newtech Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, εγώ που είχα πάρει σε Alman και ρώτησα, δεν χάνεις εγγύηση για προσθήκη μνήμης. Αλλά για όσους θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ησυχο, το αυτοκόλλητο βγαίνει με μπιστολάκι και το κολλάς σε μία διαφάνεια να το έχεις...αχρείαστο να ναι.... Θα το κανω.. κ εγω αυτην την απαντιση πηρα απο την MSI τσεχιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Κάποιες πρώτες εντυπώσεις μιας και το μηχάνημα αγοράστηκε καθαρά για την αυτονομία του και σαν πειραματόζωο για hackintosh, linux κλπ. Έπειτα λοιπόν από το ζόρι που τράβηξα να κάνω restore από το cd (αφού έκανα πατάτα με το msiwindosx86) και αφού εγώ του έλεγα ότι ήθελα το λειτουργικό σε όλόκληρο το δίσκο χωρίς 2ο partition και αυτό δεν προχωρούσε την εγκατάσταση επέλεξα τελικά διαχωρισμό του δίσκου και βουαλά.. Το προσπερνάμε αυτό. Η μπαταρία τερατάκι, χωρίς να εξέχει και από ταχύτητα μια χαρά το βρήκα τουλάχιστον για σερφάρισμα, μουσικούλα και βιντεάκια. Πολύ καλό πληκτρολογιάκι απίστευτα βολικό στην πληκτρολόγηση αλλά αυτό το touchpad.... Είναι sentelic και οχι synaptics με αποτέλεσμα να μην έχει κάθετο σκρολάρισμα (πράγμα εκνευριστικό και αντιεργονιμικό για εμένα προσωπικά). έπειτα από πολύ ψάξιμο βρήκα κάποιους (ανανεωμένους?) οδηγούς που υποτίθεται ότι προσέθεταν κάποιε έξτρα ρυμίσεις αλλά δεν... Το παράδοξο, όταν εγκατέστησα τους τελευταίους synaptics drivers ενεργοποιήθηκε και το scrollling. Κουφό αλλά δεκτό. Τέλος θετικότατες εντυπώσεις μου άφησε η οθόνη. Πολύ φωτεινή βρε παιδί μου, χάρμα οφθαλμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μερικές εντυπώσεις και απορίες: Η οθόνη είναι πραγματικά υπέροχη με εξαιρεση το οτι σε μερικα παραθυρα ιδιοτητων που ανοιγω δεν βλέπω τα εφαρμογή κλπ (π.χ. στις ρυθμίσεις του live messenger)! Εμένα με τον explorer 8 κολάει στο σερφαρισμα εκνευριστικα πολύ (τωρα που γραφω στον αερα γραφω, μετα θα εμφανιστει). Θα τη χρειαστώ τη μνήμη τελικά μάλλον. Είπατε δούλευει το τρικ με το πιστολάκι; (υπάρχει κανένα βιντεο Επιπλέον, στις ιδιοτητες του υπολογιστη δειχνει οτι λειτουργει στα 999mhz και οχι στα 1.67, γιατι; Κατα τ'αλλα θεωρω οτι για τα χρληματα του είναι καλο - ειδικάαν καταφερει να ξεκολήσει με την προσθηκη μνήμης... Το touchpad θα ηθελα να εχει scroll bar... πως το καταφερες συμφορουμίτη; Τέλος, η μπαταρία του είναι αστέρι. Τα ηχεία του όμως διάτων αστέρας... Καλη χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 καλυτερα κανε τις ερωτησεις σου εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265884&page=172 που μιλανε για το μηχανημα για να παιρνεις και απαντησεις αφου θα βλεπουν τα ποστ σου πιο πολλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καποιος απο εσας που το πηρε μπορει να μας πει αν συνοδευεται και απο τον φακελο-θηκη-τσαντα που βλεπουμε οτι υπαρχει στα διαφορα unbox που κυκλοφορουν στο tube... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καποιος απο εσας που το πηρε μπορει να μας πει αν συνοδευεται και απο τον φακελο-θηκη-τσαντα που βλεπουμε οτι υπαρχει στα διαφορα unbox που κυκλοφορουν στο tube... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!! οχι φυσικα, δυστυχώς... επίσης δεν πρεπει να ειναι ελληνικής αντιπροσωπείας... (πολλοι παραγοντες το επιβεβαιώνουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καποιος απο εσας που το πηρε μπορει να μας πει αν συνοδευεται και απο τον φακελο-θηκη-τσαντα που βλεπουμε οτι υπαρχει στα διαφορα unbox που κυκλοφορουν στο tube... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!! οχι.. αλλα βρισκεις απο 7 ευρω πλεον!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:32 ---------- Παιδια εχει βγαλει κανεις το WARRANTY? το εκανα με το πιστολακι αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 [/color]Παιδια εχει βγαλει κανεις το WARRANTY? το εκανα με το πιστολακι αλλα τιποτα δηλαδη; δεν ξεκολαει ή καταστρέφεται; και εγω σκοπευα να το δοκιμασω αλλά πρώτα θα πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία και θα ζητήσω τη γνώμη τους (και εγγραφως) γιατι μια τυπισσα τις προαλλες μου ειπε οτι δε χανω την εγγύηση αλλα δε φάνηκε να ξέρει και πολλά πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 έχει δοκιμάσει κανείς σας να το δηλώσει στο site της msi? Δεν μου δέχεται το σειριακό με τίποτα. Μου λεει πως δεν πρόκειται για προϊόν της msi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 έχει δοκιμάσει κανείς σας να το δηλώσει στο site της msi? Δεν μου δέχεται το σειριακό με τίποτα. Μου λεει πως δεν πρόκειται για προϊόν της msi. όχι δε δοκίμασα... Για δώσε λινκ... Γιατι το δηλώνουμε; για την εγγύηση; υ.γ. σχετικα με αυτό που ελεγα πριν περι παραεισαγωγής από το you. Το περίεργο είναι ότι δεν εχει τίποτα στα ελληνικά(οδηγίες κλπ), ακόμη και στο startup ποu κάνει εγκατασταση στα ελληνικά στις συντομευσεις στον explorer εχει καποια ξένη γλώσσα. Ακόμη η αντιπροσωπεια δίνει 2 χρόνια εγγύηση αλλα απο το You μου είπαν για ένα. Άρα μήπως δε θα έπρεπε να ψαχνόμαστε με την Αλμαν για την εγγύηση (που προφανως θα μας βρίσουν εαν και εφόσον πρόκειται για παραεισαγωγή) αλλα με το You? Στο φινάλε δεν είδα να αναφέρεται πουθενα το όνομα της αντιπροσωπείας (στα τοσίμπα π.χ. είναι η Ιντεαλ και το γραφει και στο κουτι κλπ) να τονίσω οτι η παραεισαγωγή δε σημαίνει παρανομη εισαγωγή... Απλώς κάποια εταιρεία εισαγει από άλλη χώρα γιατι βρήκε ενα προιον σε καλυτερη τιμή κλπ κλπ κλπ... ομοίως η vodafone έχει εισαγει το κινητό μου από την Ιταλια, και η Ηλεκτρονετ την καφετιέρα του εσπρεσσο μου από κάποια άλλη χώρα(αρα δεν ήταν προιον επισημης αντιπρωσωπειας) και φυσικα οταν χάλασε δε μου αναγνωριζε κανενας απο τους 2 την εγγύηση (για την ακρίβεια πεταγαν το μπαλακι ο ενας στον άλλο). Τελικά έπεσαν απειλές με τον υπεύθυνο του καταστήματος και μου επέστρεψε ενα ποσο από την αξία της (γιατι απαξιώθηκε στους 8 μήνες που την είχα.....) Τέλος το off topic! Σας προβληματισα τώρα ε; και εγω προβληματιστηκα επίσης γι'αυτό από Δευτερα θα πέσει τηλέφωνο σε You και αλμαν να ξέρω τι διάολο να κάνω με την τοποθέτηση της μνήμης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 "Ακόμη η αντιπροσωπεια δίνει 2 χρόνια εγγύηση αλλα απο το You μου είπαν για ένα. "" Στην σελιδα του προϊόντος στο you http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A315CE8F7E81BE44BD9571DF148A900A&pa=217001571D817D4588F801F1D0471A57 αναφέρει 2 χρόνια εγγύηση και όχι ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ας δοκιμάσει κάποιος να το δηλώσει εδώ. αν το δηλώσουμε λογικά μπορούμε να δολυμε και την πραγματική ισχύ της εγγλυησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη; δεν ξεκολαει ή καταστρέφεται; και εγω σκοπευα να το δοκιμασω αλλά πρώτα θα πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία και θα ζητήσω τη γνώμη τους (και εγγραφως) γιατι μια τυπισσα τις προαλλες μου ειπε οτι δε χανω την εγγύηση αλλα δε φάνηκε να ξέρει και πολλά πολλά... δεν ξεκολαει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:17 ---------- όχι δε δοκίμασα... Για δώσε λινκ...Γιατι το δηλώνουμε; για την εγγύηση; υ.γ. σχετικα με αυτό που ελεγα πριν περι παραεισαγωγής από το you. Το περίεργο είναι ότι δεν εχει τίποτα στα ελληνικά(οδηγίες κλπ), ακόμη και στο startup ποu κάνει εγκατασταση στα ελληνικά στις συντομευσεις στον explorer εχει καποια ξένη γλώσσα. Ακόμη η αντιπροσωπεια δίνει 2 χρόνια εγγύηση αλλα απο το You μου είπαν για ένα. Άρα μήπως δε θα έπρεπε να ψαχνόμαστε με την Αλμαν για την εγγύηση (που προφανως θα μας βρίσουν εαν και εφόσον πρόκειται για παραεισαγωγή) αλλα με το You? Στο φινάλε δεν είδα να αναφέρεται πουθενα το όνομα της αντιπροσωπείας (στα τοσίμπα π.χ. είναι η Ιντεαλ και το γραφει και στο κουτι κλπ) να τονίσω οτι η παραεισαγωγή δε σημαίνει παρανομη εισαγωγή... Απλώς κάποια εταιρεία εισαγει από άλλη χώρα γιατι βρήκε ενα προιον σε καλυτερη τιμή κλπ κλπ κλπ... ομοίως η vodafone έχει εισαγει το κινητό μου από την Ιταλια, και η Ηλεκτρονετ την καφετιέρα του εσπρεσσο μου από κάποια άλλη χώρα(αρα δεν ήταν προιον επισημης αντιπρωσωπειας) και φυσικα οταν χάλασε δε μου αναγνωριζε κανενας απο τους 2 την εγγύηση (για την ακρίβεια πεταγαν το μπαλακι ο ενας στον άλλο). Τελικά έπεσαν απειλές με τον υπεύθυνο του καταστήματος και μου επέστρεψε ενα ποσο από την αξία της (γιατι απαξιώθηκε στους 8 μήνες που την είχα.....) Τέλος το off topic! Σας προβληματισα τώρα ε; και εγω προβληματιστηκα επίσης γι'αυτό από Δευτερα θα πέσει τηλέφωνο σε You και αλμαν να ξέρω τι διάολο να κάνω με την τοποθέτηση της μνήμης... Εισαγωγη εχει γινει απο πολωνια (αυτη ειναι η γλωσσα που βγαζει τουλαχτην στην αρχη) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:28 ---------- ας δοκιμάσει κάποιος να το δηλώσει εδώ.αν το δηλώσουμε λογικά μπορούμε να δολυμε και την πραγματική ισχύ της εγγλυησης. Αναφερει.. product type and product SN is not match Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
willyb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παιδια,κατι μου κινουνται οι υποψιες μου που το κουτι δεν περιεχει το εγχειριδο χρηστης για ελληνικα και το πληκτρολογιο του δεν εχει ελληνικα γραμματα.Εψαξα στο site της msi για manual για ελληνικα μα δεν εχει ελληνικα!(http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1784). Δοκιμασα να δηλωσω το serial number του netbook μου στο site της msi για τη πραγματικη ισχυ της εγγυησης και δεν αναγνωριζει το s/n!Εψαξα στο κουτι του και βρηκα ενα βιβλιο "Νotebook global warranty card" που εχει ελληνικα στη σελιδα 39 (ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ MSI).θα το δηλωσω τα στοιχεια μου και την Δευτερα θα το παω μαζι με την αποδειξη αγορας στο καταστημα αγορας για σφραγιδα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ---------- Eψαξα καλα στο site της msi και βρηκα ελληνικο εγχειριδο χρηστης http://eu.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=7073&type=manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παιδια,κατι μου κινουνται οι υποψιες μου που το κουτι δεν περιεχει το εγχειριδο χρηστης για ελληνικα και το πληκτρολογιο του δεν εχει ελληνικα γραμματα.Εψαξα στο site της msi για manual για ελληνικα μα δεν εχει ελληνικα!(http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1784). Δοκιμασα να δηλωσω το serial number του netbook μου στο site της msi για τη πραγματικη ισχυ της εγγυησης και δεν αναγνωριζει το s/n!Εψαξα στο κουτι του και βρηκα ενα βιβλιο "Νotebook global warranty card" που εχει ελληνικα στη σελιδα 39 (ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ MSI).θα το δηλωσω τα στοιχεια μου και την Δευτερα θα το παω μαζι με την αποδειξη αγορας στο καταστημα αγορας για σφραγιδα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ---------- Eψαξα καλα στο site της msi και βρηκα ελληνικο εγχειριδο χρηστης http://eu.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=7073&type=manual Το ειδα κ εγω το manual (εχει ενα κ μεσα στο laptop). αναφερει καπου για 667/800 μνημη.. τελικα περνει κ 800αρες? και αν ναι.. θα εχει διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.