Προς το περιεχόμενο

NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Liako mod.on]Τελικά κάτι μου λέει ότι είναι συνωμοσία και κοιτάνε την επιλεκτική μνήμη (χρυσόψαρου,btw) που έχει ο νεοΈλλην και πως αυτή (η μνήμη...) μπορεί να τους χρησιμεύσει στο κουλάντρισμα των συνειδήσεων.[/Liako mod.off]

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να υπενθυμίσω πως μέχρι πρόσφατα το αντίστοιχο μοντέλο της Compaq μετα των ιδίων χαρακτηριστικών (Ν270, 160GB) διατίθετω εις τας ΜιντιαΜαρκτ και Κωτσόβολον στα €199...

Το βρίσκω πιθανότερο να τιμήσουν την συγκεκριμένη τιμή σε σχέση με το χθεσινό φιάσκο.

Δημοσ.
Να υπενθυμίσω πως μέχρι πρόσφατα το αντίστοιχο μοντέλο της Compaq μετα των ιδίων χαρακτηριστικών (Ν270, 160GB) διατίθετω εις τας ΜιντιαΜαρκτ και Κωτσόβολον στα €199...

Το βρίσκω πιθανότερο να τιμήσουν την συγκεκριμένη τιμή σε σχέση με το χθεσινό φιάσκο.

Είναι με τον Ν280

http://www.skroutz.gr/s/52712/MSI-Wind-U100-160GB.html?keyphrase=MSI++U100-1061

Δημοσ.

γενικά πέρα από θέμα προσφοράς πιστεύετε ότι αξίζει σ αυτή την τιμή?

και τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάποιο άλλο netbook περισσότερο στο οποίο το συγκεκριμένο υστερεί σημαντικά(ή και ασήμαντα)?

Δημοσ.

Καλά αν εξελιχθεί και αυτή η τιμή σε φιάσκο... τι να πω...καλή τους τύχη... !!!!!

Αν το παραλάβει κάποιος ας μας ενημερώσει τι έγινε...έχει ενδιαφέρον...

Με αυτό το μαγαζί θα ρίχνουμε ζάρια για το αν θα εκτελεστεί η παραγγελία μας....

Δημοσ.
[...]

και τι άλλο θα μπορούσε να έχει κάποιο άλλο netbook περισσότερο στο οποίο το συγκεκριμένο υστερεί σημαντικά(ή και ασήμαντα)?

Δε λέει τι μπαταρία φοράει. Αν είναι η 3cell, τότε υστερεί σημαντικά (για μένα) σε αυτονομία.

Δημοσ.
Δε λέει τι μπαταρία φοράει. Αν είναι η 3cell, τότε υστερεί σημαντικά (για μένα) σε αυτονομία.

6cell είναι η μπαταρία .

http://support.you.gr/catalog/BC/BCA275854ABE5849A74293574641FE7E.pdf

Τιμή: στο you.gr: 209,11 €

Κάθε 6ωρο θα ''τσιμπάει'' 10,00 ευρώ αν συνεχίσετε τα δύσπιστα και αρνητικά σχόλια :lol:

Δημοσ.

καλά, το pdf το δείχνει και λευκό...

Ο κωδικός της msi πάντως αντιστοιχεί σε μαύρο με 6cell όπως είδα με λίγο ψάξιμο.

Δημοσ.

Μια χαρά μαγαζί είναι αμάν πια όλοι περιμένετε στη γωνία λες και έχετε συμφέρον...

Δεκάδες παραγγελίες έχω κάνει και όλα είναι μια χαρά!

Δημοσ.
Δεκάδες παραγγελίες έχω κάνει και όλα είναι μια χαρά!

+1000. Kι εγω εχω κανει 42000 παραγγελιες. Νοου προμπλεμ ετ ωλ.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...