Προς το περιεχόμενο

NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικα ο Παπαντρεου.. αλλα δεν ξερω γιατι τα δινει τα 50€..

εγω παντως αν δινει.. εχω στο ματι ενα 17" λαπτοπ :P

Γιατί αν είσαι σε 30% φορολογικο συντελεστή, η δαπάνη της επιχείρησης σου είναι δαπάνη. Οπότε δεν είναι φορολογητέο εισόδημα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:05 ----------

Μπορει να παιζει Divx ταινιες χωρις προβλημα? Τι αναλυση τρεχουν οι ταινιες?

Ανετότατα! Και μάλιστα απο το wifi.

Χτες έβλεπα ταινία στο κρεββάτι μου, και την τράβαγα απο τον υπολογιστή στο σαλόνι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:06 ----------

Γνωρίζει κάποιος κάποιο μικρό φορητό εκτυπωτή με μπαταρίες?

Κάποτε υπήρχε ένας Canon που έπαιρνε μία σελίδα χαρτί, και δούλευε με μπαταρίες.

Θα ήθελα κάτι τέτοιο, για να είμαι πραγματικά αυτονόμος και φορητός.

Αν δούλευε και με wifi ή bluetooth ακόμα καλύτερα.

EDIT : Σε νορμάλ τιμή φυσικά, γιατι 300ευρω δεν δίνω για τέτοιο εκτυπωτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδια θελω να το παρω και εγω αλλα εκοψα κυπρο με τις διακοπες και θα αργησω να ανεβω ελλαδα ,δεν υπαρχει να το πετυχω μετα τις 10 του γεναρη ,και πανω που ηθελα Netbook :(

Παιδια θελω να το παρω και εγω αλλα εκοψα κυπρο με τις διακοπες και θα αργησω να ανεβω ελλαδα ,δεν υπαρχει να το πετυχω μετα τις 10 του γεναρη ,και πανω που ηθελα Netbook :(

Η ACS κ η YOU στελνουν κ Κυπρο :)

Η ACS κ η YOU στελνουν κ Κυπρο :)

οχι εχω δοκιμασει ηδη να κανω παραγγελια αλλα δεν την δεχονται μαλλον θα χασω μια πολυ καλη προσφορα:cry:

καλά οταν και αν το πάρεις ποτέ τα λέμε ξανά:lol:

Οκ το εχω.. Για πες.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ----------

Λοιπόν το παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όντως το plus είναι. Ερώτηση, πρώτη φόρτιση πόσες ώρες να το αφήσω;

H μπαταρια ειναι φορτισμενη.. το δουλευεις μεχρι να σβισει κ το αφινεις απο το βραδυ μεχρι το πρωϊ κ εισαι οκ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ----------

Οκ το εχω.. Για πες.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ----------

H μπαταρια ειναι φορτισμενη.. το δουλευεις μεχρι να σβισει κ το αφινεις απο το βραδυ μεχρι το πρωϊ κ εισαι οκ

Γενικα παρα πολυ καλο pcaki... απο εκει κ περα το θεμα ειναι το 1gb επιπλεων αν ειναι οκ να το βαλουμε αν δεν χαλει η εγγιηση... αν πηρε κανεις απαντιση ας το γραψει.. με το 1gb παραπανω θα πεταει!!!

Γενικα παρα πολυ καλο pcaki... απο εκει κ περα το θεμα ειναι το 1gb επιπλεων αν ειναι οκ να το βαλουμε αν δεν χαλει η εγγιηση... αν πηρε κανεις απαντιση ας το γραψει.. με το 1gb παραπανω θα πεταει!!!

πήρα στην ΑΛΜΑΝ και η κοπελα μου τα μασαγε μου ελεγε φερτε το απο εδω και δε θα έχετε πρόβλημα κλπ... Ευλογα, της λέω εγω που είμαι στην επαρχία τι θα κάνω; φυσικά και δεν ηξερε τι να απαντήσει...

Μάγκες εγω το περιμένω αυριο μάλλον, οπότε και θα φορέσω πάνω τη μία απο τις 2-3 μνήμες που έχω... Εφόσον δεν δημιουργηθεί πρόβλημα (π.χ. σπάσει κατι κλπ.) δεν βρίσκω λόγο να χαθεί η εγγύηση. Ενδεχομένως να ζητησω και από τα παιδιά στο you να μου την περάσουν (δωρεαν, αν οχι ευχαριστω δε θα παρω). Το σκεπτικό μου τώρα είναι: να σετάρω πρώτα το μηχανημα (xp κλπ) με το 1 gb και να φορέσω μετα το dimmακι ή απευθείας;

α, αν ενδιαφέρεται κανείς για μεταχειρες μνήμες (εφόσον ταιριάζουν 100% αυτές που έχω) πουλάω εγώ από 1 από Hp Pavilion. (αν το μύνημα παραβαίνει κάποιους κανόνες ενημερωστε με παρακαλώ και διαγράψτε το - ευχαρίστως να τη βάλω και σε αγγελια)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

για φορτισμα σιγα μην το αφησει και 20 ωρες!

μολις αδειάσει η μπαταρία το συνδέεις και το φορτηζεις μεχρι να φτάσει στο 100%

και εμενα αυτό μου ειχαν πει απο το e-shop τα σαινια οταν πήρα το φορητό μου και τη ρήμαξα τη μπαταρία... Θέλει κάποιες ώρες επιπλέον στις πρώτες 5-6 φορτίσεις...

Οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν memory effect αλλά έχουν μέτρητη ο όποιος πρέπει να καλιμπραριστεί προκειμένου να δίχνει σωστά τη φόρτιση της μπαταρίας. Αρχικά είναι καλά να γίνουν 3 πλήρεις αποφορτίσεις-φορτίσεις (αποφόρτισή έως cut-off voltage όπου κλείνει μόνος του ο υπολογιστής - πλήρη φόρτιση κανα 4ωρο περίπου με κλειστο το pc). Μια πλήρη αποφόρτιση-φορτιση είναι καλά να γίνεται μια φορα στους 1-2 μήνες προκειμένου να έχει ακριβη ένδειξη ο μετρητής.

Κατα τα άλλα σε νορμαλ χρήση η μπαταρία είναι καλό να μην πέφτει κάτω απο το 15-20% της χωρητικότητας της και να βγαίνει όταν δε χρησιμοποιήται. Σε περίπτωση που δε θα χρησιμοποιθεί για μεγάλο διάστημα καλά είναι να έχει μια φόρτιση ~40% και να μπει σε κάποιο ψυχρό μέρος

για φορτισμα σιγα μην το αφησει και 20 ωρες!

μολις αδειάσει η μπαταρία το συνδέεις και το φορτηζεις μεχρι να φτάσει στο 100%

Απο την MSI ετσι μου ειπαν φιλε..

Ειπα κατα την διαρκια της νυχτας.. στην ισλανδια ζεις κ η νυχτα εχει 20 ωρες?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ----------

πήρα στην ΑΛΜΑΝ και η κοπελα μου τα μασαγε μου ελεγε φερτε το απο εδω και δε θα έχετε πρόβλημα κλπ... Ευλογα, της λέω εγω που είμαι στην επαρχία τι θα κάνω; φυσικά και δεν ηξερε τι να απαντήσει...

Μάγκες εγω το περιμένω αυριο μάλλον, οπότε και θα φορέσω πάνω τη μία απο τις 2-3 μνήμες που έχω... Εφόσον δεν δημιουργηθεί πρόβλημα (π.χ. σπάσει κατι κλπ.) δεν βρίσκω λόγο να χαθεί η εγγύηση. Ενδεχομένως να ζητησω και από τα παιδιά στο you να μου την περάσουν (δωρεαν, αν οχι ευχαριστω δε θα παρω). Το σκεπτικό μου τώρα είναι: να σετάρω πρώτα το μηχανημα (xp κλπ) με το 1 gb και να φορέσω μετα το dimmακι ή απευθείας;

α, αν ενδιαφέρεται κανείς για μεταχειρες μνήμες (εφόσον ταιριάζουν 100% αυτές που έχω) πουλάω εγώ από 1 από Hp Pavilion. (αν το μύνημα παραβαίνει κάποιους κανόνες ενημερωστε με παρακαλώ και διαγράψτε το - ευχαρίστως να τη βάλω και σε αγγελια)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

και εμενα αυτό μου ειχαν πει απο το e-shop τα σαινια οταν πήρα το φορητό μου και τη ρήμαξα τη μπαταρία... Θέλει κάποιες ώρες επιπλέον στις πρώτες 5-6 φορτίσεις...

Εγω ενδιαφερομαι αλλα ειμαι θεσσαλονικη..

Εγω το σεταρα κανονικα κ θα βαλω μετα τις μνημες..

Οχι 20 ωρες δεν θελει αλλα οπος ειπε κ ο φιλος καλο ειναι 4-6 ωρες κ πληρεις φορτισεις!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ----------

Οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν memory effect αλλά έχουν μέτρητη ο όποιος πρέπει να καλιμπραριστεί προκειμένου να δίχνει σωστά τη φόρτιση της μπαταρίας. Αρχικά είναι καλά να γίνουν 3 πλήρεις αποφορτίσεις-φορτίσεις (αποφόρτισή έως cut-off voltage όπου κλείνει μόνος του ο υπολογιστής - πλήρη φόρτιση κανα 4ωρο περίπου με κλειστο το pc). Μια πλήρη αποφόρτιση-φορτιση είναι καλά να γίνεται μια φορα στους 1-2 μήνες προκειμένου να έχει ακριβη ένδειξη ο μετρητής.

Κατα τα άλλα σε νορμαλ χρήση η μπαταρία είναι καλό να μην πέφτει κάτω απο το 15-20% της χωρητικότητας της και να βγαίνει όταν δε χρησιμοποιήται. Σε περίπτωση που δε θα χρησιμοποιθεί για μεγάλο διάστημα καλά είναι να έχει μια φόρτιση ~40% και να μπει σε κάποιο ψυχρό μέρος

+100 Ετσι!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ----------

Επιδει το LIVEUPDATE δεν το βλεπω να παιζει..

Να δουμε ποια updates κανουν για μας

Ύστερα από αμέτρητα laptop/netbook που έχω αλλάξει θα σας προτείνω ένα πράγμα:

Χαρείτε το laptopακι σας.....βάλτε του μνήμες, σκληρούς, κάντε το o/c, αλλάξτε του λειτουργικά και μην σας νοιαζουν ούτε εγγυήσεις, ούτε μπαταρίες, ούτε αντιπροσωπείες, ούτε τίποτα. Το βρίσκω λίγο ψιλομιζέρια να βγαζω και να βαζω μπαταρίες, να τις βάζω σε ψυχρά ή θερμά μέρη, να τις φορτίζω στο 10 ή στο 20% , να αναρρωτιέμαι αν θα χάσω εγγύηση με τοποθέτηση μνήμης ή όχι, να ψάχνω που ειναι η αντιπροσωπεία πρωτού καν μου χαλάσει οτιδήποτε κτλ κτλ

Παιδιά το μηχάνημα έχει κάτω απο 200 ευρώ και κάνει παπάδες....σκεφτείτε ότι τα περισσότερα κινητά της αγοράς είναι ακριβότερα, ενω πολλά έχουν διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Να μην πω ότι ένα μπουκάλι σε κλαμπ/μπουζούκια κοστίζει περίπου το ίδιο. Προς θεού δεν θέλω να απαξιώσω κανέναν απλά πολύ φοβάμαι ότι γινόμαστε (...και βάζω και τον ευατό μου μέσα) υπερβολικοί καμια φορά χωρίς να υπάρχει λόγος.

Χαρείτε το laptopακι σας.....βάλτε του μνήμες, σκληρούς, κάντε το o/c, αλλάξτε του λειτουργικά και μην σας νοιαζουν ούτε εγγυήσεις, ούτε μπαταρίες, ούτε αντιπροσωπείες, ούτε τίποτα. Το βρίσκω λίγο ψιλομιζέρια να βγαζω και να βαζω μπαταρίες, να τις βάζω σε ψυχρά ή θερμά μέρη, να τις φορτίζω στο 10 ή στο 20% , να αναρρωτιέμαι αν θα χάσω εγγύηση με τοποθέτηση μνήμης ή όχι, να ψάχνω που ειναι η αντιπροσωπεία πρωτού καν μου χαλάσει οτιδήποτε κτλ κτλ

Παιδιά το μηχάνημα έχει κάτω απο 200 ευρώ και κάνει παπάδες....σκεφτείτε ότι τα περισσότερα κινητά της αγοράς είναι ακριβότερα, ενω πολλά έχουν διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Να μην πω ότι ένα μπουκάλι σε κλαμπ/μπουζούκια κοστίζει περίπου το ίδιο. Προς θεού δεν θέλω να απαξιώσω κανέναν απλά πολύ φοβάμαι ότι γινόμαστε (...και βάζω και τον ευατό μου μέσα) υπερβολικοί καμια φορά χωρίς να υπάρχει λόγος.

έχεις απόλυτο δικιο αλλα με δεδομένο οτι για το φορητό μου είχα δώσει 1500+ μου εχει μεινει το κουσουρι :lol: Πλκακα πλκάκα το κινητό μου κανει σχεδον τα διπλα από το netbook.

Ερώτηση προς τους υπόλοιπους:

Στο σαιτ της εταιρείας γραφει:

- 10" Wide LCD Display

Wind U100 PLUS uses a 10" wide LCD display as oppose to the typical smaller sizes to provide better comfort while viewing or reading. In addition, the 1024x 600 resolution can relief concerns of the full display of WebPages while browsing, giving you the freedom when exploring the internet.

- The Latest in LED Power-Saving Backlight Technology

Wind U100 PLUS is embedded with the LED power-saving backlight technology to provide better color fullness and brightness to elevate the total quality of imagery. Furthermore, the lower power consumption can offer a longer operating time.

είναι led η οθονη ; (καλα ντε μη βαρατε μπουρδα ειπα, χεχεχε)

Και, βρήκα τις μνήμες που είχα. Είναι κάτι μάρκας hynix (no comms :P), 1gb, στα 667 mhz (ddr2 5300)... τι λέτε θα ταιριάξουν η θα φορτωθω κι αλλες;

Καθένας με τη λόξα του Πάνο

-Γιατί να κάνω overclocking στο netbook; Για να παίξει κουτσά στραβά HD; Στην 1024χ600; Πήρα atom επειδή ήθελα μεγάλη αυτονομία, γιατί να τη μειώσω;

-Γιατί να βάλω 2GB μνήμη στο netbook; Αφού δεν έχω σκοπό να παίξω oblivion σε αυτό

-Γιατί να του βάλω μεγαλύτερο σκληρό; Τα 160GB για μένα και το 90% του πληθυσμού είναι υπεραρκετά για να τα έχω μαζί μου

-Γιατί να του βάλω win 7; Ποια δυνατότητα τους μου είναι τόσο αναγκαία στο netbook; Το DX11 πάντως δεν είναι

Αν είναι να του αγοράζω μνήμες και σκλήρους και να του κάνω overclocking γιατί να μη δώσω δυο γρόσια παραπάνω για πάρω ένα 12" φορητό με ULV ή C2D να είμαι κομπλέ με τα ίδια λεφτά

Άλλοι είναι ψείρες με τα μηχανήματα τους (είτε κάνουν 2000€ είτε 40€..), σε άλλους αρέσει η μόντα. Δεν υπάχει λόγος να κρίνουμε κανένα

Τέσπα οι παραάνω οδηγίες που έδωσα αφορούν γενικά li-ion μπαταρίες, όχι μόνο το netbook του θέματος και καλά είναι να τις γνωρίζουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...