Προς το περιεχόμενο

flash-άκι από 32-16G πρόβλημα

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα...

έπεσε στα χέρια μου ένα flash-άκι 32G το οποίο και κάποια στιγμή το formara στον mac μου μόνο που το format έγινε στα 16G γιατί ήταν η μόνη επιλογή και έπειτα το βγάζει σε όλους τους υπολογιστές σαν 16. Προσπάθησα να το φορμάρω σε pc αλλά τα ίδια και εκεί. Τι μπορώ να κάνω; Υποθέτω ότι υπάρχει κάτι ακόμη πιο low level που πειράχτηκε αλλά δεν ξέρω τι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπα... δεν το νομίζω... αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. γιατί πχ το πρόβλημα που χρειάστηκε για να του κάνω format ήταν ότι έλεγε ότι είχαν αντιγραφεί 30G μουσικής μέσα και με το ένα και μετά το άλλο πρόβλημα δεν σβήνονταν... είχε μείνει το .Trashes... Καμιά ιδεά;

nice... δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο low level τμήμα πιο κάτω από αυτό που κάνει το format, το οποίο και τμήμα να είναι αυτό που πειράχτηκε και να το βγάζει πλέον σαν 16 έτσι;.. αν είναι 16 γράφει 16 αν είναι 32 γράφει 32 σωστά;

Δεν ξέρω τίποτα από mac, αλλά το μέγεθος του φλασακίου εξαρτάται απ'το partition που έχει δημιουργηθεί. Δεν υπάρχει κάποιο είδος disk management στο mac (σαν το gparted) για να το δεις;

ναι το έκανα και αυτό. Προσπάθησα και από το αντίστοιχο tool των win, στο compmgmt.msc αλλά τπτ... παντού το βγάζει σαν 16G. Οπότε σκέφτομαι μήπως όντως είναι 16G και η αντιγραφή τότε των 30G files δεν έγινε ποτέ. Αλλιώς μόνο αν έχει πειραχτεί κάτι πιο low level από τα partitions του... :/

Δεν υπάρχει κάτι πιο low level. Δοκίμασε να σβήσεις το partition που έχει μέσα το φλασάκι και ξαναφτιάχ'το, αν και κατά 99,9% το φλασάκι ήταν μούφα και είχε εικονικά 32GB.

όχι δεν είναι αυτό kdiamant... το δοκίμασα... του βάζω MBR οπότε είναι οκ. τέσπα... επειδή δεν ήταν δικό μου δεν είναι στα χέρια μου πλέον οπότε θα αργήσω να ασχοληθώ ξανά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...