Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετα απο στησιμο υπολογιστή

balios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νεό δεδομένο ! Τον ξανάνοιξα με όλα τα εξαρτήματα πάνω και δεν έκανε ούτε ένα μπιπ μπήπως βοηθάει αυτό?

Δημοσ.
Κάτι είναι και αυτό. Βγάλε και την κάρτα γραφικών και ξανάνοιξε το αφού έχεις βάλει μνήμες.
+1

Και δοκίμασε να αλλάξεις θέση στις μνήμες.

Δημοσ.

εχεις κανα φιλο με παρομοιο συστημα να δοκιμασεις τα κοματια? ελπιζω μονο να μην εχει στραβωσει κανα ποδαρακι στο socket.

reset sto bios εκανες?

Δημοσ.

έβγαλα την κάρτα γραφικών πάλι εντωμεταξύ έχω αλλάξει slot στη μνήμη δεν μου έκανε ούτε ένα μπιπ(τωρα που έβγαλα την κάρτα γραφικών )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:42 ----------

όχι δεν έχω κάποιον που να μπορω να το τεσταρω σχετικά με κάποιο στραβωμα δεν νομίζω πιστευω ήμουν προσεκτικος κατα τη συναρμολογηση τωρα για reset to bios αυτο γινεται πατωντας ενα κουμπάκι που έχει πάνω η μητρική ενώ τον έχεις ανοιχτό?

Δημοσ.

απο που το πηρες το συστημα? να τους το πας για ελεγχο. μπορει να ειναι DOA.

γραφει το βιβλιαρακι πως κανεις reset bios . δεν την ξερω την μητρικη

Δημοσ.

Εαν δεν έχεις τίποτα άλλο επάνω δοκίμασε να αλλάζεις τις μνημες slot μέχρι να αρχίσει να τσιρίζει. Όσο είναι σιωπηλός κάτι δεν του αρέσει. Και αφού είπες πριν ότι φώναξε θα το βρεις τι θέλει.

Δημοσ.

αν δεν βοηθησε ούτε το βίος reset να την πας στο ΠΛΑΙΣΙΟ να την δουν. δώσε τους και τη CPU αν και δεν είναι από αυτούς. κανονικά M/B + CPU τις αγοράζουμε από το ίδιο κατάστημα για αυτές τις περιπτώσεις αλλα δεν πειράζει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...