Προς το περιεχόμενο

NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικα με την εγγυηση εκανα μια ερωτηση στο you και μου ειπαν οτι το σερβις το αναλαμβανουν αυτοι,δεν ανεφεραν τιποτα περι αλμαν

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αρα παραεισαγωγης πρεπει να ειναι για αυτο και η τιμη χωμα

Ότι και να είναι ελάχιστα μας ενδιαφέρει... μακάρι να το επαναλάβουν και με άλλα προϊοντα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ----------

τίποτα νεότερο σχετικά με τη εγγύηση γιατι ψήνομαι να το πάρω?

Εχω την εντύπωση ότι άργησες πολύ όμως...πρέπει να έχει εξαντληθεί! Τόσες μέρες "έπαιζε" η προσφορά.

Δημοσ.
αρα παραεισαγωγης πρεπει να ειναι για αυτο και η τιμη χωμα

H εισαγωγη γινετε απο POLAND!!! 100% τσεκαρισμενο.

Αυτο δεν σημενει οτι ειναι παρανονο η δεν εχει εγγηηση!!!

Σταματηστε να τρελενεστε με αυτα (απο που δηλαδη ηρθε)

Απο την στιγμη που εχετε 2 χρωνια εγγιηση αυτο σας νιαζει!

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι άργησες πολύ όμως...πρέπει να έχει εξαντληθεί! Τόσες μέρες "έπαιζε" η προσφορά.

Εγω έκανα παραγγελία (μέσα από το σίτε) πριν 2 μέρες, μίλησα μαζί τους σήμερα. Ενώ αρχικά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν στην αποθήκη άλλα κομμάτια, η κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι περιμένουν εμπόρευμα αυτές τις μέρες, οπότε παρασκευή (λογικά, και όπως δήλωσε και η ίδια) θα το έχω σπίτι μου. Περιμένουμε λοιπόν :-) ...

Πάντως όσοι έχουν παραγγείλει αυτές τις μέρες, να ξέρουν ότι θα αργήσει, γιατί το μαγαζί κάνει απογραφή μέχρι τις 7/1

Δημοσ.
H εισαγωγη γινετε απο POLAND!!! 100% τσεκαρισμενο.

Αυτο δεν σημενει οτι ειναι παρανονο η δεν εχει εγγηηση!!!

Σταματηστε να τρελενεστε με αυτα (απο που δηλαδη ηρθε)

Απο την στιγμη που εχετε 2 χρωνια εγγιηση αυτο σας νιαζει!

Πάντως εγγύηση από ALMAN έχουμε.

Δημοσ.

Τωρα ειδα στο site της you οτι εξαντληθηκε η προσφορα της για το netbook!

Τωρα ειδα το σχολιο του Flooppy,ας περιμενουμε!

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει ένα πριν τη Πρωτοχρονιά για μια φίλη μου. Ήρθε η παραγγελία

Σήμερα το πρωί δεν κρατήθηκα και το παρήγγειλα και για μένα. Θα έρθει και αυτό ή θα πάρουν τηλέφωνο να μου πουν πως ακυρώθηκε η παραγγελία; Ειδωμέν...

Πολύ καλή τιμή και κράτησε για καιρό η προσφορά

Δημοσ.

Καλώς σας βρίσκω όλους!

Το netbook το αγόρασα πριν την Πρωτοχρονιά κατευθείαν από κατάστημα You, καθώς τα είχαν ετοιμοπαράδοτα. Εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, ειδικά αν αναλογιστούμε την τιμή του. Σχετικά με την μνήμη, ο υπάλληλος του καταστήματος μου ανέφερε πως λόγω του αυτοκόλλητου, η αναβάθμιση μνήμης σημαίνει απώλεια της διετούς εγγύησης που έχει το μηχάνημα. Πάντως για να πω την αλήθεια μέχρι στιγμής νιώθω πως το μηχανάκι πηγαίνει άψογα με τα XP που έχει επάνω.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο πριν απο λίγο γαι να μου πούν ότι εξαντλήθηκαν και δε θα φέρουν άλλα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε

Αυτή τη φορά πάντως μόνο απάτη δεν ήταν. Ξεχνάω και εγώ λοιπόν το περιστατικό με τους 620&620

Δημοσ.

τι θα πει εξαντληθηκαν;

το σαιτ δεν ειναι συνδεδεμενο με καποια βαση να βλεπει το αποθεμα και μετα να σε αφηνει να παραγγελνεις η όχι.

Απο την στιγμη που το συστημα σε αφηνει να κανεις παραγγελια πρεπει να το εχουν και στο αποθεμα.

Μου θυμιζει ολιγον τι απο πλεσιο...

Τι ε-μαγαζι ειναι αυτο χυμα στο κυμα;

Δημοσ.
καλα μην μασας θα πεσει πολυ ξεφορτωμα στα 10"αρια τους μηνες που ερχονται

λετε να πεσουν κατω απο 199 €?? εγω δε νομιζω , εχουν στησει γερο καρτελ ολα τα eshop... :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...