνει ενεργοποίηση στο 2ο pc. Είναι παράνομο και τιμωρείται με φυλάκιση 3-6 μηνών + χρηματικό ποσό για εγγύηση.

4. Chipset μητρικής, κάρτα γραφικών, κάρτα δικτύου, κάρτα ήχου, modem, bluetooth, κινητό τηλέφωνο

5. Έχει ένα νούμερο διαφορά και άπειρα site στο net που λένε τι ακριβώς έχει διορθωθεί.

6. Άμα έχεις αυθεντικά πατάς ενεργοποίηση. Άμα δεν έχεις να πας να πάρεις και να πατήσεις πάλι ενεργοποίηση.

7. Να μην χυθεί καφές στο πληκτρολόγιο και να μην ακουμπήσεις το tower (έστω και καταλάθος).

Στο 1 ενοουσα με 300 GB πως το βαζω?

Δημοσ.

Όπως σε βολεύει. Μπορείς είτε να βάλεις και τα 300GB είτε να χωρίσεις τον σκληρό στα 2 (για παράδειγμα 100GB κ' 200GB) και να έχεις το 2ο partition για αποθηκευτικό χώρο. Αν δεν σκοπεύεις να εγκαταστήσεις πολλά προγράμματα και παιχνίδια και με 30-40GB είσαι μια χαρά. Όλα είναι ανάλογα της χρήσης που θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

macabre_sunsets εσυ μάλλον γεννήθηκες και τα ήξερες όλα, οπότε καλύτερα μην απαντάς στις ερωτήσεις του φίλου και άσε κάποιος που έχει περισσότερη όρεξη να βοηθήσει και λιγότερη για πλάκα, να το κάνει....

1) Στο μέγεθος βάζεις τόσο χώρο όσο θές να έχει το πρώτο κομμάτι του δίσκου σου, δηλαδή στον 320αρη μπορείς να βάλεις είτε όλο το δίσκο, είτε μόνο 60GB και τα υπόλοιπα να τα χρησιμοποιήσεις για οτιδήποτε άλλο (πχ για τραγουδια ταινιες κλπ). Αν χωρίσεις τον δίσκο σε κομμάτια απλα θα μπορείς να κάνεις μια καλύτερη ταξινόμηση των δεδομένων σου. Φυσικά μπορείς να αφήσεις ενα "κομμάτι" τον δίσκο αν το θες, εχε υποψιν ομως οτι αν θες αργότερα να κάνεις format και πρεπει να πάρεις backup, που θα πας τα αρχεια αν δεν εχεις άλλο δίσκο?τα μετακινείς σε ενα άλλο και φορμάρεις το C...

2) Format δεν κάνεις σε δίσκο αλλά σε partition, δηλαδή σε τμήμα του δισκου. φαντάσου τον δίσκο ως ενα σπίτι και τα partitions σαν δωμάτια, αν θές καθαρίζεις μονο το ενα δωμάτιο, αν θες κάνεις ολο το σπιτι ενα δωμάτιο.αν ο δισκος εχει ηδη partitions τοτε οταν κανεις εγκατάσταση θα σου πει οτι βρήκε αυτα τα partitions στον δισκο και διαλέγεις ποιο θα κάνεις delete και ξανα format. ΠΡΟΣΟΧΗ πριν κανεις οτιδήποτε να βεβαιωθείς οτι δεν χρειάζεσαι αρχεια απο εκει μέσα, γιατι μετα το φορματ θελει δουλειά για να τα πάρεις.... backup!

3) Θα παιξει και στους 2 αλλά, ειτε οταν κάνεις ενεργοποιηση θα πρεπει να καλέσεις στην MS οπου θα δουν και θα σε ρωτήσουν σε ποσα μηχανήματα εχεις κανει εγκατάσταση, ή μπορει να σου παίξει κανονικά αλλά οταν το ξαναχρειαστεί ο φίλος σου να χρειαστεί αυτος το τηλεφώνημα. αποψη μου, με 75 ευρω παίρνεις αυθεντικά XP SP3 EL, με αλλα 10 ισως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε 7 Home premium, εισαι νομιμος και ολα good... αλλωστε στις περισσότερες περιπτώσεις τα home ειναι οντως για home...απλά ο Έλληνας τα θέλει όλα και βάζει της Παναγιάς τα μάτια για να ειναι super.....

4) chipset, vga,audio η LAN δεν έχει διαφορά. ξεκίνα όμως απο chipset

5) Εκτος του αριθμού και των site ο φίλος ξέχασε να σου αναφέρει οτι το service pack είναι ενα σύνολο ενημερώσεων που κατα καιρούς βγάζει η MS. προφανώς το service pack 1 έχει πχ 100 αλλαγές, το 2 έχει τις αλλαγές του προηγούμενου + άλλες 100, το 3 έχει 100+100 συν άλλες νέες.μήν μπείς στην διαδικασία να διαβάσεις τις διαφορές, απλά βάλε το SP3 το οποίο είναι must. ας το διαβάσει κάποιος άλλος και ας σου πεί την περίληψη...

6) για τις ενημερώσεις 2 τινά υπάρχουν, είτε τις επιλέγεις αφού εχεις αυθεντικά είτε κάνεις οτι καταλαβαίνεις αν έχεις πειρατικά, με το ενδεχόμενο να σου κλείδωσουν (θα βγάζουν διαρκώς ενα σπαστικό μύνημα, τιποτα αλλο) και ο θεός ξέρει τι άλλο....

7) ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΤΟ A KAI Ω ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ BACKUP ΚΑΙ ΤΟ FORMAT. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ BACKUP ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ HACKER ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ FORMAΡΟΥΜΕ... αν σου κάτσει στραβή, θα σου αλλάξει τα φώτα!

αυτα

Δημοσ.

Το 1 που διάβασα, νομίζω ότι εννοεί πώς να γράψει το 300GB. Μιας κι έχω κάτι χρόνια να το κάνω, δεν είμαι βέβαιος. Θυμάμαι μόνο ότι δέχεται μέγεθος ή ποσοστό. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να γράψεις έναν αριθμό σε bytes ή αν μπορείς να βάλεις και τη μονάδα μέτρησης δίπλα.

Δημοσ.
Επειδή γεννήθηκα κι τα ξέρω όλα, τα 300GB είναι 307200MB.

Που ειδες ρε Man να προωθει την παρανομία;

Εdit: Ατσα προλαβες και το αλλαξες

Αυτο είπε:

3) Θα παιξει και στους 2 αλλά, ειτε οταν κάνεις ενεργοποιηση θα πρεπει να καλέσεις στην MS οπου θα δουν και θα σε ρωτήσουν σε ποσα μηχανήματα εχεις κανει εγκατάσταση, ή μπορει να σου παίξει κανονικά αλλά οταν το ξαναχρειαστεί ο φίλος σου να χρειαστεί αυτος το τηλεφώνημα. αποψη μου, με 75 ευρω παίρνεις αυθεντικά XP SP3 EL, με αλλα 10 ισως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε 7 Home premium, εισαι νομιμος και ολα good... αλλωστε στις περισσότερες περιπτώσεις τα home ειναι οντως για home...απλά ο Έλληνας τα θέλει όλα και βάζει της Παναγιάς τα μάτια για να ειναι super.....

Εχετε βαλει λινουξ αρκετοι και το χετε δει Roben των δασων ακομα και για την MS!Αλλα στο dual boot σας ολο και κατι σπασμενο θα χετε!

Αλλα στην τελικη δεν ειπε τπτ το παιδι.Ειπε τα πραγματα ως εχουν...

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ....

τελειωσα το φορματ αλλα εβαλα μονο ενα σκληρο δισκο C και μου παρουσιαζη καμια φορα οταν κανω install ενα προγραμα αυτο το προβλημα

6tjwi8.jpg

Δημοσ.

Ακου κοιτα λιγο αν εχει γεμισει ο σκληρος δισκος η αλλιως δοκιμασε να το εγκαταστησεις σε εναν αλλο δισκο και πεσμου λιγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...