AGnostICxv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα.εχω ενα Pavilion 6600 vista και εδω και μια βδομαδα,μετα απο μια ελαφρια σχετικα πτωση του υπολογιστη απο το σκυλι μου .... αντιμετοπιζω τα εξεις προβληματα: ο υπολογιστης δεν εκλεισε με την πτωση,μολις εκανα επανεκιννηση ομως,ειδα το περιβαλον μου σε σχεδον αρχικες ριθμισεις ( εικονιδια και θεμα windows κυριος.) επειτα απο ακαταπαυτες προσπαθεις να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση διοτη δν ειχε επαναφορα σε προηγουμενες ριθμισεις παρατηρησα τα ποιο σημαντικα προβληματα το υπολογιστη : κανει επανεκινηση ο explorer.exe οταν ανοιγω καποιο φακελο με αρχεια βιντεο,καθηστερηση στην εκινηση και μερικα προβληματα οπως στο winamp που στο explorer δεν εμφανιζει το "quere in winamp" . το ριθμιζω απο το προγραμμα αλλα δενμ δεχετε την εντολη.εχω δοκιμασει τα παντα.απο εκαθαρισεις registry,tuneup, malwarebytes και διαφορα αλλα προγραμματα τετοιου τυπου. μπορει να με βοηθησει κανεις; ευχαριστω
nickarmy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 όταν έπεσε ηταν αυτα τα προγράμματα ανοικτα, φοβαμε μηπος εχει χαλάσει ο σκληρός
AGnostICxv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ναι ηταν ανοιχτα ολα .... τι κανω σε τωρα? εκανα scandisk apo dos defragment δεν εχω κανει ακομα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:30 ---------- και sfc που εκανα διορθωνει "καποια" προβληματα οχι ολα..
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 the_fake : αυτο κανω τωρα εχει κολησει στο σταδιο 3 αρκετη ωρα...αλλη επιλογη εχω;διστιχος δεν μπορω να κανω format γιατι εχω επαγγελματικα προγραμματα μεσα μονταζ τις δουλειας.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 the_fake : αυτο κανω τωρα εχει κολησει στο σταδιο 3 αρκετη ωρα...αλλη επιλογη εχω;διστιχος δεν μπορω να κανω format γιατι εχω επαγγελματικα προγραμματα μεσα μονταζ τις δουλειας. Kαι format να κανεις,αν το προβλημα ειναι στον σκληρο(που ειναι αρκετες οι πιθανοτητες να ειναι αυτο)δεν θα γλυτωσεις κατι. Δες τι σκληρο εχει το λαπτοπ και βρες καποια διαγνωστικα τεστ γι αυτον για να βεβαιωθεις πως ειναι λειτουργικος και χωρις bad sectors.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 διορθωσε το προβλημα του winamp αλλα παλι κανει restart o explorer σε φακελους βιντεο.ειχα ενα προβλημα πιο παλια με thumbernails icons κσι διορθωθηκε μονο του ( η απο τα πολλα fix που του κανω συνεχεια.φοβαμαι πως ειναι το explorer.exe ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 διορθωσε το προβλημα του winamp αλλα παλι κανει restart o explorer σε φακελους βιντεο.ειχα ενα προβλημα πιο παλια με thumbernails icons κσι διορθωθηκε μονο του ( η απο τα πολλα fix που του κανω συνεχεια.φοβαμαι πως ειναι το explorer.exe ... Και ολα να φαινεται πως διορθωθηκαν,μετα απο πτωση που εχει σαν αποτελεσμα προβληματα οποιασδηποτε φυσεως,καλο ειναι να ελεγχεις τον σκληρο για να μην τρεχεις και δεν φτανεις στο μελλον. My 2 cents.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μπορειτε να μου πειτε που να ψαξω για τον σκληρο wdc wd1600bevs-60rsto γιατι δεν βγαζω ακρη; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600BEVS-60RST0 Unit Serial Number: WD-WXEX07S45673 Firmware Number: 04.01G04 Capacity: 160.04 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 11-Cable Test::Write sector error! Test Time: 02:45:51, December 24, 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ---------- δεν ξεκιναει καν το τεστ
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μπορειτε να μου πειτε που να ψαξω για τον σκληρο wdc wd1600bevs-60rstoγιατι δεν βγαζω ακρη; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600BEVS-60RST0 Unit Serial Number: WD-WXEX07S45673 Firmware Number: 04.01G04 Capacity: 160.04 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 11-Cable Test::Write sector error! Test Time: 02:45:51, December 24, 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ---------- δεν ξεκιναει καν το τεστ Ειδες που στα λεγα?Backup,παρε οτι ειναι να παρεις απο μεσα το δυνατον συντομοτερον. Για να μην απορριψεις καμια πιθανοτητα,κανε ενα search στο google για το error code,σε παρομοια συζητηση για σκληρο αναφερθηκε πως ισως και να δειχνει πιο συχνα απο το συνηθισμενο προβληματα το διαγνωστικο της wd.(Μ αυτο εκανες το τεστ ετσι?) Στην θεση σου παντως,ο σκληρος πηγαινε για αλλαγη για να χω και το κεφαλι μου ησυχο μια και απ οτι καταλαβα μιλαμε για μηχανημα που εξαρταται η εργασια σου.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ναι με αυτο το προγραμμα το εκανα.αν το κανω απο το διαγνοστικο του bios που ειναι συμβατο σιγουρα με τον σκληρο και δειξει οτι ειναι οκ;συνεχιζω να πιστευω πως ειναι και ο explorer.exe ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν το κανω απο το διαγνοστικο του bios που ειναι συμβατο σιγουρα με τον σκληρο και δειξει οτι ειναι οκ; Oπως σου ειπα και πριν,google it,μεχρι να παρεις απαντηση απο καποιον με αντιστοιχη περιπτωση εδω.Και σωσε τα αρχεια που δεν θα θελες να χασεις για καλο και για κακο.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 google γραφουν οι περισοτεροι οτι τους βγαζει το ιδιο error.κατεβασα καποιο αλλο HD tune 2.55 και κανω τεστ απο δω και βλεπουμε... δεν γινετε να σωθει τιποτα απο αρχεια γιατι ειναι binarry και δεν θα δουλεψουν αλλου... για το explorer.exe ti les?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 για το explorer.exe ti les? Παρομοιο προβλημα οταν πας να ανοιξεις φακελο με βιντεο,μπορει να προκληθει οταν καποιο extension που εχεις στον explorer(πχ στο δεξι κλικ)εχει παψει να λειτουργει.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ο δικος δεν εχει προβλημα.οσο για εχπλορερ το δεχι κλικ δουλεβει κανονικα,αλλα συνεχιζει ο υπολογιστης και ξεριθμιζετε μονος του.πχ.σημερα μου εβαλε σκρεεν σαβερ που δεν ειχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.