Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ,μετα απο μια ελαφρια σχετικα πτωση του υπολογιστη απο το σκυλι μου .... Έχω μια αστεία εικόνα στο μυαλό μου, ενα σκυλί με ενα pc mounted πανω του να έρχεται μαζί σου σε όλα τα δωμάτια. Αλλα θα έχεις προβλήματα instabilities (του σκύλου)
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οσο για εχπλορερ το δεχι κλικ δουλεβει κανονικα,αλλα συνεχιζει ο υπολογιστης και ξεριθμιζετε μονος του. Δεν ειπα πως δεν θα δουλευει το δεξι κλικ αλλα καποιο extension σ αυτο,οπως ειπες πριν για το queue του winamp.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οχι νορμαλ στο δεχι κλικ.( μεχρι στιγμης ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:47 ---------- αλλα gio πες μου ενα τροπο για scan σε αυτη την περιπτωση
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οχι νορμαλ στο δεχι κλικ.( μεχρι στιγμης ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:47 ---------- αλλα gio πες μου ενα τροπο για scan σε αυτη την περιπτωση Δεν υπαρχει καποιο scan για τετοια περιπτωση-τουλαχιστον δεν ξερω εγω καποιο-περα απο το sfc που οπως ειπες εκανες.Eιπες οτι το συγκεκριμενο διορθωνει καποια αλλα οχι ολα τα προβληματα.Δηλαδη?Τι μηνυμα σου εβγαλε?
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οτι καποια δεν μπορεσε να τα διορθωσει ολα και δεν μου ανοιγει το log file να δω ακριβως ποια προβληματα αφησε πισω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οτι καποια δεν μπορεσε να τα διορθωσει ολα και δεν μου ανοιγει το log file να δω ακριβως ποια προβληματα αφησε πισω. Δοκιμασε το παρακατω για να αναλυσεις το log How to analyze the log file entries
AGnostICxv Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 το log file 1 δεν ανοιγει με τιποτα.τα widnows βγαζοθν προβλιματα συνεχεια και πολυ μεγαλο lag ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.