ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 199,01 το έχουν! Στο skroutz παρουσιάζει την τιμή στα 209,11 που αναφέρεις. Oταν εκανα τ ποστ τοσο το εγραφαν στο you. αλλα ναι το you μια χαρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κάποιος πώς γίνεται αναβάθμιση μνήμης στα 2gb, και τι μνήμη φοράει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κάποιος πώς γίνεται αναβάθμιση μνήμης στα 2gb, και τι μνήμη φοράει? Κατα 99% φοράει 1gb onboard γιατί έχει την ίδια motherboard με το "απλό" παλιό msi wind u100. Απο εκει και πέρα μπορείς να προσθέσεις άλλο ένα dimακι του 1gb, αλλά θα χρειαστεί να ανοίξεις όλο το κάτω μέρος του νετμπουκ. Αυτό είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που μπορεί όμως να σε κάνει να χάσεις την εγγύηση (σε αντίθεση με τους κλώνους advent 4211, HT xpress κτλ όπου δεν υπάρχουν ταινίες ασφαλείας κτλ). [ame] [/ame] Το συγκεκριμένο nbetbook πραγματικά αξίζει τα χρήματα αν αναλογιστούμε οτι φοράει την 6cell battery. Αυτό όμως που φοβάμαι, είναι ότι ενδεχομένως δεν θα έχει εργοστασιακό overclocking (έως 24%) όπως συνέβαινε με το msi wind u100 και τον ATOM N270. Επίσης υπάρχει πιθανότητα τα μην έχει 100% compatility με MAC OS λόγω της νέας wifi card. Όταν το παραλάβει κάποιος ας μας ενημέρωσει γιατί εγώ με ένα γρήγορα ψάξιμο στο ιντερνετ δεν βρήκα κάτι σχετικό. Να πω την αλήθεια προβληματίστηκα αρκετά αν θα έπρεπε να το αγοράσω καθώς η τιμή ήταν χώμα , αλλά τελικά κατέληξα στην λύση ενός ελαφρά μεταχειρισμένου advent 4211 (msi wind u100 clone), το οποίο και σηκώνει μεγαλύτερους "πειραματισμούς". Αυτή την στιγμή παίζει σφαίρα windows 7 aero ultimate με 24% o/c στα 2.0Ghz σταθερότατα και είναι με διαφορά το πιο γρήγορο netbook που έχει περάσει από τα χέρια μου. Σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει dual boot windows 7/snow leopard...θα παραγγείλω μέχρι και μηλαράκι για το εξωτερικό καπάκι Μου άρεσε και αυτό το Modification αλλά θέλει αρκετή δουλίτσα.... [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μια από τα ίδια.δενμπορει να ειναι λαθος γιατι χθες το στειλαν και mail αναμεσα σε αλλα προιοντα .νιουσλετερ που λενε στο χωριο μου...χρονια πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 δενμπορει να ειναι λαθος γιατι χθες το στειλαν και mail αναμεσα σε αλλα προιοντα .νιουσλετερ που λενε στο χωριο μου...χρονια πολλα... Εγω το εκανα παραγγελια.. το μονο θεμα ειναι το χρωμα (δεν διευκρινιζετε καπου) καθος κ το.. Παράδοση έως 6 ημέρες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εγω το εκανα παραγγελια.. το μονο θεμα ειναι το χρωμα (δεν διευκρινιζετε καπου) καθος κ το.. Παράδοση έως 6 ημέρες !!! Όταν μίλησα και εγώ τηλεφωνικά και έκανα την ίδια ερώτηση, η τηλεφωνήτρια με έβαλε στην αναμονή για να συνενοηθεί με τον product manager (...τρομάρα τους ). Τελικά ύστερα από σύσκεψη μου απάντησαν ότι το χρώμα είναι τελικά μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κάποιος πώς γίνεται αναβάθμιση μνήμης στα 2gb, και τι μνήμη φοράει? 1gb μνημη 667hz (2gb MAX) αρα περνεις μια ακομα ιδια Απο οτι ακουγετε ο τυπας λεει στο video οτι πηρε τηλ την msi κ του ειπαν οτι ΔΕΝ χανει το warranty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ποιο απο τα netbook είναι 100% συμβατό με τα Leopard snow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ποιο απο τα netbook είναι 100% συμβατό με τα Leopard snow? Εχω ακούσει για dell mini 9, Dell Mini 10V, MSI Wind U100+κλώνοι και για το HP Mini 1000. Η πιο εύκολη εγκατάσταση όμως είναι στο Msiwind με το περίφημο msiwindosx και snowyosx. Πάντως για την ιστορία, κάθε εγκατάσταση macos (γνήσιου και μή) σε netbook είναι παράνομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 το U100 στην msi to δηλωνει σαν 1.6 κ οχι 1.66 το U100+ ειναι 1.66.. τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το ένα έχει τον N270 και το άλλο τον N280, σωστά τα λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Το ένα έχει τον N270 και το άλλο τον N280, σωστά τα λέει. Ναι φιλε μου αυτο λεω... οτι στο σιτε εχει το 100 με 1.6 κ το + με 1.66 βεβαια με λιγο ψαξιμο βρικα στο νετ οτι το μοντελο 1061 ειναι 1.66 αλλα στο σιτε ειναι μπερδεμενα αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shack Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γειας σας μέλη του φόρουμ και αναγνώστες του θέματος, πήγα χτες σε ένα κατάστημα της YOU και παρήγγειλα το συγκεκριμένο netbook, ο τύπος μου τύπωσε μάλιστα και την προσφορά όπως φαίνεται στο site με τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά, η τιμή πράγματι είναι πολύ καλή, ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα ... Για αυτά που προσφέρει η τιμή είναι τέλεια ... //finikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γειας σας μέλη του φόρουμ και αναγνώστες του θέματος, πήγα χτες σε ένα κατάστημα της YOU και παρήγγειλα το συγκεκριμένο netbook, ο τύπος μου τύπωσε μάλιστα και την προσφορά όπως φαίνεται στο site με τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά, η τιμή πράγματι είναι πολύ καλή, ίδωμεν. Κ ΕΓΩ ΛΈΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ YOU.. να δω ποσες μερες θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.