Προς το περιεχόμενο

NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ το έχω ξαναπεί στο φόρουμ ότι το you είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στο χώρο.

Μην ψάχνουμε φαντάσματα γιατί αν σταματήσουμε να επικροτούμε το καλό τότε και αυτό κάποια στιγμή θα γίνει κακό και θα φταίμε και εμείς για αυτό...

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το moblin 2.1 αναγνωρίζει τα πάντα, το έβαλες να κανει dual boot με τα xp;

Μόνο την κάμερα δεν έχω τσεκάρει, αλλά δε βρήκα και στο ίντερνετ να είχε κανείς πρόβλημα. Τα xp έφαγαν φορμάτ, σε όλα μου τα pc έχω μόνο linux. Κανονικά χρησιμοποιώ ubuntu ή debian, αλλά σε netbook είναι πολύ καλή φάση το moblin.

Δημοσ.
Και εγώ το έχω ξαναπεί στο φόρουμ ότι το you είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στο χώρο.

Μην ψάχνουμε φαντάσματα γιατί αν σταματήσουμε να επικροτούμε το καλό τότε και αυτό κάποια στιγμή θα γίνει κακό και θα φταίμε και εμείς για αυτό...

Αυτο ακριβως φιλε μου...

εκτος του να κατηγορουμε το κακο κ να περιμενουμε στην γωνια... πρεπει να μαθουμε να επικροτούμε το καλό

• Moderators
Δημοσ.
Καλη χρονια κ σε σενα

Εγω δουλευω με την infoquest κ δινω παραπανο απο χιλιαρικο... την βδομαδα!

Το να κρινεις μια εταιρια κ να την χλευαζεις για ενα λαθος ομος.. ειναι τραγικο!

Διαβασα για τι αναφερεσε.. αλλα το να κατηγωρεις κ να διμιουργεις ΛΑΘΟΣ εντιποσεις χωρις ουτε καν ΤΩΡΑ να πεις.. οπα.. συγνωμη εκανα λαθος μια χαρα προσφορα ειναι (κ οχι ειρονικα βεβαια) τι να το κανεις... Κ δεν αναφερομαι μονο σε σενα.. γενικα πολυ κραξιμο για το τιποτα.. (ναχαμε να λεγαμε).. μην αναφερω παραδειγματα γιατι μονο τις γιορτες μας θα χαλασουμε.. οποιος εχει ματια βλεπει...

ΥΓ. Το θεμα (βιβλιο) ειναι το netbook!!! αρα το διαβασα ολοκληρο!!!!

1. Το θεμα σου ηταν "αναξιοπιστια U ή αναξιοπιστια καποιου που λεει αναξιοπιστη την U".

2. Δεν ηταν λοιπον λαθος εντυπωσεις. Ηταν εντελως πραγματικες και αποδεδειγμενες.

3. Να πω εγω (και αλλοι οπως λες) συγγνωμη επειδη εκανε μια προσφορα η U;;;;; :shock:

4. Ποτε δεν ειπα "ειναι σιγουρα λαθος". Ειπα, εχοντας φρεσκο το προηγουμενο με τους επεξεργαστες (που πριν μια μερα με πηραν και ακυρωσαν λογω τυπογραφικου λαθους)

"Γιατι τωρα εγω να ασχοληθω, να χασω χρονο ψαχνοντας αν ειναι καλο το μοντελακι, αν εχει προβληματα, τα κουσουρια του κλπ και μετα να μου πουν ακυρωνεται η παραγγελια σας λογω τυπογραφικου λαθους;;;" (Ακριβες copy-paste απο το μηνυμα μου - πρωτη-πρωτη απαντηση στην αρχη του θεματος, πρωτη σελιδα)!

Δεν υπηρχε περιπτωση να μου το ξαναπουν;

Αλλωστε μετα απο 1-2 μερες επαιξε πολυ διαφημιση TV κλπ οποτε φανηκε οτι δεν ειναι λαθος και ΟΠΟΙΟΣ το ηθελε το μηχανακι το παρηγγειλε. Δεν καταλαβαινω γιατι τοση επαρση.

Μην διαστρεβλωνεις λοιπον τα πραγματα.

Εντελως φιλικα.

ΥΓ.

Καποιοι ηταν μηδενιστικοι για την U, εκει διαφωνω.

Μεχρι το συμβαν με τον επεξεργαστη, προσωπικα ειμουν απολυτα μπορω να πω ικανοποιημενος πελατης.

Αν ομως δεν ηταν ηδη πελατες και τους εκατσε με την πρωτη η στραβη τι συμπερασμα να βγαλουν; Δεν ειχαν προηγουμενα δειγματα.

Δημοσ.

Για τα windows 7 θα πρότεινα 1gb ram επιπλέον εφόσον έχετε ενεργό το aero περιβάλλον.

Γενικά τα 2gb δίνουν μεγάλη ανάσα και "αέρα" στο μηχάνημα οπότε αν υπάρχει κανένα περίσιο dimaki από παλιό λαπτοπ μην διστάσετε να το βάλετε. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν ακριβείνει οι μνήμες αλλά να είστε σίγουροι ότι σε 1-2 μήνες θα αγοράζετε πάλι το 1gb στα 8-10 ευρώ και τα 2gb στα 20.

Δημοσ.

μην συνεχιζουμε την αντιπαραθεση μεταξυ μας.το αποτελεσμα μετραει και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του:-)καλη χρονια σε ολους και ας συνεχισουμε στο thread του msi u100 που υπαρχει στην κατηγορια λαπτοπ:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:29 ----------

Για τα windows 7 θα πρότεινα 1gb ram επιπλέον εφόσον έχετε ενεργό το aero περιβάλλον.

Γενικά τα 2gb δίνουν μεγάλη ανάσα και "αέρα" στο μηχάνημα οπότε αν υπάρχει κανένα περίσιο dimaki από παλιό λαπτοπ μην διστάσετε να το βάλετε. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν ακριβείνει οι μνήμες αλλά να είστε σίγουροι ότι σε 1-2 μήνες θα αγοράζετε πάλι το 1gb στα 8-10 ευρώ και τα 2gb στα 20.

σωστος ο πανος...:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:32 ----------

΄και εγω εχω κανει σχεδον 50 παραγγελιες τα τελευταια 2 χρονια απο το συγκεκριμενο καταστημα και μεχρι στιγμης δεν μου εκατσε στραβη ουτε στην τιμη ουτε στην παραδοση,οταν κατσει θα βγω και θα το πω φυσικα
Δημοσ.
1. Το θεμα σου ηταν "αναξιοπιστια U ή αναξιοπιστια καποιου που λεει αναξιοπιστη την U".

2. Δεν ηταν λοιπον λαθος εντυπωσεις. Ηταν εντελως πραγματικες και αποδεδειγμενες.

3. Να πω εγω (και αλλοι οπως λες) συγγνωμη επειδη εκανε μια προσφορα η U;;;;; :shock:

4. Ποτε δεν ειπα "ειναι σιγουρα λαθος". Ειπα, εχοντας φρεσκο το προηγουμενο με τους επεξεργαστες (που πριν μια μερα με πηραν και ακυρωσαν λογω τυπογραφικου λαθους)

"Γιατι τωρα εγω να ασχοληθω, να χασω χρονο ψαχνοντας αν ειναι καλο το μοντελακι, αν εχει προβληματα, τα κουσουρια του κλπ και μετα να μου πουν ακυρωνεται η παραγγελια σας λογω τυπογραφικου λαθους;;;" (Ακριβες copy-paste απο το μηνυμα μου - πρωτη-πρωτη απαντηση στην αρχη του θεματος, πρωτη σελιδα)!

Δεν υπηρχε περιπτωση να μου το ξαναπουν;

Αλλωστε μετα απο 1-2 μερες επαιξε πολυ διαφημιση TV κλπ οποτε φανηκε οτι δεν ειναι λαθος και ΟΠΟΙΟΣ το ηθελε το μηχανακι το παρηγγειλε. Δεν καταλαβαινω γιατι τοση επαρση.

Μην διαστρεβλωνεις λοιπον τα πραγματα.

Εντελως φιλικα.

ΥΓ.

Καποιοι ηταν μηδενιστικοι για την U, εκει διαφωνω.

Μεχρι το συμβαν με τον επεξεργαστη, προσωπικα ειμουν απολυτα μπορω να πω ικανοποιημενος πελατης.

Αν ομως δεν ηταν ηδη πελατες και τους εκατσε με την πρωτη η στραβη τι συμπερασμα να βγαλουν; Δεν ειχαν προηγουμενα δειγματα.

Διαβασε αυτα που γραφεις κ ελα πες μου μετα αν ηταν απλα εντυποσεις (κ μιλαμε για εντυποση γιατι 1 φωρα εγινε κατι)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:41 ----------

Εγω το εχω με 1gb κ ΧΡ..

Εχω βαλει ολα τα updates κ χωρις OC παει τζαμι...

Το έχω φορτώσει με προγράμματα , mp3 , pdfs κ poker software :P κ πάλι μια χαρά.. αλλά την 1gb επιπλέων θα την βάλω.. όσο για το OC προς το παρών δεν το κρίνω απαραίτητο

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι αντιπαραθεση - να συνεννοηθουμε προσπαθουμε (τουλαχιστον εγω και ο newtech)

Λοιπον newtech θα σου απαντησω γιατι κανεις καποια λαθη.

Διαβασε προσεκτικα σε παρακαλω μονο.

Αρχικά καταχωρημένο από matrixxx

"Ειναι αυτο που ελεγα χθες.

Γιατι τωρα εγω να ασχοληθω, να χασω χρονο ψαχνοντας αν ειναι καλο το μοντελακι, αν εχει προβληματα, τα κουσουρια του κλπ και μετα να μου πουν ακυρωνεται η παραγγελια σας λογω τυπογραφικου λαθους;;;

Αναξιοπιστοι (μαζι με καποιους αλλους)!

Τελος!"

#1 ακυρο.. μια χαρα λαπτοπ.. δεν ακυρωνεται η παραγγελια ηρθε κανονικα!

Δεν ειναι ακυρο. Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο laptop. Πριν αγορασω οτιδηποτε το ψαχνω πρωτα να δω αν εχει προβληματα κλπ. Αυτο ειπα.Το οτι λεω "μετα να μου πουν λαθος" δειχνει υποθετικα οτι θα προχωρουσα στην παραγγελια - οτι πιστευα οτι ειναι καλο και ΔΕΝ θα εβρισκα κατι κακο για το netbook (δεν ειναι laptop)

Αρχικά καταχωρημένο από matrixxx

"Ειναι εντελως αναξιοπιστοι. "Σωστες ειναι τιμες" ελεγαν Ιδια ωρα με τωρα προχθες για τον επεξεργαστη.

http://www.insomnia.gr/forum/showpos...2&postcount=25"

#2 ακυρο

Ειναι αξιοπιστοι.. το οτι καναν σε 1 πρωιον στα τοσα χρωνια λειτουργιας τους δεν σιμενει οτι ειναι αναξιοπιστοι... ειναι σαν να λες επιδει εχεις κανει στην ζωη σου 1 λαθος.. εισαι αναξιοπιστος

Παλι δεν καταλαβες καλα.

Αυτο που λεω εδω ηταν απαντηση στον φιλο katcos οτι τους πηρε τηλεφωνο και του ειπαν οτι η τιμη ειναι σωστη. Ακριβως πριν 24 ωρες ελεγαν το ιδιο σε αλλο μελος απο το τηλεφωνο , οτι δηλαδη η τιμη για τον 630 ειναι σωστη και δεν υπαρχει λαθος. Μετα ομως απο 5 ωρες αρχισαν να ακυρωνουν "λογω λαθους". Δεν ειναι εντελως αναξιοπιστοι στο τηλεφωνικο τους support;

Παράθεση:

Αρχικά καταχωρημένο από matrixxx Εμφάνιση Μηνύματος

Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει σε αλλη τιμη (αν ερθει) (ΚΑΙ αυτα τα κανει ΜΟΝΟ το Πλαισιο! Μου εχουν κανει ΚΑΙ αυτο)

Οχι , θα σε παρουν τηλεφωνο το απογευματακι σημερα λογικα, να σου πουν "τυπογραφικο λαθος, ακυρωνεται η παραγγελια σας"...!

#3 ακυρο

Ηρθε κ στην σωστη ημερομινια...

Δεν με πηραν τηλεφωνο να μου πουν ΛΟΓΙΚΑ ακυρωνεται η παραγγελια σας

Δεν ειπα "δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει". Διαβασε λιγο πιο προσεκτικα.

Ειπα "δεν υπαρχει περιπτωση να του ερθει σε μεγαλυτερη τιμη" που ρωτησε ενας φιλος.!

Δεν ειπα οτι θα σε παρουν να ακυρωσουν σιγουρα, ειπα λογικα (με βαση την καλη τιμη). Εχω βαλει και κομμα μετα το "λογικα" για να μην παρερμηνευθει.

Αλλα τελικα ηταν μια καλη προσφορα.

ΥΓ.

Μεγεια!!! ;)

Δημοσ.

παιδιά το πήρα. Εξαιρετικό δείχνει απλώς μετα το update ψιλοσερνεται... Ειδα οτι έχει απο κάτω μία μισητη ταινία Warranty seal. Void if tamperred.

Να φανταστώ οτι για να προσθεσω μνήμη θα πρέπει να την βιάσω και το λυπαμαι γιατι 2 χρονια εγγύηση ειναι αυτή... Και ο τεχνικός από το you είπε οτι μπορεί να μου την περάσει αλλα δε θα ισχύει η εγγύηση. Κάποιος που εβαλε μπορεί να μας πεί; (καμία φορά συγκρατούν αλλα εξαρτήματα αυτές οι βιδες με την ταινία ασφαλείας)

Δημοσ.
παιδιά το πήρα. Εξαιρετικό δείχνει απλώς μετα το update ψιλοσερνεται... Ειδα οτι έχει απο κάτω μία μισητη ταινία Warranty seal. Void if tamperred.

Να φανταστώ οτι για να προσθεσω μνήμη θα πρέπει να την βιάσω και το λυπαμαι γιατι 2 χρονια εγγύηση ειναι αυτή... Και ο τεχνικός από το you είπε οτι μπορεί να μου την περάσει αλλα δε θα ισχύει η εγγύηση. Κάποιος που εβαλε μπορεί να μας πεί; (καμία φορά συγκρατούν αλλα εξαρτήματα αυτές οι βιδες με την ταινία ασφαλείας)

[ame]
[/ame] εχει και αλλα βιντεο στο you tube,προσωπικα δεν δυσκολευτικα να του την περασω,σιγουρα το θεμα εγγυηση ειναι καπως,αλλα το μηχανημα παει αεροπορια μετα,ειδικα με τα 7αρια,τωρα υπαρχει και η αλλη λυση,το πας αλμαν τους σκας 80-90 ευρα που θελουν και εισαι εντος εγγυησης(σου περνανε παλι το αυτοκολητο) προσωπικα ειναι πολλα κατα την γνωμη μου,το μηχανημα το πηρες 199 ευρω και ζητανε τα μισα για να σου περασουν μια μνημη που κανει 20 το πολυ και να σου το κρατησουν 3-4 μερες συν το ταξιδι για το μενιδι(δεν ξερω που μενεις)
Δημοσ.
εχει και αλλα βιντεο στο you tube,προσωπικα δεν δυσκολευτικα να του την περασω,σιγουρα το θεμα εγγυηση ειναι καπως,αλλα το μηχανημα παει αεροπορια μετα,ειδικα με τα 7αρια,τωρα υπαρχει και η αλλη λυση,το πας αλμαν τους σκας 80-90 ευρα που θελουν και εισαι εντος εγγυησης(σου περνανε παλι το αυτοκολητο) προσωπικα ειναι πολλα κατα την γνωμη μου,το μηχανημα το πηρες 199 ευρω και ζητανε τα μισα για να σου περασουν μια μνημη που κανει 20 το πολυ και να σου το κρατησουν 3-4 μερες συν το ταξιδι για το μενιδι(δεν ξερω που μενεις)

το είχα δει το βιντεο. έχω ξαναπεράσει και σε άλλο λαπτοπ, δεν είναι το πρόβλημα μου η τοποθετηση αλλα η εγγύηση. Επαρχία μένω, στη Μακεδονία, όποτε κατέβω κάτω θα τους πάω τη μνήμη που έχω να μου την περάσουν. ΔΕΝ τους δίνω με την καμία 80-90€... ειδάλλως οταν μου τη δώσει το ανοίγω και να πάει να χεστεί...

καμια λύση με πιστολάκι στην ταινία έχει δοκιμάσει κανείς;

(μεγιστη παπαρια πάντως από την msi... με εκνεύρισε!)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ----------

off: ο τύπος στο συγκεκριμενο βίντεο λίγο ατζαμής

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ----------

ΚΥΡΙΟΙ... Η κάμερα δε μου δουλεύει... :@

εψαξα στο σαιτ και δε θέλει λεει drivers

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ----------

άκυρο (δεν έχω μάθει να το χρησιμοποιώ ακόμα το fn και ας εχω 3 χρόνια φορητό :P)

Καλη χρονιά

Δημοσ.
το είχα δει το βιντεο. έχω ξαναπεράσει και σε άλλο λαπτοπ, δεν είναι το πρόβλημα μου η τοποθετηση αλλα η εγγύηση. Επαρχία μένω, στη Μακεδονία, όποτε κατέβω κάτω θα τους πάω τη μνήμη που έχω να μου την περάσουν. ΔΕΝ τους δίνω με την καμία 80-90€... ειδάλλως οταν μου τη δώσει το ανοίγω και να πάει να χεστεί...

καμια λύση με πιστολάκι στην ταινία έχει δοκιμάσει κανείς;

(μεγιστη παπαρια πάντως από την msi... με εκνεύρισε!)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:05 ----------

off: ο τύπος στο συγκεκριμενο βίντεο λίγο ατζαμής

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ----------

ΚΥΡΙΟΙ... Η κάμερα δε μου δουλεύει... :@

εψαξα στο σαιτ και δε θέλει λεει drivers

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ----------

άκυρο (δεν έχω μάθει να το χρησιμοποιώ ακόμα το fn και ας εχω 3 χρόνια φορητό :P)

Καλη χρονιά

H καμερα εχει trick ;)

FN+f6

Θα σου βγαλει new hardware... κ σε 10 δευτερα.. ΟΚ :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:47 ----------

To fn ειναι σαν το alt ή to ctrl

Το κρατας πατημενο κ πατας ενα πληκτρο (οι fn δυνατοτητες του καθε πληκτρου ειναι οι μπλε πανω στο πληκτρο)

πχ

fn+f5 More Brightness

fn+f11 Wifi on/off

fn+f9 Mute

κτλ

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ που είχα πάρει σε Alman και ρώτησα, δεν χάνεις εγγύηση για προσθήκη μνήμης. Αλλά για όσους θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ησυχο, το αυτοκόλλητο βγαίνει με μπιστολάκι και το κολλάς σε μία διαφάνεια να το έχεις...αχρείαστο να ναι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...