Προς το περιεχόμενο

Παλαια αρχεια-ανακτηση

gusvlachos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα,αναγκαστηκα να ξανατρεξω τα windows (xp home sp3) χωρις format, σε αλλο φακελο , υπαρχει περιπτωση να ανακτησω τα παλια αρχεια μου, και πως ?

Μου βγαζει ενα φακελο με τα παλαια documents & settings, αλλα ειναι κενος και δεν επιτρεπει προσβαση !::mad:

Δημοσ.

βαλε το δισκο σε αλλο μηχανημα και λογικα θα καταφερεις να μπεις μεσα στον καταλογο αυτο εκτος αν τα ειχες κανει encrypted

Δημοσ.

Δεν ηταν encrypted, αλλα δεν εχω αλλο μηχανημα εδω που ειμαι.Στον ιδιο pc υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει ανακτηση ?

Υπ'οψιν οτι δεν αναγνωριζει πλεον τους κωδικους προσβασης που ειχα, λογω ιου (win32.Agent.wu) που οταν τον εξοντωσε το spybot, μου αλλαξε τους κωδικους και δεν ηταν δυνατον να ξαναμπω στα windows (ουτε σε safe mode, μπλοκαρε τις καρτες αναγκης του Panda antivirus, και την δισκετα εκκινησης την ειχα χασει), γι'αυτο τα ξανατρεξα .

Καμμια ιδεα ?:mad:

Δημοσ.

file scavenger για επαναφορα αλλα αμα ειναι για καποιο λογο κλειδωμενος ο καταλογος δεν ξερω αν θα κανει κατι για αυτο ειπα σε αλλο pc Καλυτερα ο σκληρος.κακη συνηθεια καποιος να αποθηκευει αρχεια στο account του μεσα σε My documents γιατι κατι τετοια προβληματα γινονται μετα.

Δημοσ.

Εχεις δικιο, αλλα αν δεν παθεις δυσκολα μαθαινεις το σωστο.

Παντως ευχαριστω για τον χρονο σου,θα δω τι θα κανω. Πληροφοριακα το πλαισιο ζητησε 70 euro !! για ανακτηση,λεγοντας οτι ειναι ευκολη η περιπτωση μου!

Δημοσ.

και πριν λιγο καιρο εβαλα ενα δισκο me xp σε μηχανημα με xp και δεν μπορουσα να μπω στα My documents.ο ιδιος δισκος σε windows 7 ηταν οκ

Δημοσ.
Ισως αυτό να βοηθήσει:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;308421&Product=

Σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην αποθηκεύουμε τα αρχεία μας στα documents and settings.

Tο προβλημα με μενα ειναι -οπως εγραψα πιο πριν- ειναι οτι μου εχει αλλαξει τους κωδικους και δεν μπορω να μπω σαν administrator στο safe mode, οποτε δεν μπορω να εργασθω ουτε με το link που εστειλες, .... θα περιμενω λιγο ακομα και μετα μαλλον θα υποκυψω

στους official stealers.

Δημοσ.
Tο προβλημα με μενα ειναι -οπως εγραψα πιο πριν- ειναι οτι μου εχει αλλαξει τους κωδικους και δεν μπορω να μπω σαν administrator στο safe mode, οποτε δεν μπορω να εργασθω ουτε με το link που εστειλες, .... θα περιμενω λιγο ακομα και μετα μαλλον θα υποκυψω

στους official stealers.

giati νομιζω οτι στα xp υπηρχε καποιο αρχειο που μπορουσες να σβησεις και να φυγει ο κωδικος????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...