Antwni Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα αναλυτικές οδηγίες για το πώς κάνω bios update (για να μην πάθουμε και καμιά ζημιά)!! Έχω κατεβάσει το καινούριο bios που έχει βγει!!Με το Live update γίνεται να αναβαθμίσω το bios μου με καλύτερη ασφάλεια?? Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει!! Ααα και κάτι άλλο γίνεται μέσω vista να το εγκαταστήσω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :shifty: Edit: Και σε πιο σημείο βρίσκεται το jumperaki που σε περίπτωση αποτυχίας μπορέσω να το επαναφέρω (αλλάζοντας του θέση φαντάζομαι)
steant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχην αν δεν συντρεχει καποιος σοβορος λογος καλυτερα να μη το κανεις. Τωρα ο μονος τροπος για να γινει ειναι μεσο του dos και γινετε μεσο 2 δισκετων, κανε και στο google μια αναζητηση γραφοντας bios update και θα βρεις αρκετε αναλητικες οδηγιες.
skim045 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε δες αυτό http://www.inout.gr/showthread.php?t=6737. Έχει αναλυτικά οδηγίες για το πρόβλημα σου. Αν και δεν είναι ανάγκη να το κάνεις αν δεν έχεις σοβαρό λόγο.
Antwni Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μου κολλάει πολλές φορές στο boot και σκέφτομαι ότι με ένα bios update θα λυθεί το πρόβλημα!!Ξέρετε με πιο προγραμματάκι της msi μπορώ να το κάνω μέσω windows??
liopyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχην αν δεν συντρεχει καποιος σοβορος λογος καλυτερα να μη το κανεις.Τωρα ο μονος τροπος για να γινει ειναι μεσο του dos και γινετε μεσο 2 δισκετων, κανε και στο google μια αναζητηση γραφοντας bios update και θα βρεις αρκετε αναλητικες οδηγιες. Ο μόνος; Πόσους αιώνες έχεις να κάνεις bios update; Antwni , Aν κάνεις update μέσω win, κλείσε πρώτα ότι πρόγραμμα μπορεί να τρέχει (antivirus - browsers - τα πάντα), και όση ώρα και να πάρει ή να δείχνει πως έχει κολλήσει μην πατήσεις restart.
Antwni Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ο μόνος;Πόσους αιώνες έχεις να κάνεις bios update; Antwni ,Aν κάνεις update μέσω win, κλείσε πρώτα ότι πρόγραμμα μπορεί να τρέχει (antivirus - browsers - τα πάντα), και όση ώρα και να πάρει ή να δείχνει πως έχει κολλήσει μην πατήσεις restart. Ok!!Μέσα από windows προοριζόμουν να το κάνω!!Thanks για την ενημέρωση!!! Διάβασα κάπου ότι διαρκεί και 1 λεπτό αλλά το πιο κρίσιμο σημείο είναι επανεκκίνηση ()
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.