Προς το περιεχόμενο

δίπλωμά μηχανής στα 16

apethados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας ,θα ήθελα να ζητήσω πληροφορίες για δίπλωμά μηχανής στα 16

1) αληθεύει ότι μπορώ να βγάλω δίπλωμά μέχρι 125cc?

2)τι χαρτιά και προετοιμασίες χρειάζομαι για το δίπλωμά ?

3) έχετε καπια μηχανή να προτείνετε? έχω βάλει στο μάτι την derbi gpr 50 ή derbi gpr 125 ή CRF 250R 2009 SC

help pls :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:06 ----------

ξέχασα να σας πω ότι είμαι σχεδόν άσχετος από θέματά συστημάτων μηχανής και έτσι

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω δεν αληθευει για 125 στα 16.

Πρωτα θα τελειωνετε το σχολειο και μετα μηχανη, άντε :P

Μεχρι τοτε, και μονο με τη συγκαταθεση των γονεων, παπακι μεχρι 50cc.

Ψαξε σε αυτη την ενοτητα, ολα οσα ρωτας εχουν αναφερθει.

Φτιαξε αν θες τον τιτλο στα ελληνικα.

Δημοσ.

μονο 50αρι φιλε.Αν θες γκαζι παρε 2χρονο*.Το derbi που λες ειναι μια καλη επιλογη.Παπακια δεν τα προτεινω.Αδε κανα runner 50διχρονο.

*Οι κινητηρες χωριζονται σε 2χρονοι κ 4χρονοι.Ολα τα αυτοκινητα γυρω σου ειναι τετραχρονα ενω οι μηχανες ενα 70% 4χρονες και 30 διχρονες θα λεγα στο περιπου.Για να μην σου αναλυσω μηχανικα θα σου πω πρακτικα οτι τα διχρονα καινε πιο πολυ κανουν συγκεκριμενο ηχο(ενοχλητικο για μενα),καινε λαδι μαζι με τη βενζινη συνεπως βρωμας απο ελαχιστα εως αρκετα αναλογα με το μηχανακι,και εχουν περισσοτερη δυναμη(ροπη οχι τοσο τελικη,στην τελικη ισως υστερουν κιολας) συγκριτικα με τα τετραχρονα.Γνωμη μου για τα κυβικα που θες(η που αναγκαστικα περιοριζεσε)παρε 2χρονο μιας και τα τετραχρονα ειναι απελπιστικα αργα.Αντε και παντα κρανος.Νο καγκουραιζινγκ πλιζ

Δημοσ.

ευχάριστο πολύ για τις πληροφορίες μου φάνηκαν χρήσιμες :D φυσικά και πάντα κράνος επειγη προσοχή ίσα ίσα θεωρό ότι το κράνος γαμάει-επειδή είμαι λίγο άσχετος από αυτά μην με κράξετε >.< άλλα γίνετε να βάλω στην θέση του 2 χρόνου κινητήρα 4 χρόνο? αν ναι ποσά θα μου πάρει και πια θα είναι η τελική ταχύτητά ?

Δημοσ.
ευχάριστο πολύ για τις πληροφορίες μου φάνηκαν χρήσιμες :D φυσικά και πάντα κράνος επειγη προσοχή ίσα ίσα θεωρό ότι το κράνος γαμάει-επειδή είμαι λίγο άσχετος από αυτά μην με κράξετε >.< άλλα γίνετε να βάλω στην θέση του 2 χρόνου κινητήρα 4 χρόνο? αν ναι ποσά θα μου πάρει και πια θα είναι η τελική ταχύτητά ?

Γινετε αλλα θα πρεπει να διαθεσεις πολλα λεφτα ισως και περισσοτερα απο την αξια της μηχανης.Και δεν υπαρχει λογος.Αν αναζητας γκαζι καλυτερα διχρονο για αυτα τα κυβικα.Με εναν αλλον κυλινδρο πας γυρς στα 80cc,αλλαζεις και καρμπιρατερ,εξατμιση και μερικη παρεμφερη και βγαινεις αρκετα κερδισμενος.Τωρα αν σου περισσευουν τα λεφτα μπορεις να κανεις παπαδες.Με αυτα η τελικη σου θα πεζει αρκετα πανω απο 100.(αναλογα το μηχανακι παντα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...