lakisss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 NetBook MSI Wind U100-1061 199.36e sto you.gr http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A315CE8F7E81BE44BD9571DF148A900A&pa=217001571D817D4588F801F1D0471A57
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι αυτο που ελεγα χθες. Γιατι τωρα εγω να ασχοληθω, να χασω χρονο ψαχνοντας αν ειναι καλο το μοντελακι, αν εχει προβληματα, τα κουσουρια του κλπ και μετα να μου πουν ακυρωνεται η παραγγελια σας λογω τυπογραφικου λαθους;;; Αναξιοπιστοι (μαζι με καποιους αλλους)! Τελος!
tiniakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Τι έχει ρε παιδιά? Μια χαρά και η τιμή και το netbook!!!!
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Παλι τα ιδια!? Είναι βέβαιο ; γιατί μετά από τηλεφώνημα που έκανα μου διευκρίνισαν ότι η τιμή είναι σωστή .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ---------- Τι έχει ρε παιδιά?Μια χαρά και η τιμή και το netbook!!!! Οι ενστάσεις είναι γιατί η τιμή είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά ... στα όρια του τυπογραφικού λάθους http://www.skroutz.gr/s/52712/MSI-Wind-U100-160GB.html?keyphrase=MSI++U100-1061
panos2000gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση ότι δεν μπορεις να κλοκαρεις τον συγκεκριμενο επεξεργαστη (Ν280) οπως γινοταν με τον Ν270. Αν θυμαστε το παλιο Msi Wind με ένα bios update και πατωντας το turbo mode πηγαινε στα 2.0Ghz+ και μάλιστα με την εγγύηση του κατασκευαστή. Επίσης δεν γνωρίζω αν η καινούργια wifi card που φοράει είναι συμβατή με Macos όπως οι παλιές των απλών msi wind. Πάνω που ήμουν έτοιμος να το χτυπησω με επιασαν οι προβληματισμοί.
NteliX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Είναι βέβαιο ;γιατί μετά από τηλεφώνημα που έκανα μου διευκρίνισαν ότι η τιμή είναι σωστή .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ---------- Οι ενστάσεις είναι γιατί η τιμή είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά ... στα όρια του τυπογραφικού λάθους έτσι μου είπαν και εμένα για τον Athlon επεξεργαστή....άλλα γίνανε. τώρα που μίλησα πάλι μαζί τους μου είπαν πως θα τον φέρουν του χρόνου το MSI netbook και όχι έτσι όπως αναγράφουν παράδοση σε 48 ώρες και το τελευταίο που μου λέει είναι… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην σας το φέρουν σε αυτή τη τιμή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Είναι βέβαιο ;γιατί μετά από τηλεφώνημα που έκανα μου διευκρίνισαν ότι η τιμή είναι σωστή .... Ειναι εντελως αναξιοπιστοι. "Σωστες ειναι τιμες" ελεγαν Ιδια ωρα με τωρα προχθες για τον επεξεργαστη. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3074542&postcount=25 Πριν λιγο που πηρα μου ειπαν οτι για τον 630 περιμενουν παραλαβη την τεταρτη 23 δεκεμβριου ενω ο 620 ειναι ετοιμοπαραδοτος αλλα εχουν μεινει λιγα τεμαχια . Οι τιμες ειναι αυτες που βλεπετε . Δεν υπαρχει λαθος . Το λεει ΚΑΙ ο Ntelix
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 έτσι μου είπαν και εμένα για τον Athlon επεξεργαστή....άλλα γίνανε.τώρα που μίλησα πάλι μαζί τους μου είπαν πως θα τον φέρουν του χρόνου το MSI netbook και όχι έτσι όπως αναγράφουν παράδοση σε 48 ώρες και το τελευταίο που μου λέει είναι… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην σας το φέρουν σε αυτή τη τιμή. Δεν παρακολούθησα το θέμα με τον Athlon αλλα.. μάλλον δίκιο έχεις ,γιατί σε μένα είπαν ότι αν το παραγγείλω θα το έχω Δευτέρα-Τρίτη Οψόμεθα...
lanista Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ παιδία που το παρήγγειλα σε αυτή την τιμή υπάρχει περίπτωση να έρθει ο κούριερ και να μου πει λάθος? πλήρωσε 100 ευρώ ακόμα?
NteliX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ παιδία που το παρήγγειλα σε αυτή την τιμή υπάρχει περίπτωση να έρθει ο κούριερ και να μου πει λάθος? πλήρωσε 100 ευρώ ακόμα? Δεν το παιρνεις, πολυ απλα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ παιδία που το παρήγγειλα σε αυτή την τιμή υπάρχει περίπτωση να έρθει ο κούριερ και να μου πει λάθος? πλήρωσε 100 ευρώ ακόμα? Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει σε αλλη τιμη (αν ερθει) (ΚΑΙ αυτα τα κανει ΜΟΝΟ το Πλαισιο! Μου εχουν κανει ΚΑΙ αυτο) Οχι , θα σε παρουν τηλεφωνο το απογευματακι σημερα λογικα, να σου πουν "τυπογραφικο λαθος, ακυρωνεται η παραγγελια σας"...!
Sheriff Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Απλα μη το παραλαβεις αμα σου πει τιποτα περιεργο. Αν και αυτο που λεει ο matrixxx παιζει περισσοτερο.
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ παιδία που το παρήγγειλα σε αυτή την τιμή υπάρχει περίπτωση να έρθει ο κούριερ και να μου πει λάθος? πλήρωσε 100 ευρώ ακόμα? Όχι βέβαια , το πολύ-πολύ να λάβεις τηλεφώνημα ή mail για την ακύρωση της παραγγελίας. τρεις απαντήσεις σε ένα λεπτό , πολύ καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.