Tigkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αναβαθμίσω το modem/router μου σε κάποιο που να υποστηρίζει 801.11n. Με μια ματιά που έριξα στο δίκτυο διαπίστωσα μία μικρή γκάμα σε καλά modem/router ενώ αντιθέτως σε router βρίσκεις όλα τα απίστευτα μηχανάκια. Έπαθα πλάκα κυριολεκτικά σε router τι μπορεί να βρει κανείς. Είδα κομμάτια που μου τρέχουν τα σάλια να τα χτυπήσω. Όμως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρω ξεχωριστό modem. Έλα μου ντες όμως που με το ζόρι υπάρχουν; Το Πλαίσιο έχει μόνο 1! Κάποια βοήθεια/λύση που έχετε να μου προτείνετε; Ευχαριστώ
Tigkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλή επιλογή δείχνει το WAG120N. Κάτι καλύτερο μετά (ας είναι λίγο ακριβότερο) υπάρχει μόνο το WAG160N; Αν και κάπου διάβασα ότι έχει κάποια προβληματάκια - ισχύει; Αν ναι, τότε το καλύτερο modem/router της Linksys αυτή τη στιγμή είναι το WAG120N;
DDoS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ναι εχει για αυτο και δεν το προτεινω, στην αρχη το συμπαθουσα. Και αυτο βεβαια (120Ν) με καθε επιφυλαξη επειδη ειναι καινουργιο και αδοκιμαστο ακομη. Εγω το εστησα σε εναν πελατη και μου αρεσε πολυ ο τροπος που δουλευε, μετα μπορεις να δεις σε draytek που ειναι κορυφαια. Η zyxel που ειναι και αυτη καλη δε νομιζω να βγαζει κατι σε Ν
Tigkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλά σχόλια πέτυχα για το WAG120N. Και επίσης εντόπισα και αυτό εδώ. http://netgear.com/Products/RoutersandGateways/WirelessNRoutersandGateways/DGND3300.aspx Στο pixmania το έχει 98 ευρώ και φαίνεται να είναι από τα πολύ δυνατά κομμάτια της Netgear. Ξέρει κανείς όμως αν παίζει ρόλο αν θα συνδεθεί σε pstn ή isdn - ή δεν έχει σημασία σε τι από τα δύο θα συνδεθεί; Γιατί το WAG120N βγαίνει άλλο για pstn και άλλο για isdn.
DDoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και η καινουργια σειρα των netgear ειναι αρκετα καλη, αλλα σε αυτα τα χρηματα, θα εδινα λιγα παραπανω και θα πηγαινα σε Draytek
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν θες σε σκετο ρουτερ υπαρχουν και αντιστοιχα μοντελα απο linksys wrt και απο netgear.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.