Προς το περιεχόμενο

NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Τελικα καπιοι που χλεβαζαν το ΥΟU (info-quest) τζαμπα χλεβαζαν.. ναχαμε να γραφουμε!!!

Κ δεν ηταν ενας αλλα αρκετοι..

Τελικα αλλοι ειναι οι αναξιόπιστοι..

Μην δει ο Έλληνας χαμιλη τιμη.. να κραξει!!!

Τελικα ουτε τηλεφωνο για τυπογραφικο λαθος ουτε τιποτα!!!

Ουτε ζαρια ριξαμε.. INFOQUEST απλα!!! Δεν καταλαβενω γιατι μερικοι κραζουν ετσι χωρις λογο.. κ μετα χανονται!!!

Αν οταν διαβαζεις μια σελιδα ενος βιβλιου νομιζεις οτι εχεις διαβασει ΟΛΟ το βιβλιο εισαι πολυ γελασμενος!

Αν δεν καταλαβες, διαβασε απλα το θεμα με τους Athlon 630 - μια προσφορα - φιασκο της U στην οποια ΟΛΟΙ φαγαμε ακυρωση λογω "τυπογραφικου λαθους".

Και εγω προσωπικα δεν γραφτηκα και εκανα παραγγελεια οπως ισως καποιοι αλλοι(που δεν ειναι και κακο βεβαια). Ειμαι πελατης της U και εχω δωσει το τελευταιο εξαμηνο κανενα χιλιαρικο.

Οποτε ΟΛΑ οσα λες παραπανω ειναι εντελως ακυρα!

Μερικοι χανονται ισως γιατι εχουν και ζωη και υποχρεωσεις και δεν ειναι καθε μερα στο insomnia. :-D

Καλη χρονια και καλα μυαλα! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι...αυτό είναι και ενεργοποιείται/απενεργοποιείται με το Fn+F10. Από ότι βλέπω λείπει το option του 24% σε σχέση με το απλό MSI Wind αλλά μικρό το κακό αν πηγαίνει 1.85-1.9Ghz με το 15%.

Στο βιος το εχο off.

Οταν παω να δω ιδιοτητες αναφερει.. 1,67ghz

οταν πατησω fn+f10 αναφερει 999mhz (UnderCloking?)

Στο βιος το εχο off.

Οταν παω να δω ιδιοτητες αναφερει.. 1,67ghz

οταν πατησω fn+f10 αναφερει 999mhz (UnderCloking?)

ισως γιατι πρεπει να το ενεργοποιησεις και απο το βιος πηγενε το στο 15%..και δοκιμασε ξανα...α λεει οτι πρεπει να εχεις παροχη ρευματος δεν λειτουργει σε σκετη μπαταρια!

κανα προγραματακι να ελεγχουμε θερμοκρασιες και τετια εχουμε?

δεν εχω κοιταξει ακομα...ειχες το απλο και πηρες και το plus?μωρε μπραβο...την μνημη την εβαλες εσυ?με τα 7 πως ειναι?τα εβαλες μετα τα 7 τα 2 gb η και με τα 1 τα ειχες?
αστα..ειναι η καψουρα μου αυτο το μηχανακι:-Dτο πηρα για να το εχω backup,αλλωστε με 200 ευρα δεν παιρνεις τιποτα(τοσα θελεις να πας για φαγητο αν βγουνε 4 ατομα σημερα)την μνημη την εβαλα πολυ ευκολα μονος μου,εχει βιντεο στο youtube,στην αλμαν μου ζητησαν 90ευρω:shock:για να μην χασω και την εγγυηση και καλα,πηρα απο το eshop 1g με 18 ευρω και τελος,δυστυχως δεν μπορω να σου πω πως παει με 1g και με 7αρια γιατι δεν το δοκιμασα,περασα πρωτα τα xp απο το cd που ειχε στο κουτι με ρωτησε αν θελω να κανω 2 διαμερισματα ειπα ναι και αφου μπηκαν εβαλα τα 7αρια στο αλλο διαμερισμα,οταν ανοιγει το μηχανακι με ρωταει αν θελω να ξεκινησω με 7 η με την προηγουμενη εκδοση,δηλαδη τα xp,παντως παει αεροπορια το μηχανημα,γνωμη μου ειναι οτι δεν θα εχεις προβλημα και με 1g αρκει μην το φορτωσεις με πολλα προγραμματα,αλλωστε τα netbook κακα τα ψεμματα ειναι για χαζολογημα στο ιντερνετ,msn,να βλεπεις τις φωτο σου αντε και να ακους μουσικουλα,ασχετο με την τρελα που μας δερνει και τελικα τα φορτωνουμε σαν γαιδουρια και θελουμε να εχουνε τις επιδοσεις του desktop με 8g μνημη και i7:-D

Bluetooth έχει?

Το πήρε ένας φίλος αλλά δεν μπορούσαμε να το ενεργοποιήσουμε.

Πατήσαμε και fn με το κουμπί που το ανοίγει αλλά μόνο το wlan ανοίγει?

Στις ιδιότητες υλικού έχει bluetooth adaptor!

Αν οταν διαβαζεις μια σελιδα ενος βιβλιου νομιζεις οτι εχεις διαβασει ΟΛΟ το βιβλιο εισαι πολυ γελασμενος!

Αν δεν καταλαβες, διαβασε απλα το θεμα με τους Athlon 630 - μια προσφορα - φιασκο της U στην οποια ΟΛΟΙ φαγαμε ακυρωση λογω τυπογραφικου λαθους.

Και εγω προσωπικα δεν γραφτηκα και εκανα παραγγελεια οπως ισως καποιοι αλλοι(που δεν ειναι και κακο βεβαια). Ειμαι πελατης της U και εχω δωσει το τελευταιο εξαμηνο κανενα χιλιαρικο.

Μερικοι χανονται ισως γιατι εχουν και ζωη και υποχρεωσεις και δεν ειναι ολη μερα στο insomnia. :-D

Καλη χρονια κ σε σενα

Εγω δουλευω με την infoquest κ δινω παραπανο απο χιλιαρικο... την βδομαδα!

Το να κρινεις μια εταιρια κ να την χλευαζεις για ενα λαθος ομος.. ειναι τραγικο!

Διαβασα για τι αναφερεσε.. αλλα το να κατηγωρεις κ να διμιουργεις ΛΑΘΟΣ εντιποσεις χωρις ουτε καν ΤΩΡΑ να πεις.. οπα.. συγνωμη εκανα λαθος μια χαρα προσφορα ειναι (κ οχι ειρονικα βεβαια) τι να το κανεις... Κ δεν αναφερομαι μονο σε σενα.. γενικα πολυ κραξιμο για το τιποτα.. (ναχαμε να λεγαμε).. μην αναφερω παραδειγματα γιατι μονο τις γιορτες μας θα χαλασουμε.. οποιος εχει ματια βλεπει...

ΥΓ. Το θεμα (βιβλιο) ειναι το netbook!!! αρα το διαβασα ολοκληρο!!!!

ισως γιατι πρεπει να το ενεργοποιησεις και απο το βιος πηγενε το στο 15%..και δοκιμασε ξανα...α λεει οτι πρεπει να εχεις παροχη ρευματος δεν λειτουργει σε σκετη μπαταρια!

εχουμε...http://www.alcpu.com/CoreTemp/

Bluetooth έχει?

Στο κουτι φιλε μου γραφει NO BLUETOOTH. (οπως κ στην περιγραφη του site)

Δεν εχει!

Bluetooth έχει?

δεν εχει αυτη η εκδοση

θενξ .. θα το ριξω μια ματια :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:14 ----------

Αν δεν καταλαβες, διαβασε απλα το θεμα με τους Athlon 630 - μια προσφορα - φιασκο της U στην οποια ΟΛΟΙ φαγαμε ακυρωση λογω "τυπογραφικου λαθους".

Οποτε ΟΛΑ οσα λες παραπανω ειναι εντελως ακυρα!

Μερικοι χανονται ισως γιατι εχουν και ζωη και υποχρεωσεις και δεν ειναι καθε μερα στο insomnia. :-D

ΥΓ.. Δεν ειναι ακυρα αυτα που λεω εγω....

Κ επιδει μου την εδωσες τωρα .. θα παραθεσω αυτα που ειναι ακυρα!!!

χαχαχαχα δεν εχεις αδικο...απλα οκ δεν ειναι κακο να το κανεις λιγο πιο ανετο και γρηγορο...το tuning το εχουμε στο αιμα μας...δλδ με 2gb στα 7 παει σφαιρα?χωρις turbo mode και τετοια..

Ειναι αυτο που ελεγα χθες.

Γιατι τωρα εγω να ασχοληθω, να χασω χρονο ψαχνοντας αν ειναι καλο το μοντελακι, αν εχει προβληματα, τα κουσουρια του κλπ και μετα να μου πουν ακυρωνεται η παραγγελια σας λογω τυπογραφικου λαθους;;;

Αναξιοπιστοι (μαζι με καποιους αλλους)!

Τελος!

#1 ακυρο.. μια χαρα λαπτοπ.. δεν ακυρωνεται η παραγγελια ηρθε κανονικα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:16 ----------

Ειναι εντελως αναξιοπιστοι. "Σωστες ειναι τιμες" ελεγαν Ιδια ωρα με τωρα προχθες για τον επεξεργαστη.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3074542&postcount=25

#2 ακυρο

Ειναι αξιοπιστοι.. το οτι καναν σε 1 πρωιον στα τοσα χρωνια λειτουργιας τους δεν σιμενει οτι ειναι αναξιοπιστοι... ειναι σαν να λες επιδει εχεις κανει στην ζωη σου 1 λαθος.. εισαι αναξιοπιστος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει σε αλλη τιμη (αν ερθει) (ΚΑΙ αυτα τα κανει ΜΟΝΟ το Πλαισιο! Μου εχουν κανει ΚΑΙ αυτο)

Οχι , θα σε παρουν τηλεφωνο το απογευματακι σημερα λογικα, να σου πουν "τυπογραφικο λαθος, ακυρωνεται η παραγγελια σας"...!

#3 ακυρο

Ηρθε κ στην σωστη ημερομινια...

Δεν με πηραν τηλεφωνο να μου πουν ΛΟΓΙΚΑ ακυρωνεται η παραγγελια σας

Και αλλα πολλα ακομα απο διαφορους... κ οχι μονο 1 σχολιο.. παιδια κατι παιχτικε

Αναξιοπιστοι , ειναι γελιοι κτλ κτλ..

Δεν εχω μετοχες στην U αλλα οπως θα κραξω ενα μαγαζι οταν συνεχεια θα με φτινει.. ετσι κ θα προστατεψω ενα μαγαζι που μου εχει φερθει τελεια μεχρι τωρα.. Και ΤΩΡΑ!

παντως παιδια για να μην χανουμε τις ερωτησεις και απαντησεις καλο ειναι να συνεχισουμε την κουβεντουλα για το msi u100 εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265884&page=170 μια και υπαρχει ολοκληρο thread για αυτο το μηχανημα:-) o/c μπορεις να κανεις και χωρις ρευμα με ενα προγραμματακι,αλλα καλυτερα να τα λεμε στο φορουμ του msi γιατι θα βγουμε οff topic εδω :-)

παντως παιδια για να μην χανουμε τις ερωτησεις και απαντησεις καλο ειναι να συνεχισουμε την κουβεντουλα για το msi u100 εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265884&page=170 μια και υπαρχει ολοκληρο thread για αυτο το μηχανημα:-) o/c μπορεις να κανεις και χωρις ρευμα με ενα προγραμματακι,αλλα καλυτερα να τα λεμε στο φορουμ του msi γιατι θα βγουμε οff topic εδω :-)

ααααααααααα 170 σελιδες...

Εχω να παω να φαω κ σουβλακια :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...