Προς το περιεχόμενο

Nokia N97 προβλημα,OXI WIFI,προβλημα με αναλυσεις καμερας...

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κ Χρονια πολλα . Χτες με το φιλαρακι μου πηγαμε για καφεδακι κ χαρουμενος διοτι πηρε στην κατοχη του το Ν97 μιας που του ειπα οτι γιαυτο ειναι πολυ καλο ,το αγορασε απο ενα γνωστο του .

Eιναι ψιλοασχετος με τα κινητα κ ειδικα με αυτο .

Το προβλημα ειναι το εξης

1) Δεν βρισκω πουθενα wifi η πως μπορω να το ενεργοποιησω απο τα μενου κ μου εκανε μεγαλυ εντυπωση .

2) Η καμερα η πισω εχει 5-6 αναλυσεις με την μεγαλυτερη 640-480 :fear:

3) Λεει οτι εχει 32gb εγω δεν ειδα πουθενα τιποτα τετοιο .

4) Στα μηνυματα ενω του εβαλα ελληνικα μονο απο την touch οθονη μπορει να τα χρησιμοποιησει ,οταν παει να τα γραψει απο το πληκτρολογιο δεν γραφει κανεναν Ελληνικο χαρακτηρα παρα μονο Αγγλικα

Εκει που τρελαθηκα ειναι το εξης ,λεω οκ απομιμηση ειναι Κ ΤΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν97 ,θα ανοιξω το καπακι με τη μπαταρια κ θα δω απο που ειναι κ τι εγραφε ρε παιδια? ΜADE IN FINLAND κ εμεινα μαμακας .

Το μενου ειναι ακριβως το ιδιο ,εβαλα τωρα το youtube κ βλεπω το μενου απο Ν97 .

Η συσκευη ειναι ακριβως η ιδια με το Ν97 σε περιπτωση που ειναι απομιμηση κ αν ειναι απλα ΔΕΝΤ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ.

Κ εγω ρωταω . Ρε παιδια αν ηταν απομιμηση δεν θα ειχε θηκες για δυο sim απο πισω ?

Τι παιζει? Παιζει να τοπυ εχουν πειραξει το λειτουργικο ?

Τοσο δυσκολο ειναι να βρω πως ενεργοποιηται το Wifi .

Το βιντεο του κ η φωτο του ηταν ΧΑΛΙΑΑΑ.

Να πω οτι εχω το Omnia HD .

Δημοσ.

Βλεπω αυτη την στιγμη ολους τους κλωνους ,εχω βρει κλονο με αναλυση 640χ480 κ λεω οκ αυτο ειναι αλλα εντελει διαφορετικο μενου κ δυο σιμ ,οποτε ακυρο.

Αν η Touch του ειναι αυτη του πραγματικου Ν97 τελικα ειναι για γελια ,δυστηχως δεν το εχω εννοειται εδω ,το πηρε 150ε κ κλονος να ειναι πολυ το πηρε με ενα 50ρικο παραπανο επαιρνε κανα lg της προκοπης κ ειναι κριμα να τον κοροιδεψει ο αλλος ετσι επειδη ειναι ασχετος με αυτα .

Ακομα ψαχνω ,αν το βρω με τα χαρακτηριστηκα αυτα θα το ποσταρω .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ----------

Το βρηκα αυτο πρεπει να ειναι

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=e_hlTvDKJd8&NR=1[/ame]

αυτο ειναι τελικα πηγαινεται στο 4'42'' ελεος οντως τα εγραφε αυτα ,ειναι απιστευτοι τελικα .

Δημοσ.

εντελως μουφα αλλα ψαχνω να βρω ακριβως τα χαρακτηριστηκα του,η πλακα ειναι πως ο "γνωστος"τυχαινει να ειναι κ παρα πολυ κοντινος συγγενης του ,ντροπη κ κριμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...