relentlessgeo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Καλώς με βρήκατε στην παρέα σας! Εδώ και πολύ καιρό είμαι κολλημένος με το οnline manager Sokker και θα σας πρότεινα να γραφτείτε κι εσείς μέλη για να αποκτήσετε την δικιά σας ομάδα! Σαν μάνατζερ της ομάδας σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε/πουλάτε παίχτες, να στήνετε τις τακτικές σας, να προπονείτε τους παίχτες σας, να συνομιλείτε με άλλους χρήστες από όλον τον κόσμο και την Ελλάδα και το σημαντικότερο: να βλέπετε live σε 3d τους αγώνες της ομάδας σας! Το παιχνίδι είναι δωρεάν (μπορείτε βέβαια να πληρώνετε και συνδρομή αν θέλετε να έχετε κάποια έξτρα) και υπάρχουν ανοιχτές θέσεις για υποψήφιους Έλληνες μάνατζερ!! Γενικά οι λάτρεις του φουτμπολ μανατζερ, κι όχι μόνο, θα ενθουσιαστείτε με αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι, καθώς είναι το μόνο ονλάιν που ο προπονητής της ομάδας ορίζει τις θέσεις των παιχτών του μέσα στο γήπεδο! Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο ονλάιν παιχνίδι ή τα παιχνίδια που ήδη παίζετε τα βρίσκετε βαρετά, μη διστάσετε να γραφτείτε στο sokker και θα καείτε όπως κι εγώ! Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος βοήθεια, μπορεί να μου λέει από δω, ή από το παιχνίδι. (relentlessgeo- Xavalencia FC).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.