Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα φορητού

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έφεραν ένα hp 2140 το οποίο δεν μπορεί να μπει στο internet , δηλαδή η usb θύρα δεν

ανταποκρίνεται . Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά εκτός από format ; :X

Δημοσ.

basilis5 Xρόνια πολλά !! Δεν βλέπει ούτε το στικάκι ούτε το στικάκι της wind

ούτε το ethernet όταν το συνδέω για να μπει στο internet ; Τι λες να έχει ; :X

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω,ειναι δυνατον να εχουν προβλημα ολες οι θυρες;

και αν οντως εχουν,πως θα κανεις φορματ και εγκατασαση λειτουργικο ξανα εφοσον δεν δουλευει η θυρα usb;κανε κατι αλλο,κατεβασε καμια διανομη live linux που να μπουταρει απο στικακι, και μπες στο bioς και βαλε το να μπουταρει απο το usb ,και δες αν θα δουλεψει.

αν ναι,τοτε λογικα φταινε τα windows,αν οχι φοβαμαι μην εχει προβληματικη μητρικη..

υγ:φανταζομαι ολα αυτα συμβαινουν σε windows

Δημοσ.

basilis5 , το στικάκι το βλέπει αλλά δεν έχω internet , δηλαδή δεν βλέπει την θύρα του ethernet

ούτε το στικάκι της wind , wireless συνδέθηκε στο δικό μου αλλά δεν έχω internet !! Τι λες να

κάνω ;

Δημοσ.

κατσε φιλε μου γιατι με μπερδεψεις,

η θυρα usb γενικα δουλευει απλα εσυ δεν μπορεις να κανεις να δουλεψει το usb adsm modem της wind που εχεις;

και εναλλακτικα,προσπαθησες να συνδεσεις το λαπτοπ μεσω ethernet με ρουτερ για να μπεις στο ιντερνετ και δεν τα καταφερες παλι;

και ο μοναδικος τροπος για να μπεις ειναι μεσω της ασυρματης καρτας δικτυου που εχει το λαπτοπ;

Δημοσ.
κατσε φιλε μου γιατι με μπερδεψεις,

η θυρα usb γενικα δουλευει απλα εσυ δεν μπορεις να κανεις να δουλεψει το usb adsm modem της wind που εχεις;

και εναλλακτικα,προσπαθησες να συνδεσεις το λαπτοπ μεσω ethernet με ρουτερ για να μπεις στο ιντερνετ και δεν τα καταφερες παλι;

και ο μοναδικος τροπος για να μπεις ειναι μεσω της ασυρματης καρτας δικτυου που εχει το λαπτοπ;

[/color]Ναι η θύρα του usb δουλεύει , το στικάκι της wind τρέχει αλλά αφού βάλω τον κωδικό για

να μπει στο internet δεν συνδέεται , συνδέω την ethernet και δεν βλέπει το internet ,

ενεργοποιώ το wireless βάζω το κωδικό του ρούτερ μου αλλά και πάλι στο internet δεν

μπαίνει ! Από εκεί που το πήρε μεταχειρισμένο του είπαν ότι είχε πρόβλημα και δεν έμπαινε

στο internet , ευτυχώς δεν το έχει πληρώσει ακόμα !! Τι πρόβλημα λες να έχει ; :confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:33 ----------

Δημοσ.

δεν ξερω,δεν μπορω να καταλαβω.

μηπως θελει ενα ωραιοτατο φορματακι;

παντως δοκιμασε να βρεις μια διανομη λινουξ που να μπουταρει απο usb και να δεις αν μπει απο εκει,μηπωςε φταινε δλδ τα windows,καποιο firewall ισως

Δημοσ.

Πάω πίνακα ελέγχου - τείχος προστασίας και παίρνω το ακόλουθο μήνυμα ( δεν είναι δυνατή η

προβολή των ρυθμισεων του τοιχους προστασίας των windows επειδή η σχετική υπηρεσία δεν

εκτελείται . Θέλετε να ξεκινήσετε την υπηρεσία Τείχους προστασίας των windows / Κοινόχρηστη

σύνδεση στο internet ( ics ) ) ; Εκεί πατάω ναι και μετά πέρνω το ακόλουθο μήνυμα ( Τα windows

δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν την υπηρεσία Τείχος προστασίας των windows / Κοινόχρηστη

σύνδεση στο internet ( ics ) ) !! Tι να κάνω ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...