Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για paypal πρόβλημα

lordoflight7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια να εχετε καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινουργιος χρόνος.Στην ερωτηση μου τωρα εκανα εναν λογαριασμό στην εν λογο εταιρία και μου έστειλαν έναν τετραψήφιο κωδικό στην τράπεζά μου.Έβαλα τον κωδικό και η καρτα ενεργοποιήθηκε(verified) αλλα την ώρα που δέχτηκε τον κωδικό μου εβγαλε ενα μήνημα που μου έλεγε οτι θα χρειαστούν μέχρι 24 ωρες για να ενεργοποιηθεί η κατι τετοιο τέλος πάντων και μετά απο αυτές τις 24 ωρες θα μου μπούν και στον λογαριασμό και το 1.5 ευρω που πλήρωσα για τον κωδικό.Οι 24 ώρες περάσαν ο λογαριασμός μου είναι μηδενικός ,εστειλά και μήνημα αλλα με εχουν γράψει μην πω που και δεν ξέρω τι να κάνω.Η κάρτα που έχω ειναι prepaid της eurobank και εχει λεφτά μεσα.Αλλη μια ερωτηση που εχω ειναι θα πρεπει να δω λεφτά στο μπαλανσ που εχω ή μηπως πρεπει να στειλω εγω λεφτά απο την καρτα στην εταιρία?Σας παρακαλώ η βοηθεια σας θα μου ειναι χρήσιμη.Να στε καλα με υγεία και χαρα

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδια να εχετε καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινουργιος χρόνος.Στην ερωτηση μου τωρα εκανα εναν λογαριασμό στην εν λογο εταιρία και μου έστειλαν έναν τετραψήφιο κωδικό στην τράπεζά μου.Έβαλα τον κωδικό και η καρτα ενεργοποιήθηκε(verified) αλλα την ώρα που δέχτηκε τον κωδικό μου εβγαλε ενα μήνημα που μου έλεγε οτι θα χρειαστούν μέχρι 24 ωρες για να ενεργοποιηθεί η κατι τετοιο τέλος πάντων και μετά απο αυτές τις 24 ωρες θα μου μπούν και στον λογαριασμό και το 1.5 ευρω που πλήρωσα για τον κωδικό.Οι 24 ώρες περάσαν ο λογαριασμός μου είναι μηδενικός ,εστειλά και μήνημα αλλα με εχουν γράψει μην πω που και δεν ξέρω τι να κάνω.Η κάρτα που έχω ειναι prepaid της eurobank και εχει λεφτά μεσα.Αλλη μια ερωτηση που εχω ειναι θα πρεπει να δω λεφτά στο μπαλανσ που εχω ή μηπως πρεπει να στειλω εγω λεφτά απο την καρτα στην εταιρία?Σας παρακαλώ η βοηθεια σας θα μου ειναι χρήσιμη.Να στε καλα με υγεία και χαρα

μην αγχωνεσε καταρχην. ολα ειναι μια χαρα με το λογαριασμο σου, το 1.5ευρω θα φανει στο account σου στο paypal, 24ωρες μη το δενεις και κομπο,δωσε περιθωριο. Οσο για τα λεφτα που λες να στειλεις σε τι αναφερεσε? για ebay η οχι δεν χρειαζετε να στειλεις λεφτα, οταν ειναι να πληρωσεις κατι θα μπαινεις με το account του παυπαλ και αυτο αυτοματα θα τραβαει τα λεφτα απο την καρτα σου.

ελπιζω να βοηθησα, και καλες γιορτες επισης!

Δημοσ.

o clockwork έχει δίκιο σχετικά με το χρονικό περιθώριο.. Θα προστεθεί στον λογαριασμό σου, μην ανησυχείς.

Στό account του paypal δεν χρειάζεται να έχεις balance, τραβάει αυτόματα χρήματα από την κάρτα κάθε φορά που κάνεις πληρωμή μέσω paypal. Ενναλλακτικά μπορείς να κάνεις κατάθεση στον paypal λογαριασμό (top up) να βάλεις κάποια χρήματα εκεί και να τα χρησιμοποιείς όποτε κάνεις online αγορές.

Merry Xmas

Δημοσ.

παιδια εγω φορτωσα 20Ε στην καρτα μου και στο balance μου δειχνει 0Ε παρολο που ειμαι verified και ολα αυτα πρεπει να κανω και εγω top up στην prepaid μου εχω μπερδευτει???

Δημοσ.

Αυτο ειναι το balance του Paypal λογαριασμού σου όχι της κάρτας..

ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις balance στο Paypal για να κάνεις αγορές με την κάρτα το τραβάει αυτόματα

Δημοσ.

ευχαριστω αρα μπορω να αρχισω τις αγορες μου τωρα χωρις να περιμενω αλλο??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:05 ----------

ειναι προβλημα που η καρτα μου ειναι σε αλλο ονομα απο οτι το paypal?? :rolleyes:

Δημοσ.

nop κανένα πρόβλημα

πολλά χρόνια είχα paypal με την κάρτα του αδερφού μου.

μόνο 1 φορά ένα site ψιλογρινιαξε. αλλά με ένα mail του style "το paypal το δέχεται εσείς τι ζόρι τραβάτε" τους πέρασε και τα στείλανε :P

γκρίνια υπάρχει αν η διεύθυνση αποστολής που έδωσες στο site είναι άλλη από αυτή που έδωσες στο paypal. αλλά και αυτό τους περνάει μετά από λίγο :P

εμπειρία λιγότερο από ένα μήνα με το paypal του pantelwolf :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...