demosdem Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι είναι και αυτό. Βγάλε και την κάρτα γραφικών και ξανάνοιξε το αφού έχεις βάλει μνήμες.
balios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Νεό δεδομένο ! Τον ξανάνοιξα με όλα τα εξαρτήματα πάνω και δεν έκανε ούτε ένα μπιπ μπήπως βοηθάει αυτό?
--Shady-- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι είναι και αυτό. Βγάλε και την κάρτα γραφικών και ξανάνοιξε το αφού έχεις βάλει μνήμες.+1Και δοκίμασε να αλλάξεις θέση στις μνήμες.
demosdem Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 όχι πρέπει να κάνει ένα. τότε είναι όλα οκ. όσο δεν κάνει κάτι είναι στραβό.
pcos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 εχεις κανα φιλο με παρομοιο συστημα να δοκιμασεις τα κοματια? ελπιζω μονο να μην εχει στραβωσει κανα ποδαρακι στο socket. reset sto bios εκανες?
balios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 έβγαλα την κάρτα γραφικών πάλι εντωμεταξύ έχω αλλάξει slot στη μνήμη δεν μου έκανε ούτε ένα μπιπ(τωρα που έβγαλα την κάρτα γραφικών ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:42 ---------- όχι δεν έχω κάποιον που να μπορω να το τεσταρω σχετικά με κάποιο στραβωμα δεν νομίζω πιστευω ήμουν προσεκτικος κατα τη συναρμολογηση τωρα για reset to bios αυτο γινεται πατωντας ενα κουμπάκι που έχει πάνω η μητρική ενώ τον έχεις ανοιχτό?
pcos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 απο που το πηρες το συστημα? να τους το πας για ελεγχο. μπορει να ειναι DOA. γραφει το βιβλιαρακι πως κανεις reset bios . δεν την ξερω την μητρικη
demosdem Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εαν δεν έχεις τίποτα άλλο επάνω δοκίμασε να αλλάζεις τις μνημες slot μέχρι να αρχίσει να τσιρίζει. Όσο είναι σιωπηλός κάτι δεν του αρέσει. Και αφού είπες πριν ότι φώναξε θα το βρεις τι θέλει.
balios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τι μητρική και το σκληρό απο το πλαισιο όλα τα άλλα απο το e-shop
--Shady-- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Το reset BIOS νομίζω γίνεται με κλειστό PC. Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό?
crocoo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αμα δεν κάνει μπιπ πιθανόν είναι η cpu. Η δεν έχει κάτσει καλά ή δεν είναι συμβατή :shock:
pcos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν δεν βοηθησε ούτε το βίος reset να την πας στο ΠΛΑΙΣΙΟ να την δουν. δώσε τους και τη CPU αν και δεν είναι από αυτούς. κανονικά M/B + CPU τις αγοράζουμε από το ίδιο κατάστημα για αυτές τις περιπτώσεις αλλα δεν πειράζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.