Προς το περιεχόμενο

mls 4800a η tomtom?

pyros199

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συσκευή ΤΟΜ ΤΟΜ δεν μπορείς να βάλεις τίποτα άλλο, αντίθετα με τα υπόλοιπα ΡΝΑ όπως το MLS.

Εκτός και θες αποκλειστικά ΤΟΜ ΤΟΜ.

Δημοσ.

περισσοτερο στο MLS κλεινω που εχει και mp3 αλλα φοβαμαι μηπως το MLS μεινει πισω απο αποψη χαρτη αφου η TOMTOM εχει πλεον τους χαρτες της teleatlas

Δημοσ.

είμαι και εγώ ανάμεσα στα δύο.

το destinator 7 το δουλεύω λίγο στο ΕΤΕΝ Χ500 που έχω χωρίς να είμαι ενθουσιασμένος.

πήγα στο Mediamarkt όπου τα επεξεργάστηκα λίγο.

το tomtom XL δεν έχει κάποια τρελή ταχύτητα.δεν έχει bluetooth αλλά ούτε και έξοδο για ήχο οπότε μόνο το μεγάφωνο της συσκευής είναι διαθέσιμο.

έχει πολύ καλό interface, τελειώς διαισθητικό, το παίρνεις και το δουλεύεις σαν να το είχες καιρό.

επίσης έχει, το πολύ σημαντικό ΙΜΗΟ, χαρακτηριστικό να ορίζεις διαδρομμή με πολλαπλές στάσεις. μου φάνηκε σαν ποιότητα κατασκευής λίιιιγο καλύτερο απο το 4800Α

το 4800Α το είδα απλώς και δεν έπαιξα μαζί του γιατί δεν ήταν στο ρεύμα.

ποιότητα κατασκευής ΟΚ, όχι κάτι τρελό.

μαζεμένο μέγεθος και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά hardware.

έπαιξα λίγο με το 50A αλλά δεν μου φάνηκε τόοοοσο γρήγορο

περίληψη

δεν ενθουσιάστηκα απο κανένα. αν ήταν να πάρω ΤΩΡΑ ένα θα έπαιρνα το XL

20ευρώ φθηνότερο, ψιλοκαλύτερη ποιότητα, ανεκτή ταχύτητα και σαφώς καλύτερο πρόγραμμα.

ωστόσο αποφάσισα να περιμένω λίγο για να δω τι θα γίνει με τις τιμές και μήπως έχουμε τίποτα νεότερο με destinator9.

παίζουν και κινέζικα στα μισά χρήματα με φανταστικές προδιαγραφές hardware αν κάποιος θελήσει να ακολουθήσει το μονοπάτι του custom.

Δημοσ.

Beta preview από έναν expert στο χώρο..

Τελική έκδοση φοράει το XL..

Τα Tomtom και iGO είναι τα καλύτερα στο χώρο.. Το τελευταίο καιρό και το Automapa φθάνει στις δυνατότητες τους.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικά

Διαγώνιος Οθόνης

4.3 inches

Χάρτες

Ελλάδας

Πρόγραμμα Πλοήγησης

MLS Destinator

Δέκτης Gps

SiRF i3+

Κατασκευαστής Επεξεργαστή

Sirf

Τύπος Επεξεργαστή

Atlas IV - Dual Core

Ταχύτητα Επεξεργαστή

500 MHz

Τύπος Κάρτας Μνήμης

microSD

Παρεχόμενο Software

Eγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ

Λειτουργικό Σύστημα

Microsoft Windows CE 6.0

Μέγεθος Μνήμης

2 GB

.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MLS 4800Α.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΤΟΜ?

Δημοσ.

Tα καινουργια Tomtom βασιζονται στο linux, οποτε δεν εχει νοημα η συγκριση χαρακτηριστικων (εκτος ισως του μεγεθους της οθονης). Ειναι συσκευες φτιαγμενες αποκλειστικα για πλοηγηση (αντε καποια να παιζουν και κανα τραγουδακι).

Αυτο που πρεπει να συγκρινεις ειναι το προγραμμα και οι χαρτες. Οπως εχει (ψιλο)ανακοινωθει, συντομα το destinator θα εχει χαρτες teleatlas (δηλαδη Gi), οπως ακριβως και το ΤomTom.

Aρα μενει στην ουσια να συγκρινεις το προγραμμμα, οπου το ΤΤ βρισκεται μερικους αιωνες μπροστα απο το destinator.

Δημοσ.
Tα καινουργια Tomtom βασιζονται στο linux, οποτε δεν εχει νοημα η συγκριση χαρακτηριστικων (εκτος ισως του μεγεθους της οθονης). Ειναι συσκευες φτιαγμενες αποκλειστικα για πλοηγηση (αντε καποια να παιζουν και κανα τραγουδακι).

Αυτο που πρεπει να συγκρινεις ειναι το προγραμμα και οι χαρτες. Οπως εχει (ψιλο)ανακοινωθει, συντομα το destinator θα εχει χαρτες teleatlas (δηλαδη Gi), οπως ακριβως και το ΤomTom.

Aρα μενει στην ουσια να συγκρινεις το προγραμμμα, οπου το ΤΤ βρισκεται μερικους αιωνες μπροστα απο το destinator.

1000+:-)

αυτη η απαντηση αποτυπωνει τη πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Για καποιον που ανεφερε οτι το TT δεν παιζει mp3. Παιρνει addon προγραμματακι και παιζει mp3 και videos.

Επισης το οτι δεν ειναι γρηγορο οπως ειπωθηκε, απλα απεχει πολυ απτην πραγματικοτητα.

Μοναδικο του ψεγαδι, τα ελλατωματα στον ελληνικο χαρτη. Αλλα ειναι και η πρωτη εκδοση του χαρτη, οποτε θεωρητικα θα βελτιωθει πολυ. Εξαλου εχει το εξαιρετικοτατο map share που ηδη εχει διορθωσει πολλα σφαλματα.

Για μενα αυτην την περιοδο το TT XL ειναι καλυτερη επιλογη απο οποιοδηποτε Destinator.

tomtom XL IQ Routes:

Δημοσ.

ευχαριστω για το spoiler.πολυ κατατοπιστικο.αν παρω το XL με χαρτες Eλλαδας μπαινουν ευκολα οι χαρτες ευρωπης? και ποιο το κοστος?

Δημοσ.

το γνωριζω αυτο.απλος δεν ενδιαφερομαι αμεσα για χαρτες ευρωπης.συμφερει να το παρω με χαρτη ευρωπης τωρα η να τους αγορασω οταν τους χρειαστω?και ποιο το κοστος τοτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...