Προς το περιεχόμενο

Μερικη αναβαθμιση ή περιμενουμε κι αλλο;;

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα στους insomniaks,εχω το συστημα που βλεπετε στην υπογραφη μου και τρεχω τα windows 7,ο επεξεργαστης κι η ραμ(αν και σχετικα λιγη) κανουν την δουλεια τους και δεν εχω κανενα προβλημα,αλλα η μητρικη ειναι 4 χρονια περιπου και ισα ισα βασταει...και ελεγα να επερνα μια P5Q ή καποια τετοια γυρω στα 100-120 ευρω για να κανω τη δουλεια μου κανα χρονο ακομα και μετα να παω σε φουλ αλλαγη...αυτη τη στιγμη ασχολουμε με παιχνιδια αν και οχι φανατικα,με ιντερνετ,και καμια βαρια εφαρμογη...και o/c που θελω να κανω ειναι πολυ δυσκολο με τη μητρικη αφου ειναι "ασχετη" τελειως...Αυτο που με προβληματιζει και γιαυτο ρωταω και μια τριτη γνωμη ειναι αν αξιζει να δωσω 100 ευρω για μητρικη και πιθανων αλλα 40 για μνημες 4gb τωρα,ή θα ηταν καλυτερο να περιμενω κι αλλο και να παω σε φουλ αλλαγη...Σε γενικες γραμμες δεν κουραζω το pc με βαρια προγραμματα ή παιχνιδια,σπανια...Αλλα απο την αλλη και καμια αναβαθμιση να θελω να κανω ή κανα o/c ειναι πολυ κουραστικο με τετοια μητρικη...Τι λετε??

Δημοσ.

Ο Ε8400 δε θέλει πολλά-πολλά για τα 3.6GHz, μια απλή αύξηση του FSB, ούτε τάσεις ούτε τίποτα.

Δε νομίζω πως δε σε "αφήνει" η μητρική σου να ορίσεις ένα 400*9 αρχικά και μετά όσο πάει.

100€+ δεν αξίζει για το s775, και τα 74€ της MSI P45T-C51 πολλά είναι.

Δημοσ.

σωστός ο Φάνης. αλλιώς τα σκας και παίρνεις τοn i5. αλλα από την άλλην μπορείς να περιμένεις τους νέους i5 i7 στα 32nm to 2010 ;)

Δημοσ.

Η μητρικη εχει ελαχιστες ψυκτρες και παλιο chipset,ετσι οι θερμοκρασιες ειναι που ειναι μεγαλες,αμα το παο 3,6 εκτοξευονται σε idle,ειδικα αμα ανοιξω κανα παιχνιδι τηγανιζω κι αυγα στον cpu...Δεν ειμαι σιγουρος τι να κανω..αυτη τη στιγμη μπορω να δωσω περιπου 200-230 ευρω συνολο..Ισως να περιμενω...Θα ακουσω μερικες αποψεις ακομα και θα δουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...