Προς το περιεχόμενο

συνδεση 2 Αsus 8600GT 512 MB Silent

CaptainHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειααααααααα!!!να κανω μια χαζη ερωτηση???επειδη δεν εχω ασχοληθει ξανα με 2 καρτες γραφικων πανω στην ιδια motherboard (και συγκεκριμενα με την Asus P5K και 2 καρτες πανω) πως θα τις ¨γεφυρωσω¨ ετσι ωστε να παιζουν σαν μια????????και κατι ακομα πιο χαζο.λογικα θα δωσω σημα στην οθονη απο το ενα dvi e????aaxaxaxaxaxaxa!!

sorry αν η ερωτηση μου ειναι εντελως χαζη...

Δημοσ.

Για να κάνεις SLI, θα χρειαστείς μια μητρική που υποστηρίζει τέτοια διάταξη, και φυσικά την "γέφυρα" όπως λές και εσύ. Ελπίζω όμως να μην πήρες την δέυτερη 8600 γιατί 1ον) αν η μητρική σου είναι η P5K, δεν υποστηρίζει SLI, και 2ον) δεν αξίζει το SLI, και ιδιαίτερα με τις συγκεκριμένες κάρτες, με την έννοια ότι δεν θα δεις και ιδιαίτερες διαφορές παραμόνο αύξηση της κατανάλωσης και θερμοκρασίας, (είναι και passive, οπότε θα βράζουν).

Δημοσ.

τι λες για αυτην : Asus Striker Exreme 680ι chipset SLI .δεχετε κανονικα sli ετσι???αυτην την γεφυρα που θα την βρω????το πλαισιο θα την εχει??και αν ναι πως την ζηταω???

Δημοσ.

Τσάμπα χρήματα θα πετάξεις παίρνοντας και το m/b και την 2η κάρτα κατα τη γνώμη μου. Για ποιό λόγο θες να βάλεις 2η 8600 πάνω; Το SLI bridge συμεριλαμβάνεται στις μητρικές που υποστηρίζουν SLi, αλλά πωλείται και ξεχωριστά.

Δημοσ.

οκ φιλε μου.σ ευχαριστω.θα κοιταξω κατι αλλο.εσυ τι θα προτεινες για m/b και καρτα γραφικων με κοστος οχι πανω απο τα 200 ευρω.

Δημοσ.

σωστο και αυτο αλλα θα ηθελα να αλλαξω και μητρικη.ασε που με τα υπολοιπα 133 ευρω δεν κανεις χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

γιατι εχω μια της asus και θελω να την βαλω σε ενα htpc που ετοιμαζω και πρεπει να παρω μια για το pc που εχω και βασανιζω.ασε που αυτη που εχω ειναι μικρη και πολυ απλη.την ειχα παρει 49 ευρα!!!!!

Δημοσ.

+1 Liopyr, ή αν μπορείς να βρεις καμια 4770, ακόμα καλύτερα. Με την 5770 θα έχεις αρκετό bottleneck λόγω επεξεργαστή. Αν θέλεις οποσδήποτε να αλλάξεις μητρική, τότε αυτή είναι μια καλή πρόταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...