Super_Nova Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδία, Θα ήθελα την βοήθεια σας για την εξής απορία μου: Δεν έχω δικό μου ιντερνέτ, γιατί στην γειτονιά μου υπάρχουν πολλά ελεύθερα ασύρματα δίκτυα. Το καλοκαιράκι ήταν καλά, έβγαινα με το note book στην ταράτσα και έπιανα. Τώρα όμως που χειμώνιασε, δεν λέει! Θα κολλήσω κάνα ιο – και δεν αναφέρομαι σε κανένα Trojan! Επειδή έχω και ένα επιτραπέζιο pc που κάποτε συνδεόταν και αυτός ασύρματα μέσω ένα στικάκι asus 169g σκέπτομαι να κάνω το εξής: Να ανεβάσω στην ταράτσα το στικάκι με μια προέκταση (hand made ) από μένα , γιατί απλούστατα στην αγορά δεν υπάρχουν με τέτοιο μάκρος – περίπου 25-30 μέτρα. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: Θα έχω απόλυες, θα πιάνω καθόλου η να ψάξω για άλλη λύση. Τι μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ! P.S. – ξέρω ότι το ποστ μου θα είναι πειρασμός για «εξυπνάκηδες» να γράψουν κάτι τέτοια σαν : φιλαράκο απλώς βάλε δικό σου net, και τέτοια…… απλώς οικονομική κρίση βρε παιδία!!!
derasto Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Φιλαρακο,βαλε δικο σου νετ (αστειευομαι,αλλα βαλε δικο σου ) Ε ολο και καποια απωλεια θα υπαρχει αλλα αμα το θες απλα για σερφ στο ιντερνετ εισαι κομπλε. (Το ειχα κανει πριν απο χρονια )
deathlok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 βάλε δικό σου ίντερνετ και δεν είμαι εξυπνάκιας.
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Με επέκταση usb πάνω από 5 μέτρα εχεις απώλΕΙες (όχι απόλυες). Για το χειμώνα βάλε adsl, να γλυτώσεις το κρύωμα (ο ιος κολλά από ανθρώπους, όχι από το κρύο). Όταν λες ελεύθερα, εννοείς ελεύθερα (όπως κάποιων δήμων) ή ξεκλείδωτα;
DDoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ............Όταν λες ελεύθερα, εννοείς ελεύθερα (όπως κάποιων δήμων) ή ξεκλείδωτα; Εσυ τι νομιζεις δλδ?
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εσυ τι νομιζεις δλδ? Είναι εύκολο να σκεφτώ το ξεκλείδωτα, αλλά υπάρχουν και διάφοροι που έχουν λίγο φιλότιμο και χρησιμοποιούν ελεύθερα δίκτυα. Βέβαια ο αριθμός των φιλότιμων είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον αριθμό των "κουτών" που δεν κλείνουν ή δεν κλειδώνουν το δίκτυο τους (το γράφει με απλά λόγια στο RTFM).
coolman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ δεν είμαι εξυπνάκιας, είμαι έξυπνος και σου λέω βάλε δικό σου Την λύση της κεραίας με προέκταση την σκέφτηκες;
Till Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε δικό σου, end of story. Αν είναι πρόβλημα η οικονομική κρίση, βάλε 8ρα ή 2άρα γραμμή, δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι 24Mbit...
trenoepe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τι εχετε παθει ολοι?σπονσορες των παροχων ειστε και σωνει και καλα να βαλει συνδεση? εγω πχ το router το χω μονιμα ανοιχτο. για το σερφαρισμα μονο που το χρησιμοποιω τα 10 mbps ειναι υπεραρκετα οποτε δεν με ενοχλει καθολου να βοηθω και καποιους γειτονες (ειναι τουλ 2 ψιλοσταθεροι απ οτι εχω προσεξει). αν θελω να κατεβασω κατι το κλεινω απλα για λιγο.αφου υπαρχει λοιπον καποιος που τους δινει δωρεαν ιντερνετ γιατι να πανε να κανουν συνδεση?προφανως αν ειχε τοσο αναγκη θα κοβε κανα δυο καφεδες και θα βαζε συνδεση. δεν λεω οτι ολοι το κανουν εν γνωση τους αλλα σιγουρα καποιοι οπως πχ εγω δεν εχουν προβλημα να δινουν ιντερνετ. δεν τα λεω τα παραπανω με κακια απλα αντι να απαντηθει η ερωτηση τα μισα post λενε να βαλει συνδεση δικια του
phadomas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τι εχετε παθει ολοι?σπονσορες των παροχων ειστε και σωνει και καλα να βαλει συνδεση?εγω πχ το router το χω μονιμα ανοιχτο. για το σερφαρισμα μονο που το χρησιμοποιω τα 10 mbps ειναι υπεραρκετα οποτε δεν με ενοχλει καθολου να βοηθω και καποιους γειτονες (ειναι τουλ 2 ψιλοσταθεροι απ οτι εχω προσεξει). αν θελω να κατεβασω κατι το κλεινω απλα για λιγο.αφου υπαρχει λοιπον καποιος που τους δινει δωρεαν ιντερνετ γιατι να πανε να κανουν συνδεση?προφανως αν ειχε τοσο αναγκη θα κοβε κανα δυο καφεδες και θα βαζε συνδεση. δεν λεω οτι ολοι το κανουν εν γνωση τους αλλα σιγουρα καποιοι οπως πχ εγω δεν εχουν προβλημα να δινουν ιντερνετ. δεν τα λεω τα παραπανω με κακια απλα αντι να απαντηθει η ερωτηση τα μισα post λενε να βαλει συνδεση δικια του Νταξει μην αρπαζεσαι κ εσυ.απλως οι περισσοτεροι το λενε γτ πλεον η dsl ειναι φτηνη και μπορουν ολοι να βαλουν απο το να καθονται να κανουν ειδικες κατασκευες για να κλεβουν.απο εκει και περα εγω συμφωνω με αυτο που λες αρκει οταν μου περνει ιντερνετ ο αλλος να το χρησιμοποιει μονο για surfing,γτ μετα κατανταει οντος κλεψια...
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ...εγω πχ το router το χω μονιμα ανοιχτο. ... οποτε δεν με ενοχλει καθολου να βοηθω και καποιους γειτονες (ειναι τουλ 2 ψιλοσταθεροι απ οτι εχω προσεξει). ... εγω δεν εχουν προβλημα να δινουν ιντερνετ. trenoepe, βάλε κωδικό στο email σου και άλλαξε το όνομα του royter σου γράφοντας free_internet_emailme_at_youremail@ Αυτοί που θα επικοινωνήσουν μαζί σου, ζήτα στοιχεία τους (mac address, ένα όνομα) και δώσε τους τον κωδικό του router. Εν ολίγοις να ξέρεις ποιοι είναι. Ο λόγος; Πες ότι κάποιος γείτονας (ή κάποιος περαστικός) συνδέεται με τη γραμμή σου και κατεβάζει παιδική πορνογραφία ή αρχίζει τις ύβρεις σε διάφορα sites, ποιανού την πόρτα θα χτυπήσει η αστυνομία; Συμφωνώ μα μοιράζεσαι και μπράβο σου που το κάνεις και δωρεάν, αλλά πάντα να ξέρεις ποιος είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.