ksideras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σας. ειπα σε εναν φιλο μου να μου παρει ενα premium account και μου εδωσε κατι κωδικους παω να κανω login και δεν μπορω... ευχαριστω εκ των προτερων ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- δεν ξερει κανεις?
LuciferX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η ο φιλος σου σου πε λαθος τους κωδικου η το ενδεχομενο να πατας τα γραμματα μονο με κεφαλαια η μονο με μικρα στο password.Πρεπει να ναι οπως σας τον εδωσαν απο το rapid.Πχ αν λεει ο κωδικος σας ειναι : b84FUKzLrBmnX ,θα πρεπει να τα γραψεις ετσι και οχι b84fukzlrbmnx ή μονο κεφαλαια.
ksideras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 τα παταω και μου λεει... The Account has been found, but the password is incorrect. πρωτη φορα ασχολουμε με rapidshare
Meraklis56 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 με όλο το σεβασμό,εφώσεων σου λέει οτι ο κωδικός είναι λάθος,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις email στο rapidshare και να ρωτήσεις
ksideras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 οκ φιλε μου θα στειλω ειμαιλ και θα σας ενημεροσω
LuciferX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Mηπως το γραφεις στα ελληνικα?Γιατι το username που ειναι μονο αρι8μοι το βρισκει αλλα καμια φορα οταν ξεχνιεμαι και εγω παταω τον κωδικο στα ελληνικα.
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ...but the password is incorrect.... Ζήτα απο το φίλο σου να σου δώσει πάλι τους κωδικούς ή ζητάς πάλι τον κωδικό σου από http://rapidshare.com/forgotpw.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.