o_magazatoras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλά οταν και αν το πάρεις ποτέ τα λέμε ξανά Μπα.Σταθεροποιήθηκε (πια...) στην πραγματική του αξία (διακόσια γιούργια),οπότε μπορεί (ίσως) να το κρατήσει εκεί ο €έσσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Υγ.. με γεια το netbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Υγ.. με γεια το netbook Ευχαριστώ και στα δικά σου !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά μεγεια καταρχάς. Καλό; ποια είναι η πρώτη εντύπωση σας; στα δικα μου ξερει κανεισ να απαντήσει συγκεντρωτικά? (#55) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 παιδες πήγα σημερα στο τοπικο καταστημα, είχαν ενα εκεινη την ώρα το αγοραζε ενα παλικαρι και το εβλεπε. ειναι το + απ'ότι είδα και απ'ότι μου είπε ο πωλητης το μονο που του λείπει είναι Bluetooth. Τα παρήγγειλα το περιμένω σε 2-3 μερες. Τελικά κανείς που το πήρε μπορεί να μου απαντήσει στα παρακάτω; α) παιρνει άλλο 1 gb ram ? ddr2 @ 667 ετσι; έχω κάτι dimmακια από HP ddr2 @ 667, σε ταχύτητες κλπ ειναι οκ απο μεγεθος, συμβατότητα κλπ ειναι οκ; β) το πληκτρολογιο και τα windows είναι στα ελληνικά ε; γ) αν βάλω την επιπλέον μνήμη θα σηκώνει 7; ποιες εκδόσεις; δ) τελικά μπορεί να υπερχρονιστει η μπα...; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:05 ---------- επιπλεόν, ε) τελικά χάνει η οχι την εγγυηση του αν μπει επιπλέον μνήμη. Τα παιδία στο you δεν φάνηκε να ξέρουν στα σίγουρα αλλα είπαν εφόσον την βγάλεις πριν το στείλεις για service μάλλον οχι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ---------- λογικά, όπως το 99,9% των φορητών θα τα εχει σε κάποιο partition... (κατα τη γνώμη μου μπούρδα αλλα τι να κάνεις, ζωσει καμια φορα καταστάσεις...) Απο αυτα που εψαξα λιγο στο νετ α)Οχι δεν θα εχεις προβλημα.. αν εχεις κ 2 dimmakia καλητερα βγαλε αυτο της MSI κ βαλε τα 2 HP.. αν μπορεις να βαλεις 800αρια αυτο δεν το ξερω αλλα απο οτι βλεπω εχεις 667 οποτε ΝΡ β)Τα windows 100% για το keyboard ρωτα το φιλο που το πηρε γ) Λογικά θα μπορεις μιας κ εχουν στο site drivers για 7.. δ)... στο νετ δεν βρηκα κατι.. google "Msi Wind u100+ overclock" ε)αν γινει μεσω service 100% δεν την χανεις.. στειλε ενα μαιλ ή παρε τηλεφωνο στην U κ στην MSI για το αν μπορεις ο ιδιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 το 1 gb Που έχει πρέπει να είναι Onboard. Μιλησα με εναν τυπά από το you και λεει οτι υπάρχει θέμα συμβατοτητας και οτι χάνει την εγγύηση αν την βαλω μονος μου... (αξιζει να δώσω 20-30 € στους γδάρτες για να κάνουν κάτι που ξέρω να κάνω; μήπως λενε μπούρδες για να μασησουν τα φράγκα; θα πάρω αυριο την msi... ή μήπως με εχει προλαβει κανεις να με ενημερώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν το πληκτρολόγιο δεν είναι ελληνικό (δηλαδή δεν υπάρχει το Ω κάτω από το U παρά μόνο το δεξί Alt ονομάζεται Alt Gr) Στην πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή έχεις επιλογή την γλώσσα εγκατάστασης των Windows XP και μπορείς να διαλέξεις ελληνικά. Όπως προείπα εμπεριέχεται cd windows xp sp3 recovery Τώρα για τον φορητό. Έχοντας βγάλει όλη την σαβούρα και τρέχοντας μόνο firefox πηγαίνει γρήγορότερα από ότι θα περίμενα. Είμαι φυσικά σκεπτικός τι θα γίνει αν βάλω και antivirus και Thunderbird και και και ... πως θα πηγαίνει αλλά μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις. Πάντως για τα λεφτά που κοστίζει πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. Επειδή όμως χρειαζόμουνα το bluetooth για το παλιό μου κινητό ξενέρωσα λιγάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ... ας μην εχει τα ελληνικα.. τι να κανουμε... για το bluetooth υπάρχουν κάτι usb adapters τόσο μικρά που πραγματικα δεν τα καταλαβαίνεις... πιάνουν βεβαια μια usb μεγεια σου! υ.γ. μ'αρεσει η υπογραφή σου Λοιπόν το πληκτρολόγιο δεν είναι ελληνικό (δηλαδή δεν υπάρχει το Ω κάτω από το U παρά μόνο το δεξί Alt ονομάζεται Alt Gr) Στην πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή έχεις επιλογή την γλώσσα εγκατάστασης των Windows XP και μπορείς να διαλέξεις ελληνικά. Όπως προείπα εμπεριέχεται cd windows xp sp3 recovery Τώρα για τον φορητό. Έχοντας βγάλει όλη την σαβούρα και τρέχοντας μόνο firefox πηγαίνει γρήγορότερα από ότι θα περίμενα. Είμαι φυσικά σκεπτικός τι θα γίνει αν βάλω και antivirus και Thunderbird και και και ... πως θα πηγαίνει αλλά μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις. Πάντως για τα λεφτά που κοστίζει πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. Επειδή όμως χρειαζόμουνα το bluetooth για το παλιό μου κινητό ξενέρωσα λιγάκι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ---------- εχει κάποιος τηλεφωνο απο την αντιπροσωπεια της msi Hellas? γιατι με τα τζιμανια του You δε βγάζω ακρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Όντως κολλησα και εγώ με το blue tooth αλλα με τα adaptorakia Usb νομίζω διορθώνεται (10 euro έχουν) Η αντιπροσωπία είναι η Alman Hellas (τηλ 210 2409150 με ενα γρήγορο search) γνωστή απο την acer. Τελικά υποστηρίζει Overclocking το netbook απο το Bios? και η κάμερα πόσα megapixel έχει? Μήπως πρέπει να πάμε να πάρουμε το Hp 110 - 1150? απλα έχει τον N270 τον επεξεργαστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το πήρα και εγώ! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες! Βάρυνε ελάχιστα, μετά τις αναβαθμίσεις απο το Windows Update. avg, msn, και πηγαινει μια χαρα. Ενα Office 2003 θέλω να βάλω και καθάρισα. Οι συνολικές εντυπώσεις είναι παραπάνω απο τέλειες! Τα 199ευρω τελική τιμή με το ΦΠΑ, είναι κορυφή. Τα 40ευρω ειναι ΦΠΑ, και τα υπόλοιπα 50 τα πληρώνει ο Γιωργάκης. Με 100ευρω, πήρα ένα πραγματικό εργαλείο δουλειάς! Αυτό που θέλω να πάρω τώρα είναι μια τσαντούλα μεταφοράς. Αν είναι και ψιλοαδιάβροχη για κανένα ψιλόβροχο ή και χοντρόβροχο με το μηχανάκι , ακόμα καλύτερα. Εχει να προτείνει κανείς κάποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το παράγγειλα κι εγώ χτες το βράδυ. Μίλησα με το τοπικό κατάστημα you και μου είπαν ότι περίμεναν την παραγγελία με τα netbook στα κεντρικά του you στην Αθήνα σήμερα αν δεν κάνω λάθος και ότι θα το έχω αύριο ή το πολύ μεθαύριο. Αν δείτε και στο site, χτες το βράδυ που έκανα την παραγγελία είχε παράδοση σε 72 ώρες, σήμερα το πρωί σε 48 και τώρα σε 24. Οπότε λογικά από αύριο θα αρχίσει ο καταιγισμός reports παραλαβών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το πήρα και εγώ!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες! Βάρυνε ελάχιστα, μετά τις αναβαθμίσεις απο το Windows Update. avg, msn, και πηγαινει μια χαρα. Ενα Office 2003 θέλω να βάλω και καθάρισα. Οι συνολικές εντυπώσεις είναι παραπάνω απο τέλειες! Τα 199ευρω τελική τιμή με το ΦΠΑ, είναι κορυφή. Τα 40ευρω ειναι ΦΠΑ, και τα υπόλοιπα 50 τα πληρώνει ο Γιωργάκης. Με 100ευρω, πήρα ένα πραγματικό εργαλείο δουλειάς! Αυτό που θέλω να πάρω τώρα είναι μια τσαντούλα μεταφοράς. Αν είναι και ψιλοαδιάβροχη για κανένα ψιλόβροχο ή και χοντρόβροχο με το μηχανάκι , ακόμα καλύτερα. Εχει να προτείνει κανείς κάποια? Ο Γιωργάκης ποιός είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ο Γιωργάκης ποιός είναι; Λογικα ο Παπαντρεου.. αλλα δεν ξερω γιατι τα δινει τα 50€.. εγω παντως αν δινει.. εχω στο ματι ενα 17" λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
willyb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να παιζει Divx ταινιες χωρις προβλημα? Τι αναλυση τρεχουν οι ταινιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Λογικα ο Παπαντρεου.. αλλα δεν ξερω γιατι τα δινει τα 50€.. εγω παντως αν δινει.. εχω στο ματι ενα 17" λαπτοπ οπα μαγκες. τι δινει ο γιωργακης; και εγω θέλω... υ.γ. ακομα δεν με εχουν παρει απο το you για να παω να το παρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.