Aztec Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα , σκέφτομαι να δώσω για το RHCE . Αυτή την στιγμή έχω το RHCT αλλα το θέμα είναι ότι δεν θέλω να παρακολουθήσω κανα πανάκριβο πρόγραμμα για να το επιτύχω. Έχει κανείς καμιά ιδέα ? Α και που στην Ελλάδα μπορώ να το κάνω αφού στην Ελληνοαμερικανική ένωση δεν το παρέχουν ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε, ψάχνεις εξεταστικό κέντρο να το δώσεις ή και για φτηνό course; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω που έχει εξεταστικό κέντρο . Αν έχεις να προτείνεις κάτι και για course θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως έχει τίποτα χρήσιμο εδώ πέρα http://forum.hellug.gr/index.php?topic=153.msg882#msg882 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.