Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Grub

Romer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά υπάρχει περίπτωση ο Grub να επειρεάσει το bootarisma από CD για εγκατάσταση των windows 7 ; Έχω το πρόβλημα που περιγράφω εδώ και δεν ξέρω τι να κάνω. Δοκίμασα με άλλη μητρική,CPU,RAM,GPU αλλά τίποτα . Δοκίμασα με 2 εκδόσεις των windows (32-64) οι οποίες ήταν δοκιμασμένες σε άλλα PC και δουλεύανε, σε διαφορετικά dvd drives μιας και έχω 2 αλλά και πάλι τίποτα. Στο μόνο πράγμα που πάει το μυαλό μου είναι ο grub μιας και είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να μπω στα windows και έτσι είπα να κάνω φορματ ή να φταίει ο σκληρός για κάποιο λόγο που δεν ξέρω.

Plz help.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το crash με τον grub που πατάς να μπει στα windows και δεν κάνει τίποτα, ενώ μπαίνει κανονικά στο linux το έχω ξανακούσει. Αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τη λύση.

Τώρα για το boot απ'το cd των 7 ο grub δεν επηρεάζει, μιας που για το boot από cd/dvd δεν φορτώνεται ο σκληρός. Περίεργο :S

Τελικά καμία σχέση το ένα με το άλλο . Τα windows τα άφησα όπως μου είπε ο φίλος στο άλλο θέμα και μετά από κανα μισάωρο βγήκε το μενού και έκανα κανονικά εγκατάσταση. Τώρα για τον grub είχα 9,04 και δοκίμασα να κάνω update την έκδοση σε 9,10 η οποία έχει grub 2 ίσως εκεί να πήγε κάτι στραβά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...