karaap Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αγόρασα το Sony Vaio VGN-FW51JF/H http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VGN-FW51JF-H-VGN-FW51JF-H.htm Είχα διάβάσει πολλά εδώ στο Forum και πήγαινα με σφιγμένη καρδιά στη αγορά του Laptop. Ο ενδιασμός μου ήταν ανάμεσα σε Toshiba και σε Sony Το Toshiba το είχε η κόρη μου και το γνώριζα Λοιπόν το Sony με ικανοποίησε μέχρι στιγμής . Η οθόνη τέλεια , δεν είχα δει άλλη φορά τέτοια εικόνα . Δεν ζεσταίνεται. Αθόρυβο. Πολύ γρήγορο στο μπουτάρισμα και στο άνοιγμα των ιστοσελίδων ( αυτό δεν γνωρίζω αν οφείλεται στο μηχάνημα ή στα windows 7 ) Στα μείον διαπίστωσα τα πολλά προγράμματα κανονικά και τρίαλ και ενώ ήταν στο πρόγραμμα "δες την ψηφιακά " δεν είχε βάλει η εταιρία το OpenOffice που είχα παραγγείλει μαζί με το laptop . Αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά με πείραξε η τακτική της εταιρίας ( multirama) που δεν συμφορφώθηκε με τους όρους του προγράμματος.
eclipse13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Είναι και μαμω τα εργαλεία τα άτιμα !!!!! Έχω και εγώ εδω και 1 εβδομάδα περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!!
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ειναι θεμα multirama ή sony να βαλει μεσ ατα προγραμματα; δεν νομιζω πως φταιει το καταστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.