Προς το περιεχόμενο

NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέσπα οι παραάνω οδηγίες που έδωσα αφορούν γενικά li-ion μπαταρίες, όχι μόνο το netbook του θέματος και καλά είναι να τις γνωρίζουμε

Childerboy έχεις πολύ δίκιο , και ευχαριστούμε για τις οδηγίες σου . Χωρίς να είμαι ειδικός ένας φίλος που είναι διδακτορικός στις τηλε/νιες στο ΕΜΠ μου είχε πει ακριβώς τα ίδια πράγματα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Οκ το εχω.. Για πες.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ----------

τι θες να σου πω ρε φιλαρακι?:confused::confused::confused:

Μου ειπες ΟΤΑΝ κ ΑΝ το παρω τα ξαναλεμε... ε πες μου λοιπον τωρα που το πηρα..

βεβαια εσυ απαντας τουλαχιστον οχι σαν καπιους αλλους που κραζαν κ οταν τελικα το πηραμε χαθηκαν!:o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

Καθένας με τη λόξα του Πάνο

-Γιατί να κάνω overclocking στο netbook; Για να παίξει κουτσά στραβά HD; Στην 1024χ600; Πήρα atom επειδή ήθελα μεγάλη αυτονομία' date=' γιατί να τη μειώσω;

-Γιατί να βάλω 2GB μνήμη στο netbook; Αφού δεν έχω σκοπό να παίξω oblivion σε αυτό

-Γιατί να του βάλω μεγαλύτερο σκληρό; Τα 160GB για μένα και το 90% του πληθυσμού είναι υπεραρκετά για να τα έχω μαζί μου

-Γιατί να του βάλω win 7; Ποια δυνατότητα τους μου είναι τόσο αναγκαία στο netbook; Το DX11 πάντως δεν είναι

Αν είναι να του αγοράζω μνήμες και σκλήρους και να του κάνω overclocking γιατί να μη δώσω δυο γρόσια παραπάνω για πάρω ένα 12" φορητό με ULV ή C2D να είμαι κομπλέ με τα ίδια λεφτά

Άλλοι είναι ψείρες με τα μηχανήματα τους (είτε κάνουν 2000€ είτε 40€..), σε άλλους αρέσει η μόντα. Δεν υπάχει λόγος να κρίνουμε κανένα

Τέσπα οι παραάνω οδηγίες που έδωσα αφορούν γενικά li-ion μπαταρίες, όχι μόνο το netbook του θέματος και καλά είναι να τις γνωρίζουμε[/quote']

Ναι σε ολα που λες.. απλα θα βαλω 1gb παραπανω να δουλευει λιγο πιο fast.

οσο για OC κτλ.. ουτε λογος... Ta MAME k to OFFICE μια χαρα παιζουν :devil:

βεβαια εσυ απαντας τουλαχιστον οχι σαν καπιους αλλους που κραζαν κ οταν τελικα το πηραμε χαθηκαν!:o

Ωραια και σε ρωτάω τι θες να μάθεις?:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ----------

και επειδή ξεφεύγουμε απο το θέμα για οτι θες να σου μάθω στείλε πμ.

Καθένας με τη λόξα του Πάνο

-Γιατί να κάνω overclocking στο netbook; Για να παίξει κουτσά στραβά HD; Στην 1024χ600; Πήρα atom επειδή ήθελα μεγάλη αυτονομία, γιατί να τη μειώσω;

-Γιατί να βάλω 2GB μνήμη στο netbook; Αφού δεν έχω σκοπό να παίξω oblivion σε αυτό

-Γιατί να του βάλω μεγαλύτερο σκληρό; Τα 160GB για μένα και το 90% του πληθυσμού είναι υπεραρκετά για να τα έχω μαζί μου

-Γιατί να του βάλω win 7; Ποια δυνατότητα τους μου είναι τόσο αναγκαία στο netbook; Το DX11 πάντως δεν είναι

Αν είναι να του αγοράζω μνήμες και σκλήρους και να του κάνω overclocking γιατί να μη δώσω δυο γρόσια παραπάνω για πάρω ένα 12" φορητό με ULV ή C2D να είμαι κομπλέ με τα ίδια λεφτά

Δεν κατάλαβες το πνεύμα μου...δεν έκρινα κανέναν! Απλά είπα ότι είναι κάπως υπερβολικό να σκεφτόμαστε/προβληματιζόμαστε/σκάμε για μνήμες, μπαταρίες, φορτίσεις, σκληρούς, αντιπροσωπείες, εγγυήσεις για ένα μηχάνημα που δεν ξεπερνάει ούτε τα 200 ευρώ.

υ.γ: Οσο για το overclocking είναι εργοστασιακό. :-)

Ωραια και σε ρωτάω τι θες να μάθεις?:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ----------

και επειδή ξεφεύγουμε απο το θέμα για οτι θες να σου μάθω στείλε πμ.

εγω φιλε μου τι να θελω..

Εσυ μου ειπες "καλά οταν και αν το πάρεις ποτέ τα λέμε ξανά"

καλησπερα!απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος αυτου του μικρου διαμαντιου των 200 ευρω...οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες! τα αξιζει τα 200 ευρω και με το παραπανω! εχει δοκιμασει να του βαλει κανεις win7 με το 1gb μνημης?και αν ναι εντυπωσεις... win7 η xp?ειπαρχει καποιο θεμα συμβατοτητας? ειναι ευκολο να αλλαχτει η μνημη η ειναι καλητερα να το παω σε κανενα μαγαζι?

Γεια σας.

το πήρα και εγώ, δουλέυει μια χαρά, θα λέγα τέλεια για την τιμή του.

Αυτο που σκέφτομαι τώρα είναι τη διανομή linux να βάλω (dual boot), για να μου αναγνωρίζουν και τη κάρτα WiFi.

Και κάτι άλλο, πές ότι τα windows τα παίζουν, πρέπει να αγοράσουμε επιπλέον ενα DVD drive (usb) για να κάνουμε επανεγκατάσταση;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:02 ----------

Εγώ έβαλα για λειτουργικό moblin 2.1 πάντως και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πανέμορφο.

Το moblin 2.1 αναγνωρίζει τα πάντα, το έβαλες να κανει dual boot με τα xp;

κατι αλλο το netbook πανω γραφει εγγυηση msi 2 ετων...ενω το you.gr δινει 1 χρονο...τι παιζει με αυτο το πραγμα?περα του 1 χρονου που το στελνουμε το netbook αν χτυπα ξυλο παθει κατι?

μου ηρθε και μενα:-)υπομονη μεχρι το βραδυ που θα παω σπιτι να το δω,τελικα ειναι το plus;ποιο βios φοραει;εχει o/c ; ευχαριστω για τις απαντησεις:-)ακομα δεν καταλαβα γιατι ειπαν μερικοι οτι σιγα μην το παρουμε στα 199 ευρω:whistle:

απλα φαινοταν too good to be true...γιατο :) δεν πειραζει οσοι δεν πηραν αυτοι εχασαν....το plus ειναι ναι...τωρα περι βιος και Ο/C ειδικα το τελευταιο δεν νομιζω να γινεται...και να γινεται ειναι αμαρτια γιατι εχει τεραστια αυτονομια αυτο το διαμαντι...6 ωρες περιπου σου βγαζει η μπαταρια...

απλα φαινοταν too good to be true...γιατο :) δεν πειραζει οσοι δεν πηραν αυτοι εχασαν....το plus ειναι ναι...τωρα περι βιος και Ο/C ειδικα το τελευταιο δεν νομιζω να γινεται...και να γινεται ειναι αμαρτια γιατι εχει τεραστια αυτονομια αυτο το διαμαντι...6 ωρες περιπου σου βγαζει η μπαταρια...
ευχαριστω,ειδες ποια εκδοση bios εχει;αυτο λεω να το κρατησω ''μαμα"μια και εχω το msi u100 το απλο με 2 giga μνημη και dual boot xp-7 :-)

δεν εχω κοιταξει ακομα...ειχες το απλο και πηρες και το plus?μωρε μπραβο...την μνημη την εβαλες εσυ?με τα 7 πως ειναι?τα εβαλες μετα τα 7 τα 2 gb η και με τα 1 τα ειχες?

Αν κ με OC δεν ασχολουμαι ιδιετερα το BIOS εχει μια επιλογη..

DOC percentage με τις επιλογες 8% 15% k Disabled. Αυτο δεν ειναι το OC?

Αν κ με OC δεν ασχολουμαι ιδιετερα το BIOS εχει μια επιλογη..

DOC percentage με τις επιλογες 8% 15% k Disabled. Αυτο δεν ειναι το OC?

Ναι...αυτό είναι και ενεργοποιείται/απενεργοποιείται με το Fn+F10. Από ότι βλέπω λείπει το option του 24% σε σχέση με το απλό MSI Wind αλλά μικρό το κακό αν πηγαίνει 1.85-1.9Ghz με το 15%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...