marvinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα και χρονια πολλα! εχω συνδεσει το pc, δουλευουν ολα, μπαινω στο bios οτι ολα τα βλεπει, μου ζηταει να κανω reboot, βαζω το cd της μητρικης και εμφανιζει "generate sata driver diskette Y/N ?" θελω να βαλω λειτουργικο win xp pro sp2. οι drivers που υπαρχουν? στο cd της μητρικης, στα xp? η μητρικη υποστηριζει sata (ASRock 770 DE+). πως προχωραμε ρε παληκαρια?? ευχαριστω.
cabdik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν εισαι κομπλε τεχνικα, συνεχιζεις ως εξης. μπαινεις στο ΒΙΟΣ και βαζεις στο boot device priority ή sequence ή καπως ετσι, 1η συσκευη το dvd. κανεις save και επανεκκινηση και εχοντας βαλει το cd των ΧΡ στο DVD, θα ξεκινησει την εγκατασταση των XP. και ακολουθεις τις οδηγιες εγκαταστασης. μονο προσεχε, αν εχεις πολλους δισκους, σε ποιον θες να κανεις την εγκατασταση. το πολυ πολυ ασε μονο αυτον που θες να γινει η εγκατασταση. αν εχεις μονο εναν καινουριο δισκο, χωρις δεδομενα μεσα, φροντισε κατα τη διαδικασια εγκαταστασης- γινεται στα πρωτα βηματα αυτο- να κανεις διαμορφωση δισκου σε NTFS αρχεια. οτι αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε...!
marvinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου στην ερωτηση "generate sata driver diskette Y/N ?" τι απανταμε? ολα τα παραπανω εχουν γινει. thanx
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Οταν βάζεις το cd των xp βλέπει τον δίσκο σου? Αν όχι χρειάζεται τους drivers απο την μητρική. Σε αυτή την περίπτωση βάλε δισκέτα οταν σου ζητηθεί και πέρασε τους drivers απο το cd της μητρικής.Επειτα τρέξε πάλι την εγκατάσταση των xp.
subdee Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μα γιατί βάζεις το cd της μητρικής; Το cd των Windows πρέπει να βάλεις για να κάνεις εγκατάσταση.
marvinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 σας ευχαριστω, θα το δοκιμασω μετα γιατι τωρα ειμαι δουλεια και θα σας πω.
marvinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τελικα φορτωσε τα χρ αν και στην αρχη μου εβγαλε αυτο το μνμ : (string #99 failed to load the strings resource into memory, the location pointed to in %COMSPEC% seems to be invalid. Please specify another location of FreeCom to try to load the strings from e.g : C:\Command.com) καπου σταματησε, εκανε reboot και μπηκε στα χρ! το θεμα ειναι οτι μου εμφανιζει τον σκληρο (1) σαν 131069 MB και οχι σαν 320gb! το bios τον αναγνωριζει κανονικα. πως γινεται αυτο?
marvinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 πως γινεται αφου με εμφανιζει τη φορμα που λεει που να φορτωσεις την κοπια των χρ. εκει βλεπω οτι ο σκληρος ειναι μικροτερος..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:11 ---------- επισης εκει με ρωταει και για τα partitions.
Waldo_Vrs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε Delete όλα τα particions καθάρισε το δίσκο και φτιάξε ένα καινούγιο σε NTFS όπως είπαν τα παλικάρια. Μετά νομίζω θα είσαι οκ... Αν και συμφωνώ με την ερώτηση του φίλου cabdik.
marvinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 τελικα ηταν θεμα του sp2, σας ευχαριστω...
phanispal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχουν Service Pack 2 ή 3 τα ΧΡ. χεχεχεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.