Προς το περιεχόμενο

krak ka hxeia....

chrisimone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

exw ena set me 5.1 hxeia ...

to ena to hxeio (pisw dexi )mou kanei xekarfota kati krak

ta opoia merikes fores einai poly dynata se symeio pou fobamai mhn kaei ....

psiliazomai oti to kanei logo parasytwn apo reyma kai sigekrimenna otan anoigei h kleine to psygeio .....

help please!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Σύνδεσε την πηγή σου σε άλλη γραμμή ρεύματος ή σε άλλη φάση αν είναι εφικτό και αν είναι από ηλεκτρική συσκευή όπως λες.

2. Πάρε ups, ή απλά πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης.

sc

Αν σου πω ότι και εμένα κάνει ακριβώς το ίδιο? Αν είναι δυνατον! Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. Και εμένα, όταν το ψυγείο σταματάει ή ξαναξεκινάει να ψύχει, τα ηχεία κάνουν ένα μπαμ (νομίζω περιγράφει καλύτερα τον ήχο από το κρακ). Προφανώς και είναι από το ρευμα. Μάλλον θα κάνω ό,τι λέει ο madsc...

δοκιμασε το και κανε post....

εμενα παντως κανει κρακ και μονο απο το ενα ηχειο ..

θα δοκιμασω με σταθεροποιητη και θα ποσταρω..

τα λεμε

Τι να πω και εγώ για τον ηλίθιο ηλεκτρολόγο που τον είχα πρήξει για το τι καλώδια θα βάλει σε όλο το σπίτι και του είχα ζητήσει ξεχωριστή γραμμή από τον πίνακα. Την έβαλε την ξεχωριστή γραμμή και όντως οι 6 μαζεμένες πρίζες που έχω για τον υπολογιστή έχουν δικιά τους γραμμή σε σχέση με τις υπόλοιπες του δωματίου μου, όμως ο μαλάκας έβαλε το φως στην ίδια γραμμή αντί να το βάλει στη γραμμή με τις υπόλοιπες πρίζες και όταν το ανοίγω ακόυω ένα τσιρτσίρισμα από τα ηχεία...

crAss

re paidia gineste ypervolikoi ores ores. oxi kai to psygeio na katanalonei poly revma!! :D :P gia tsekare mipos stin idia grammi exeis kanena portatif i kanena modem i AKOMI XEIROTERA kanena fortisti kinitou... LOL

pantos den iksera oti mporei na symvei kati tetoio apo afksomeiosi tis tasis... (koloDEH)

Μπορεί να σας φανεί υπερβολικό ή και λίγο απίθανο αλλά είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθεί. Δοκιμάστε να αναστρέψετε τα φις είτε των συσκευών που προκαλούν τον θόρυβο (ψυγείο) είτε αυτών που τον παράγουν (ενισχυτής, pc). Δεν λέω ότι σώνει και καλά θα λυθεί το πρόβλημα αλλά μερικοί έχουν αναφέρει διαφορές στον ήχο με αυτόν τον τρόπο.

Paravati το ρεύμα σε μία εγκατάσταση ανάμεσα στις συσκευές λειτουργεί σαν συγκοινωνούντα δοχεία με υγρό - και ένα πορτατίφ με 60 W λάμπα μπορεί να πετάει τσαφ στα ηχεία. Όπως και συσκευές με triac (π.χ. dimmer λάμπας) προκαλούν παράσιτα στα ηχεία, ιδίως αν είναι στην ίδια γραμμή.

sc

telika ti mporoume na kanoume

apo osoun eixane problhma to eleise kaneis ....

h plaka einai oti ektos apo to dynato krak pou kanei otan anoigei to psygeio exw kai ena pio sigano otn anoigei to fos

tis kouzinas..... gamoto fobamai mhn parw tipota sto xeri

help us......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...