Προς το περιεχόμενο

Drivers for Windows7

maestros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, τρεχω στον υπολογιστη μου τα Windows XP και εχω ενα cd με τα Windows 7.

Θελω να εγκαταστησω τα 7 ...αλλα δεν ξερω ... μετα θα χρειαστουν drivers για καρτες γραφικων και ηχου...?

Αμα χρειαζονται πειτε μου...για να κατεβασω drivers....:-D:-D

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το μηχάνημά σου αλλά οι πιθανοτητες ειναι οτι δε θα χρειαστεις κατι. Σε καθε περιπτωση μπορεις να τους κατεβασεις μετα :)

Αν μας γραψεις και τι εχεις καποιος θα ξερει να σου πει

Αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν το μηχανημα σου εχει την απαιτουμενη ισχύ για τα 7.

ΥΓ άλλαξε τον τιτλο του thread σε κατι ποιο σχετικο όπως "Windows 7, θα χρειαστώ drivers ?"

antonl δεν γνωριζω αν εχεις περασει 7 αλλα σε οσα μηχανηματα τα εχω βαλει 90% των συσκευών έπαιζαν με τους drivers απο windows update.

Δημοσ.
[...]

antonl δεν γνωριζω αν εχεις περασει 7 αλλα σε οσα μηχανηματα τα εχω βαλει 90% των συσκευών έπαιζαν με τους drivers απο windows update.

7 έχω αλλά drivers της nVidia πέρασα με το χέρι (ok για κάποιον λόγω το update crashαρε όταν πήγαινε να τους κατεβάσει από κει). Το ίδιο και για μια audigy 4 (που απ ό,τι θυμάμαι δεν υπήρχε κάτι σχετικό στο windows update).

Δημοσ.

Εμένα μόνο η άτιμη η λοτζιτεκ με παιδευει με το Dinovo δε μου βλεπει το BT..

Αν ο φίλος (λογω nick) έχει καμια επαγγελματικη καρτα πανω τότε πριν κανει τη μεταβολη ας κοιταξει στο σαιτ αν υποστηριζεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια θελω να περασω τα windows 7 στο hp pavillion dv 9500.που μπορω να βρω drivers?στη σελιδα της hp δεν βρισκω τιποτα.δεν μπορουσα να περασω τα xp και τωρα ουτε τα windows 7 δεν ξερω τι να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...