Spitzenklasse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Φίλοι, καλημέρα και καλές γιορτές να έχουμε! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω τη γνώμη σας: έχω ένα laptop τριετίας -για την ιστορία ένα Toshiba Satellite A200-1Ax- με κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD2600. Δεν είμαι ανόητος να μην καταλαβαίνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχω απαιτήσεις gaming σε τέτοιον υπολογιστή αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να κλείνει μόνο του το laptop μετά από κανά μισάωρο παιχνιδιού λόγω -μάλλον- υπερθέρμανσης. Μη φανταστείτε ότι παίζω τίποτα τρελό, απλά έχω ένα NFS Underground 2 και ένα Call of Duty 2 και προσπαθώ να χαζέψω λίγο από τη δουλειά. Δεν είμαι τόσο τρελαμένος gamer, ούτε θυμάμαι για να σας πω, τι συνέβαινε όταν το laptop ήταν ακόμα καινούριο αλλά είναι φυσιολογικό να φτάνει στα όριά του μετά από τόσο λίγο χρόνο και τέτοια παιχνίδια, που δεν είναι και ΤΑ απαιτητικά; Αν μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη, θα το εκτιμήσω πολύ. Ευχαριστώ!
aris1986 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη εχω και γω ενα Lap top 3 ετιας με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα δεν θα πρεπε να κανει rebootΕγω επαιζα και cod4(με χαλια γραφικα)αλλα δεν εσβηνε!Το χεις καθαρίσει απο σκονες!?Παρε κανα φυσητηρι ή σκουπα ηλεκτρικη και βαλτην απο κατω και απο τα ανεμιστηρακια και οπου εχει αμοιχές για εξαγωγη αέρα!Εγω ετσι εχω κανει και κραταει μεχρι και 65 C οταν το ζορίζω! κατέβασε αυτο http://www.softpedia.com/progDownload/MobileMeter-Download-24748.html
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τα ανεμιστηρακια θα εχουν λιωσει στην σκονη.οποτε η το φυσας με καποιον τροπο η αμα πιανουν τα χερια σου εγχειριση και τα καθαριζεις απο μεσα.ειχα laptop ibm που φυσουσα το βασικο ανεμιστηρακι απλα καθε 2 μηνες και εβγαζε σκονη.τωρα αν ειναικαι 3 χρονια θα χει μαζεψει....
Sorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Όντως. Στην δουλειά μου είχαν φέρει ένα laptop που έκλεινε μετά απο λίγη ώρα λειτουργίας. Κάνω να φυσήξω τις εξαγωγές αέρα με το blower, κάνει ένα ΠΑΑΑΦΦ και βγήκε ένα σύννεφο σκόνης απο μέσα. Μετά απο αυτό, όλα κυριλε!
Spitzenklasse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον έχετε δίκιο, παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο διστακτικός να ξεβιδώσω όλο το σασί του φορητού που, απ' όσο είδα, έχει καμιά δεκαπενταριά βίδες από κάτω. Και το αστείο της υπόθεσης, μιας και μιλάτε για σκόνη, είναι ότι έχω ένα τρελό φυσητήρι με το οποίο ξεσκονίζω το "μεγάλο" pc κάθε μήνα. Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση!
ss13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Spitzenklasse , δες εδώ !! http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_manuals.jsp [ame] [/ame]
tarantules Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου πρότεινα εαν έχεις τη δυνατότητα και δεν φοβάσαι να ανοίξεις το laptop , να κοιτάξεις μήπως θέλει αντικατάσταση η πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας.Μιας και είναι τριετίας το laptop ενδέχεται να μην κάνει σωστά επαφή ή να έχει ξεραθεί η πάστα και να μην κάνει σωστή απαγωγή θερμότητας και με τα πρώτα ζόρια να σου κλείνει για λόγους ασφάλειας και προστασίας του επεξεργαστή. Φυσικά καθαρίζεις και τα ανεμιστήρια
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν δεν το εχει ας φυσηξει για αρχη που ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα.εγω εβλεπα σκονη στο τριμηνο λιγη μεν αλλα υπαρχει.τωρα σε 3 χρονια θα βγει απο μεσα σαν φιλτρο καφε.απο την αλλη αν το ανοιξει απλα αργα ργα και να σημεινωει απο που βγαζει τις βιδες.
Spitzenklasse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ χρήσιμα όλα αυτά που μου είπατε, παιδιά. Σας υπερευχαριστώ για τη βοήθεια και προσευχηθείτε μην κάνω καμία βλακεία με το άνοιγμα. Στο κάτω κάτω μπορεί να γίνει και αφορμή για ...νέο laptop!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αμα ειναι παλιο και αχρηστο τοτε οκ κανε την δοκιμη δεν παιζει θεμα.αλλα αμα το κανεις προσεκτικα δεν θα εχεις θεμα.απλα σημειωνε απο που βγαζει τι η εστω φωτογραφιες με το κινητο για αρχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.