antonl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 [...]antonl, αν δεν σου κάνει κόπο, δώσε μου σε παρακαλώ μια πιό λεπτομερή περιγραφή (αν υπάρχει), της διαδικασίας που προτείνεις. Ευχαριστώ για την υπομονή σου. Η υπομονή δεν είναι πρόβλημα . Απλά αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα στη δουλειά (!$#@$#@$%#) και δεν έχω πρόσβαση στο paragon partition manager για να σου πω με ακρίβεια τα βήματα. Στη δική μου (πιο πρόσφατη περίπτωση) η κατάσταση είχε ως εξής. Δυο partitions C (με WinXP εγκατεστημένα) και D. Τρέχω το paragon, επιλέγω/μαρκάρω το C και πατάω merge. Με ρωτάει με ποιο «γειτονικό» partition θέλω να το ενώσω. Μιας και υπήρχε μόνο το D ουσιαστικά δεν είχα κάποια επιλογή να κάνω. Μετά πιθανόν να με ρώτησε που θέλω να αποθηκευτούν τα αρχεία που βρίσκονται στον D. Στην περίπτωσή μου ήταν κενός αλλιώς θα επέλεγα έναν νέο φάκελο στον C. Μετά πάτησα Apply και ξεκίνησε η διαδικασία. Τα παραπάνω βήματα είναι στο περίπου μιας και πάει λίγος καιρός από τότε. Θα κοιτάξω το βραδάκι που θα πάω σπίτι και θα συμπληρώσω λεπτομέρειες που τυχόν παρέλειψα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:33 ---------- Paragon Partition Manager 10.0 Personal: Wizard -> Advanced -> Merge Partitions -> Next -> Select Partition to be merged (δεν έχω σε κάποιον δίσκο αυτή τη στιγμή πάνω από 2 partitions οπότε πιθανόν να διαφέρουν τα βήματα από δω και ύστερα) -> Next -> Specify folder to store merged partition content -> Next -> Next -> Finish Λογικά μετά θέλει ένα reboot και λίγη ή περισσότερη υπομονή αναλόγως του μεγέθους των δεδομένων που θα χρειαστεί να μετακινηθούν.
gpolic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει. Ευχαριστώ.Τώρα έχω αρκετές επιλογές να δοκιμάσω. Σύμφωνα όμως με τα λεγόμενα του antonl, το merge είναι μια απλή διαδικασία. Αυτη η διαδικασια που σου λεω ειναι πιο απλη. Δεν εχω χασει ποτε δεδομενα με το norton partition magic 8.0 Δεν ειναι κατι το τρομερο αυτο που θελεις να κανεις, το εχω κανει πολλες φορες.
Kostaskouk Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αυτη η διαδικασια που σου λεω ειναι πιο απλη. Δεν εχω χασει ποτε δεδομενα με το norton partition magic 8.0Δεν ειναι κατι το τρομερο αυτο που θελεις να κανεις, το εχω κανει πολλες φορες. Ναι, πράγματι, την βρίσκω πιό απλή. Την δοκίμασα ήδη στον εξωτερικό σκληρό δίσκο, και δούλεψε γρήγορα και καλά. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις χρήσιμες συμβουλές και γνώσεις που μου δώσατε. Εύχομαι σε όλους, καλές γιορτές, με υγεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.